Pro změnu mi ten mod zase nejde stáhout z nexu. Ani normálně, ani přes mod manager
Nevíte někdo co s tím ?
Nehodil by ste sem někdo už staženej soubor ?
Upravil/a Cimmeran dne 26.02.2012 18:24
Jo jsem reglej, přihlášenej.
Jo dobrý už mě to jde. Já jsem dneska instaloval novou verzy mod mageru a po tom se musí estartnou počíta[quote]aby vám to šlo.
Upravil/a Cimmeran dne 26.02.2012 18:29
Zkusím se Vás ještě jednou zeptat. Ty uložené pozice se musí vyčistit jen při nahrávání novější verze modu, nebo i při odinstalování modu? A jak se ty savy čistí? Díky za rady.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Hele, já jsem nic nečistil, když jsem ho odendal přes nexus manager a pak zapnul, tak mi to napsalo. Má se hra načíst ? Je možné že některé předměty nebudou již k zobrazení...bo tak nějak. Ale funguje to dál bez problémů.
Asi takhle v tomhle modu se vyskytují zbroje a ty se samozřejmně hádají s jinýma zbrojemi. Pokud tedy máte už mody na zbroje tak jakmile se hra optá na armor ( vždy se podívejte s čím je konflikt ) tak dejte NE.
No pánové a dámy, do včerejška jsem si myslel, že už budu na mém levelu Skyrim procházet jako růžovou zahradu a nepřátelé budou padat už jen pod tíhou mého pohledu. Jenže chyba lávky, naistaloval jsem si tento mod a ehjle, při mém prvním setkání s Dark Fire jsem zjistil, že jsem totálně v řiti a při druhém úderu se ukázněně poroučím k zemi. Je to fakt skvělej mod, kterej Vás naučí být neustále ve střehu a donutí Vás používat veškerý arzenál,magii a lektvary, které u sebe máte. Je to vážně oživení jak má být. A toho hajzla stejně dostanu. Musím přijít jak na něho.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
NO tak to je dost blbe ak vrazdia tie questove postavy vmeste hmm.. Pisal tam niekto a uz s ana to nepytal ze kedy to chcu opravit lebo naco nieco instalovat co mi len pokazi hru. Ved to je zakldana vec si myslim
sepilko -Asi takhle. Důležitá CP nejdou zabít...prostě nejdou ale ostatní jdou a to je problém, Někdy to generuje chyby. Takže prooto je dobré mít po ruce consolu a příkazem ress
Ono tenhle mod se mě hodně líbí ale sere mě že tam rvou nové zbroje..dost si pak člověk musí hlídat NNM aby aktivoval jen bordel v pláních ale neaktivoval nové zbroje které by rozhodily ostatní mody.
Já bohužel nemám čas moc dělat na modech, neboť mám mnoho projektů , takže více méně sem tma písnu report na Nexus ,ale aktivně se do toho neženu . K tomu všemu mě za pár týdnu začíná šermířská sezóna...:-(
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.