Není to náhou jako náhrada ledovýho Astronacha z Oblivionu (ten kus chodícího ledu)?
A co já vím, tak ve Skyrimu budou psi (viz. gameplay video, kde do něj střílí lukem) a ti od vlkodlaků moc daleho nemají.. třeba budou
Ehm... dobrej? já sem se to chystal napsat už asi přede dvěma hodinama ale proč se namáhat řikal sem si oni by se stejně hádali že je to vlkoskřetoněco
Mara napsal:
ne je to troll ... ma to 3 oci ...jako v Oblicionu , sem na to zase prisel .. sem dobrej proste
lol ja to vedel uz od prvich screenshotuu s trollem ;D ANO JE TO TROLL
navic v parodii na trailer od tobuscus byla veta : Shave a dragon and a werewolf (- troll ) coz znamena neco jako : sekni draka, potom vlkodlaka nic si z toho nedelej i oni se zpletli lol
Upravil/a DAVIUS dne 26.06.2011 01:25
!!!11.11.11!!! - Den , Kdy Skončí Můj Sociální Život.
Řekl bych, že tetování po celém těle by byla zbytečná ztráta času, pochybuji, že bys chodil stále bez brnění aby ses mohl kochat krásným tetováním na vypracovaném těle s nulovými hodnotami obrany.
Já bych si teda svýho potetovanýho elfa prohlížela, zakouzlila bych na sebe nějaký ochrany a bariéry, a ani zasněžené okolíí a ta zima by mě neodradili.
Upravil/a MortuusDominus dne 07.08.2011 17:07
Já bych si prohlížel svího potetovanýho orka a byla by super kdyby šla červená kůže udělal bych si reinkarnaci Darta Maula jako orka ve skyrimu s červenou kůží a tetováním a velkejma orčíma zubama.
Upravil/a castle dne 07.08.2011 17:26
Ale asi neměl červenou kůži a po celém těle tetování.Dartha Maula bych si ve skyrimu udělal ještě by to chtělo tu červenou kůži a po celém těle tetování.
Místo vyhrazené pro reklamu Whirta: Legendy Munduské - Soutěž
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.