#41: Stará verze je úplně zadarmo, ta nová (Beta) stojí 15€, ale dá se to stáhnout i z netu zadarmo, ale pak nejde multiplayer.. ale singleplayer s možností updatovat si hru uplně stačí.
A kdo by chtěl tak na http://flatout.g6... běží turnaje ve FlatOut 2 a ke konci roku bude vyhlášen vítěž originální verze Minecraft. Tak akorát čas se to naučit a pak jít s origo na MP
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já mám Minecraft cracknutej, ale vlastním i funkční server. Pokud má někdo zájem tak mi může napsat přez PM a já vám napíšu co a jak . A jinak na zkrácení času bych doporučil hry Garrys mod,All Points Bulletin (open Beta), Fable 3, starší ale dobrý Dark Messiah of Might and Magic a pro příznivce sci-fi X3: Terran Conflict. Kromě her snad už jedině Basketball a brusle
Upravil/a Tial dne 15.07.2011 19:54
Na zkrácení času ? Určitě Duke Nukem Forever a jeho hlášky
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
Já doporučuji tyto hry se kterými se určitě zabavíte:Assassins creed 1,2,brotherhood,mount and blade,medieval 2 total war,medieval 2 total war kingdoms + mód Third age (pán prstenů) ke stažení na http://www.moddb.... (Mód je pro Medieval 2 kingdoms). EDIT Vivi : Nezakládej nové téma
Upravil/a dne 15.07.2011 18:52
MortuusDominus napsal:
Já se pustila do lineage 2. Není to špatné jen tomu rozumět ... asi se ale najdou servery, kde je to česky...
kdybys chtela poradit s necim tak mi hod PM a muzeme se pobavit...byl jsem par let do L2 blazen tak si troufnu rict ze neco alo tomu rozumim a rad pomuzu...muzu tady doporucit servery bohuzel ne v cestine
tak samo to plati pro ostatni kdyby nekdo s Line Age 2 zacinal
Jinak na zabavení taky doporučuju hru MAGICKA, hrajete za mága, a hlavním trhákem je, že máte 8 živlů a neomezeně many, a s kámošem je to snad nej. hra.
MortuusDominus napsal:
to raději neříkej, nebo budeš denně zodpovídat desítky dotazů... já to hraji na nějakým Kamael - hraje to tam někdo odsud?
jen desitky? tak to bych jeste mozna zvladl ted nedavno jsem to ucil tri kamose a kazdeho po jednom...to byl humor...no dneska se otevire novy server kde se pocita s tim ze tam budje pomerne velka ceska a slovenska komunita...bude tam hrat i kamos a mohl bych se s nim domluvit ze by ti pomohl kdybys tam prisla
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.