Agiis napsal:
S tím kovářstvím je to asi nejlepší možnost. Dá se docela snadno vyskillovat (kůže na kožené proužky + železné ingoty (myslím) = dýka) Tam jsem skilloval na 100 a ukoval si Ebonitový luk. Ten sem potom vylepšil na legendární a nakonec - společně s ebonitovými šípy má dmg 62. Ještě budu muset sehnat daedrický luk
myslíš to tak že na tech kožených proužků si udělal 100 skill?
Agiis napsal:
S tím kovářstvím je to asi nejlepší možnost. Dá se docela snadno vyskillovat (kůže na kožené proužky + železné ingoty (myslím) = dýka) Tam jsem skilloval na 100 a ukoval si Ebonitový luk. Ten sem potom vylepšil na legendární a nakonec - společně s ebonitovými šípy má dmg 62. Ještě budu muset sehnat daedrický luk
Však ze zpracování kůže se kovařina neskilluje ne? Jinak sem měl taky jednu postavu lučišníka. Byl to Bosmerský lovec, ale pak mě naverbovali do legie. Ale nějak mi to nesedlo, jsem spíš na kontaktní boj.
Victory or Sovngarde ! ! !
Ten the Quickdrawn doporučuju. Konečně si připadám jako elfský lučištník. Když si k tomu obleču ještě Ranger Armor (taky z nexusu), je to krásně lore friendly, role play friendly a vůbec... No a na úroveň Mistr je to někdy docela sranda, když si mě všimnou a vrhnou se proti mě. To je prostě většinou bez šance
Agiis napsal:
No já si celkem jednoduše udělal kovařinu na 100 pomocí výroby nátepníků. Je to nejekonomičtější výroba, protože to chce 2 proužky (které děláš z kůže) a 1 kůži(a tu děláš z kožešiny). Nesháníš žádné ingoty nica hlavně čím méně zpracovaný materiál je levnější.
Agiis napsal:
No já si celkem jednoduše udělal kovařinu na 100 pomocí výroby nátepníků. Je to nejekonomičtější výroba, protože to chce 2 proužky (které děláš z kůže) a 1 kůži(a tu děláš z kožešiny). Nesháníš žádné ingoty nica hlavně čím méně zpracovaný materiál je levnější.
.... a pak ty nátepníky očaruješ,uděláš si magické očarování na fuul,přidáš si do luku 2očarování a uvidíš ten cvrkot- já mám luk na max deadr i deadr šípem a 2kouzla aka vysátí duše a omráčení,byl by ještě silnější třeba s ohněm a třeba bleskem,ale když dávám na 2 šípy mamuta,tak to už ani nemá cenu.
...můj nord
Zkus levelovat kovářství a nějakej si potom vyrobit a nebo si dej alspoň nějaké body do prvních perků v kovářství am ůžeš si ten luk celkem slušně vylepšit. Další možnost je asi už jenom google a nebo náhodně čistit dungeony a třeba na nějakej dobrej narazíš.
Agiis napsal:
.... a pak ty nátepníky očaruješ,uděláš si magické očarování na fuul,přidáš si do luku 2očarování a uvidíš ten cvrkot- já mám luk na max deadr i deadr šípem a 2kouzla aka vysátí duše a omráčení,byl by ještě silnější třeba s ohněm a třeba bleskem,ale když dávám na 2 šípy mamuta,tak to už ani nemá cenu.
já mám skleneny legendarni a davam mamuta na 5 sipu bez ocarování
Přesně slavičí je nejlepší a pokud budeš trvat na větším poškození spíš tak je pro tebe ebenitový.. bo ještě special skleněný ten má tuším 127 poškození
Lunthatcoss napsal:
Přesně slavičí je nejlepší a pokud budeš trvat na větším poškození spíš tak je pro tebe ebenitový.. bo ještě special skleněný ten má tuším 127 poškození
Ano, 127 a to už je pak docela mazec vyrazit s tím na dráčka
naj je hned po uteku z helgenu ist do neakych ruin a najst stary nordsy lu ....ked sa podary najdes aj vylepsieni ..ten ti na cas staci a potom si spravis kovarstvo na 100 ..to ide robit najlahsie ...a ani sa nenazdas a budes 20 lvl s daedrickym lukem ...
Běž hned ze začátku do jorvarsku to je v bílem prusmiku taková ta obrácena lod .. bydlí zde cech družníci.. vejdi do vnitř a běž dolu do jejich pokoju jak tam vejdeš vydej se do prava pak hned do leva a vejdi do pokoje co je v levo .. je tam vitrína s elfským lukem se kterym mužeš hrat klidne do levelu 20 a víš )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.