Ja by som sa chcel opytat ci existuje nejaky mod ktory zobrazuje vsetky moje zbrane.
Napr: ked mam luk a dam mec tak luk mi zmizne...
Uploaded with ImageShack.us
Zdar, mam takovej trošku problém stáhnul jsem si Jaysus Sword nainstaloval ho přes NMM a chtěl sem si ho aktivovat přes Data files ale data files mi nešlo otevřít tak sem zkusil spustit hru a podíval jsem se do kovárny a tam žádná nová možnost nebyla co stim??
Upravil/a Aster dne 24.02.2012 21:34
Aster: někde se to tu řešilo a i v readme u toho modu máš napsaný, že pokud nemáš aktivní data files, máš přidat do nějakýho .ini souboru nějakej řádeček, kterym to aktivuješ... Ale z hlavy ti to neřeknu, zkus hledat...
Astere, myslím že když máš Mod nexus manager tak si to zaškrtáváš přímo v něm...takže tu kolonku Data Files njepotřebuješ mít zaškrtlou ;-)
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mew napsal:
Astere, myslím že když máš Mod nexus manager tak si to zaškrtáváš přímo v něm...takže tu kolonku Data Files njepotřebuješ mít zaškrtlou ;-)
no jak sem napsal v prvnip příspěku zaškrtl sem to u v NMM ale i tak mi to nechce jít
přesně tam kam sem ho měl dát ale už sem reinstaloval hru tak to teď zkusim ale díky moc za rady
EDIT:Lidi díky za rady už to jede
Upravil/a Aster dne 25.02.2012 15:06
Sory že zase otravuju ale chci se zeptat jestli by někdo nemohl nahodit třeba na ulož.to už upravený skyrimprefs sice mi asi 10min. mody šly ale už zase nejdou a NMM mi nefunguje.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.