Už aby vyšla nová verze Tytanis... Pak už nebudu dělat nic jinýho než sedět u vody, chytat ryby, lézt na nervy Lýdě, lít do sebe medovinu a vůbec se chovat jako vysloužilý vojcl a dovahkin...
No můj nejoblíbenější dům bude buď v Samotě nebo v Bílém průsmyku,ale jinak žiju v domě ve Falkreathu (dům od bratra jarla.Bratr ale umřel ale jen čistou náhodou ho udeřil blesk..A týpek který vlastní tu pilu tam u toho domu tak ten byl zabit stážemi do hlavy.Pěkná trefa ale..) nebo ve Vorařově (sestry Ralofa) a to protože se tam nenudím a rád sekám dřevo a rád chodím lovit a někdy přiletí drak.
Nejsympatičtější domov je v Bílém Průsmyku. Je to bezproblémové bydlení.. dokonalé pro svůj klid atd
Ovšem po čase mi začalo scházet místo kterého tam byl nedostatek a přišla svatba. Poté jsem se rozhodl koupit dům v Samotě a nestěžuji si. Je to tam velmi pohodlné.
Domov vánku je prostě pro jednu osobu která nepotřebuje větší prostor a plně si vystačí s obyčejným leč velmi příjemným příbytkem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.