Zdravím,
potřeboval bych poradit nějakou dobrou strategii ze středověku/starověku, klidně i fantasy. Nejsem zrovna hardcore hráč, takže něco player friendly mi bude v tomto směru stačit.
No tak dobrý strategie jsou např. Age of Empires i když už trochu starší jinak Age of Mythology je taky dost dobrý nebo LOTR the battle for middle earth (1,2) a nebo série Total War (můj nejoblíbenější je Empire a Medieval 2).
Vřele doporučuji Black and White 2. Je to strategie u které sem vydržel snad nejdéle ze všech strategií. Jinak je tu taky klasika Age fo Emires 2 - skvělá po internetu třeba přez Gameranger. Další dobrá strategie je Total War: Shogun (ten jsem nehrál ale vypadá docela dobře, i když náročně), nebo starší (ale dobrý) TW: Medieval 2 - který sem nejradši hrál s Third Age módem (promakaný mód pro fanoušky Pána Prstenů).
Wabbajack him!
Total wary jsou skvělý, i když Shogun mě docela zklamal co se týče jednotek - je jich tam docela málo. Můj nejoblíbenější zůstává Rome. Jinak další strategie - Age of empires 2, Starcraft, Command and conquer 3
Já doporučuju hru The Settlers, hlavně poslední sedmý díl, výborná strategie.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já doporučuju hru The Settlers, hlavně poslední sedmý díl, výborná strategie.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Jo nerad bych zapoměl na Muont and blade... Nádherné mody, bitvy od římanů po Star wars... A popravdě, vést rotu křídlatých polských husarů do boje proti ***** švédům. no stojí to za to
Jojo, Mount and Blade je bezva, ale neni to Strategie.
P.S. Copak Husary ale 20 Ritterbruderů a 30 Gastritterů na Mongolskou hordu nebo Ruské burany. :-D
Mamuthus napsal:
Jojo, Mount and Blade je bezva, ale neni to Strategie.
P.S. Copak Husary ale 20 Ritterbruderů a 30 Gastritterů na Mongolskou hordu nebo Ruské burany. :-D
no tak je to tak posaný, i když máš recht je to spíš Conanovská bojovka A Rusům do buranů nenadávej, konečně jsem pod modem Civil war 17-21 zničil rudé Kornilovejma jednotkama. A měli nádherný uniformy. Dokonce hezčí než SS a konfederáti a to je co říct.
Upravil/a koniaash dne 28.02.2012 11:47
Algirion napsal:
Neźnáš prosím na MB warband nějaký dobrý mod, ktertý by hoodně zvětšil svět, mapu boje, počet jednotek/výbavy, ale hlavně dal do hry příběh?
díky moc za tipy. včera jsem si náhodou vzpomněl na jednu hororvou hru z dob mé rané puberty, takže jsem zabředl do ní. každopádně určitě prubnu ten Medieval 2. jinak LOTR:BFME mám i doma, ta byla super, asi ji pak taky vyzkouším. i když kampaň mě moc nebavila, každopádně skirmishe byly fajn. no a warcraft 3 je taky klasika, už jsem to dlouho nehrál. nejvíc mě ale z tipů zaujalo Black and White 2, takže to nejspíš prubnu jako první. díky moc a klidně tohle vlákno udržujte živé. pokec o strategiích je vždycky fajn a není jich nikdy dost
Medieval II. je fakt dobrá, ale nevím proč, přijde mi horší graficky než RTW série Jinak u RTW Diadochi je to svět po Alexandrových taženích. Čili velké množství národů a různých vojáků. Třeba římani maj perfektní jednotky předpolybiánské a Polybiánské reformy. O jiných nemluvě. Jo a o obrovský mapě jsem se zmiňoval ?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.