Zdravim, stiahol som si tento mod verziu 4.1.1 a nefunguje mi, pada na plochu. Urcite to je je tym, ze pri instalacii mate zadat svoj jazyk a cestina tam chyba. Dal som anglictinu a preto my to spadlo si myslim. Neviete, ci to bude spravene do cestiny?
Jak čtu, tak tenhle mod je samá chyba. Skoro mě to mrzí. Mám teď monster mod, který přidává asi 50 nových příšer, i když jsou to spíš varianty těch pár typů co jsou ve skyru. Sice mi to podělalo hru ( musím vždycky dát ctr+alt+del a znova to nahodit při každém loadingu do divočiny ) ale některé fighty stojí za to. Hlavně proti nemrtvým drakům.
Ahoj,jsem tu novej tak se chci zeptat jestli se nexus nějak platí nebo tak (sory jestli tu už taková otázka padla nenašel sem )
Upravil/a Aster dne 23.02.2012 20:42
Nenajde se tu někdo kdo by tenhle mod přeložil do češtiny ? Podle toho co píšou na nexusu tak stačí kontaktovat někoho pod nickem gasti89 a on vám pošle co je třeba přeložit. Já se svojí angličtinou si na to netroufnu.
pozeram ze toto forum moc neodpoveda na odpovede ludi co tu chodia... skoda no lebo tak klesa uroven ak si tu clovek nachadza iba otazky a nie odpovede hmm...
takze ako to je s cz ? skusal tam niekto pisat a popytat sa na to a tie chyby ktory tento mod ma zabyjanie ncp postav a tak...
Takže chyby jsou odstraněné v sobotu 25.2.2012 vyšle verze 4.2 kde je vše v pořádku a je tam přidáno spousta pluginů. Já jim napsal a poslali mi text který mám přeložit tak jestli mi s tím někdo pomůže já bych jim to potom zase odeslal. Čím dřív tím líp.
- Skooma Smuggler
- Skooma Smuggler's Hood
- Green/Red/Blue Skooma
- Broken Head (the villain name)
- The Alligator (villain name)
- Rusty Sword (hero name)
- Dark Emissary
- Ghostly Nightingale
- Dark Fire
- Dark Force
- Sharktooth (meaning a sharp tooth used as knife)
- Bone golem
- giant rock crab
- Nature's doom (meaning judgement)
- air atronach
- giant frost atronach
- bull
- black swan
- daywalker (meaning a vampire walking in daytime, like Blade)
- tundra troll
- light iron cuirass
- Shadow Hunter (villain name)
- conjure feline spirit
Tohle je potřeba přeložit zbytek je překládán automaticky.
- Broken Head (the villain name) - vzhledem k tomu že je to název by se dalo použít třeba i Rozmlácená palice i když v doslovném překladu je to rozbitá hlava
- The Alligator (villain name) - další název, určitě použít Aligátor
- Rusty Sword (hero name) - Rezavý/Zapomenutý Meč je doslovné, ale opět je to název nějakého hrdiny tak by bylo lepší to trochu změnit aby to nějak vypadalo - třeba Stará čepel/meč
- Dark Emissary - Temný vyjednavač
- Ghostly Nightingale - Slavičí duch/přízrak
- Dark Fire - Temný oheň
- Dark Force - Temná síla
- Sharktooth (meaning a sharp tooth used as knife) - Žraločí zub mi v tomhle případě přijde lepčejší
- Bone golem - Kostěný golem
- giant rock crab - Obří kamenný krab
- Nature's doom (meaning judgement) - Přírodní záhuba, v závorce je psáno že je to myšleno jako soud či rozsudek
- air atronach - Vzdušný atronach
- giant frost atronach - Obří ledový atronach
- bull - Býk
- black swan - Černá Labuť
- daywalker (meaning a vampire walking in daytime, like Blade) - Denní chodec - tedy vampír co se může pohybovat na denním světle
- tundra troll - Spíše Pustinný troll, dívocí jsou všichni trollové a Tundrový zní vážně divně
- light iron cuirass - není to rukavice ale kyrys - tedy část brnění co chrání trup - takže Léhký železný kyrys
- Shadow Hunter (villain name) - další nazev, tady by se dalo použít jak Lovec Stínu tak Stinný lovec - 2. možnost zní skoro líp.
- conjure feline spirit - vyčarovat kočicí/kočkovitý přízrak
Upravil/a Tial dne 26.02.2012 15:16
Wabbajack him!
Chci si tento mod naistalovat a dočelt jsem se, že když ten mod odistaluju tak budu muset očistit i uložemé pozice. Jak se to dělá?
Upravil/a skeve dne 26.02.2012 16:00
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.