Asi jsem hračička,ale na to,že se mi to líbí a moc,chtěla bych ho.Jenže jak?Když jsem to stáhla,rozbalila,tak tam nic není!!!Ještě není k dispozici?Nebo nějaké rady?Děkuji.
Korty15 napsal:
Nebyl by špatnej mod na možnost koupit si nějakou Pevnost
s tim souhlasim ale uz je jeden mod kterej ti prida hrad kterej bude tvuj http://skyrim.nex...06
Asi jsem hračička,ale na to,že se mi to líbí a moc,chtěla bych ho.Jenže jak?Když jsem to stáhla,rozbalila,tak tam nic není!!!Ještě není k dispozici?Nebo nějaké rady?Děkuji.[/quote]
no das ho do slozky data spustis launcher das data files tam ho zasktnes a mel by tam bit uz od zacatku
Já zase hledám mod aby byli draci 2× větší a silnější, byl na Steam Workshop, za případné najití (nejlépe tedy link) moc dík
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
No, bylo to trochu jiné (a bylo to na Steam Workshop) ale i tak, je to super, dík
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
V případě, že máš Nexus mod manager, rary není třeba rozbalovat. Stačí si je všechny ukládat do jedné složky, tu si v manageru nastavit a už se jen přidává...
Upravil/a czbob dne 13.02.2012 19:20
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.