měl bych dotaz,plnil jste něko tento ukol už?nevím koho mam přivést k tý svatyni a přesvědčit ho,aby se dotkl sloupu.hodně postav sem zkoušel oslovit,ale nikde nic.
firedemon napsal:
měl bych dotaz,plnil jste něko tento ukol už?nevím koho mam přivést k tý svatyni a přesvědčit ho,aby se dotkl sloupu.hodně postav sem zkoušel oslovit,ale nikde nic.
Jakehokoli spolecnika, dopucuju nektereho z tech co si najmes za petikilo nekde v hospode
to jsem zkoušel,ale on se nedotkne toho sloupu,a hlavně zabít ho v tom kruhu taky neni asi moc lehký.nebo se musim dotknout já?udělal sem to,a nic se nestalo.
Chci se zeptat jak toho spolecnika mam obetovat vubec mi to nejde. dam prikaz aby sel pouzit ten obetni sloup jde tam pak tam visi a kdyz ho zabiju nic se nestane nevite nekdo co s tim?
Miluju elder scrolls hry a ten trailer je fak úžasnej,výbornej a vynikající
zdravim už jsem se tu před časem ptal ale nikdo neveděl tak se poptám znova jestli už toněkdo neví. dá se to nějak udělat aby jsem nemusel někoho obětovat, klidně ať se mě to ukáže jako nesplněnej ukol? Jsem donrá postava a todle fakt doré není.
ellvrin napsal:
zdravim už jsem se tu před časem ptal ale nikdo neveděl tak se poptám znova jestli už toněkdo neví. dá se to nějak udělat aby jsem nemusel někoho obětovat, klidně ať se mě to ukáže jako nesplněnej ukol? Jsem donrá postava a todle fakt doré není.
ak máš tento q urobený až po zadanie obetovania tak stoj pri stlpe a použi konzolu setstage DA02 10 alebo setstage DA02 15.Objavý sa ti a budeš pokračovať ďalej v ringu pod schodami v bitke
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.