Zdravím vybral jsem si povolání lučištník,ale zdá se mě to ale jsem už 7 lvl a mám furt ten samej luk císařský a obchodníci nemají nikdy nic naprosto nic kdybyste poradily kde pada nějakéj super luk nebo něco na lučištníka napište díky .
Přesunuto do archívu. (Naga)
Upravil/a nagasadowcz dne 18.07.2013 18:30
Cimmeran napsal:
Bud si lepší luk musíš vykovat, pro začátek je dobrý elfí luk a nebo nějaký luk najít.
Dobrý luk dostaneš za dokončení ukolu pro cech zlodějů.
elfí luk? a ten padá kde já mám cisašský +12 poškození
Hmm... na to sem jestě nenarazil? jak to myslíš +šípy??
môžeš si kúpiť helmu,rukavice,prsten a náhrdelník ktoré spôsobujú že šípy dávajú väčšie zranenia o x %.
napr. mám luk ktorý dáva 173 poškodenie a keď nasadím povedzme rukavice zvyšujúce útok z lukom o 40% tak dmg na luku je 242.A môžeš si aj sám očarovať tie 4 veci.Aby si dosiahol väčších % závisí to od skillu v očarovaní,od lektvaru čo zvyšuje očarovanie a od velkosti kameňa duší.
Upravil/a buth dne 22.02.2012 15:17
Hmm... na to sem jestě nenarazil? jak to myslíš +šípy??
môžeš si kúpiť helmu,rukavice,prsten a náhrdelník ktoré spôsobujú že šípy dávajú väčšie zranenia o x %.
napr. mám luk ktorý dáva 173 poškodenie a keď nasadím povedzme rukavice zvyšujúce útok z lukom o 40% tak dmg na luku je 242.A môžeš si aj sám očarovať tie 4 veci.Aby si dosiahol väčších % závisí to od skillu v očarovaní,od lektvaru čo zvyšuje očarovanie a od velkosti kameňa duší.
Výborně,děkuju, moje lučišnice na lvl 32 získá uplně jinej rozměr
Take off your gun and pick up your dick, then crime will go down double plus quick.
Chtěl bych se ještě zeptat u obchodníka mě jdou už koupit Trpasličí šípy
Je i trpasličí luk pokud ano napište co obnáší a kde ho najdu díky a oznamuji že jsem už zabil 3 draka na lvl 11
lovec napsal:
Chtěl bych se ještě zeptat u obchodníka mě jdou už koupit Trpasličí šípy
Je i trpasličí luk pokud ano napište co obnáší a kde ho najdu díky a oznamuji že jsem už zabil 3 draka na lvl 11
Čau,ano je trpasličí luk tady maš odkaz http://elderscrol...8Skyrim%29 je tam i kde ho najdeš.
A stim lvlem bych se moc nechubil,protože tam nejde o lvl i s lvlem 1 mužeš klidně zabít 100 draků
S tím kovářstvím je to asi nejlepší možnost. Dá se docela snadno vyskillovat (kůže na kožené proužky + železné ingoty (myslím) = dýka) Tam jsem skilloval na 100 a ukoval si Ebonitový luk. Ten sem potom vylepšil na legendární a nakonec - společně s ebonitovými šípy má dmg 62. Ještě budu muset sehnat daedrický luk
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.