V dávných dobách, kdy ještě nebyli sociální dávky, po alpských stráních se ještě proháněli fialové krávy a Vladko byl ještě na holky . . .
Upravil/a Johny dne 19.02.2012 23:40
Victory or Sovngarde ! ! !
Na konci 17. století byl dokonce vydaný dekret, kdy každý dopadený cikán - muž mohl být beztrestně zabit takže bodejť by si vyskakovali. To nás ještě neválcoval pseudohumanismus. Ale jak říkám, vždy když vidím Khajita okamžitě mě napadne analogie s cikány
Caveo napsal:
Na konci 17. století byl dokonce vydaný dekret, kdy každý dopadený cikán - muž mohl být beztrestně zabit takže bodejť by si vyskakovali. To nás ještě neválcoval pseudohumanismus. Ale jak říkám, vždy když vidím Khajita okamžitě mě napadne analogie s cikány
si precitaj ake sme mali zakony o ciganoch za prvej slovenskej republiky
Ambushc napsal:
Vlastně říkali že Skyrim je vytvořen z filmů. Ale ten svět jako takovej prej taky ale nevim podle jakýho .
Řekl bych, že jde spíš o mix Středozemě, Westerosu a dalších knižních fantasy světů zabalený do nové krabičky a okořeněných spoustou originálních nápadů :-)
Ambushc napsal:
Vlastně říkali že Skyrim je vytvořen z filmů. Ale ten svět jako takovej prej taky ale nevim podle jakýho .
Řekl bych, že jde spíš o mix Středozemě, Westerosu a dalších knižních fantasy světů zabalený do nové krabičky a okořeněných spoustou originálních nápadů :-)
jj a je tam hodně easter eggu z různých filmů.
Po dlouhé době jsem zpět!
Ambushc napsal:
jj a je tam hodně easter eggu z různých filmů.
Předpokládám, že je to pravděpodobné. Zajímali by mě konkrétní věci, ale těch se těžko dopátráme. Zas tak v těch filmech zběhlý nejsem . . . :-(
Já sem je znal ale teď si pamatuju jenom 2 jeden je z filmu excalibur - meč a druhej nevim ale je tam bezhlavej jezdec na koni.
Po dlouhé době jsem zpět!
jj Excalibur jsem viděl. A to druhé mi připomíná akorát Legend of Sleepy Hollow od Irvinga, ale to asi není zfilmované a asi by se to tam nehodilo :-D :-D
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.