Collinsss napsal:
ja jsem videl mod kde vidite svoje nohy a telo akorat jsem ho ztratil je nekde na skyrim nexus kdyby ho nekdo nasel napiste to sem diky
Vy jste trubky (omlouvám se), řikal jsem Steam Workshop
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
DavidD napsal:
Ahoj,chci se optat zda nevite o ňákým MODU co předělá herní čas na realnej čas (1minuta ve hře aby se rovnala 1minutě realný) Diky Cc
to je dost nereálný. Dokážeš si představit že uběhneš nějakejch dvěstě kiláků z Riftenu plácnu do Solitůdy za hodinu? jestli jo, tak je Hussein Bolt pěkná bábovka
Existuje mód který by číselně vyjadřoval hodnotu poškození ? Třeba někomu dám úder dýkou za 20 atd. Jak to bývá v ostatních RPG hrách.
Saumpee - 43 Lv Všeobecně zaměřený Breton
nevím asi ne...
je nějakej mód kde jsou zabít fa-ka-ni?
Upravil/a Melkor dne 18.02.2012 08:23
WHOA!
Lunthatcoss: 3 Témat za den :: 136 Příspěvků/Den
Většího spammera jsem neviděl ani v zrcadle!
Melkor napsal:
nevím asi ne...
tak to by mě taky zajímalo - v Bílým průsmyku mě jedna děvčica pěkně "s..."!snad tisíckrát jsem si řekla že to děcko zabiju - je drzá jak štěnice - na mě a na děcka je taky zlá - vyžaduje po nich peníze.chci se ji zbavit!
Melkor napsal:
nevím asi ne...
tak to by mě taky zajímalo - v Bílým průsmyku mě jedna děvčica pěkně "s..."!snad tisíckrát jsem si řekla že to děcko zabiju - je drzá jak štěnice - na mě a na děcka je taky zlá - vyžaduje po nich peníze.chci se ji zbavit!
"Algirion" vám jsem hodil odkaz jestli jsi to nepřehlédla jestli o něm víš tak se omluvam
Melkor napsal:
nevím asi ne...
"Algirion" vám jsem hodil odkaz jestli jsi to nepřehlédla jestli o něm víš tak se omluvam
to já se omlouvám - ale protože anglicky nerozumím ani slovo,tak si s tím neporadím.
jo algiriona jsem znal z jiného fóra, nejlepší člověk, který na fórech je
WHOA!
tak to nevím, koukni se na nexus
EDIT: nic jsem nenašel krz vyhledávání
Upravil/a Melkor dne 18.02.2012 16:45
WHOA!
Preto som sa pýtal lebo tam som tiež nič nenašiel. Je to divné lebo v Oblivione to bolo v základnom HUDe.teraz to nie je ani v rozšíreniach. taktiž mi chýba zobrazovanie stupňa dobitia enchantovanej zbrane. V inventári to síce nájdeš,ale je to od ruky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.