Rád bych věděl, jaké jsou statistiky oblíbenosti hratelných postav. Klidně můžete do diskuze odůvodnit Vaši odpověď. Je to vítáno ;-)
Já hraji za Norda už od Oblivionu (první díl ze série TES, ke kterému jsem se dostal). Líbí se mi, že jsou vytvořeni podle starých skandinávských národů, jejichž mytologie a válečnická kultura mě oslovují. Také ve všech RPG hraji za válečníka a co se Fantasy ras týče, už od dob, kdy jsem se seznámil s Tolkienovým světem mám nejradši "obyčejné" lidi. Takže Válečník + člověk = Nord. . . ;-)
Upravil/a Johny dne 20.02.2012 00:34
Victory or Sovngarde ! ! !
Hraju za více postav. Moje úplně první ve Skyrimu byl Vysoký elf... jejich síla je neskutečná ... Nenávidím Thalmor... Ale High Elfové jsou fakt silní. Moje druhá postava byla za Norda.. Tam jsem to zkoušel za válečníka na 1H, heavy armor, smithing .. byl jsem sice silnej..ale moc mě to nebavilo jen mlátit pořád...
A momentálně to zkouším za Khajita zloděje/vraha/alchymistu ... A zatím mě to za něj baví ... Není to nuda a musí se trošku taktizovat ... A když stojím proti silnějšímu nepříteli který jde těžko dát kradmým tak musím používat dost jedů . Ale je to zábavnější než za wara ...
Za mága nemůžu říct že mě to bavilo. protože jsem dostl používal konzoli Ale brzy to zkusím za něj znovu, bez konzole A hlas sem dal Vysokýmu elfovi...jsou prostě silní ...a Ancanova obraná koula byla epická Sice to byl šmejd ..ale silnej
Vzneseny Elf! Nakonec sem zahnal ten blbej napad pojmenovat ho Renault...
WHOA!
Lunthatcoss: 3 Témat za den :: 136 Příspěvků/Den
Většího spammera jsem neviděl ani v zrcadle!
Stejně je sranda, jak ve většině her jsou lidské rasy často ekvivalenty staro/středověkých (evropských) ras/národů. . .
V TES to je:
Nordové = Germáni
Bretoni = Keltové
Císařští = Římané
Redguardi = Arabové
Victory or Sovngarde ! ! !
Argoniani - politici
Khajiiti - ti lepsi politici (dnes jsou jiz vymreli)
WHOA!
Nech Altmeri! Kdybychom vsichni byli jako oni, svet by byl lepsi misto k zivotu!
WHOA!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.