Plížil jsem se nad táborem u Karthské věže.
Namířil jsem si to hezky na Vranici a...
Barbas mě shodil ze skály dolů
tak tomu se rika pesek
Já ho potkal u Falkreatu nechtěl jsem s nim mluvit tak jsem utekl.Pak jednou bojuju s obrem a ten hnusák mě dohnal a uprostřed boje se mnou začal mluvit tak jsem pak urychleně dal TAB a obr už u mě napřáhl se a hurá prohlídl jsem si oblaka
Parrot napsal:
Hmmm, Zaklínače mám rád ( knihy ), ale ty hry... no nevím nevím ...
Ale jo, dvojka se povedla !
je to sice úplně mimo, ale Sapek píše prý novou knihu ze světa Zaklínače tak doufám, že to nebude něco na styl wárkraftovek nebo diablovek, tj. přepis hry do knižní podoby
Co se tyce bossu, tak Skyrim je na tom o hodne lepe nez jeho predchudci. Ja jsem hlasoval za trpaslici samohyby, protoze mne tak celkem prijemne vylekal ten velky dwemersky robot, co stal v pozadi v takove urne. Ti se mi libi nejvic. Spolu se spriggans a nemrtvymi lordy co maji takove helmy. Pak samozrejme draci. Ale mam rad i zver, dotvari dobre atmosferu divociny. Ruzne prizraky a duchove jsou taky cool.
Upravil/a Tib3rian dne 10.02.2012 13:47
Parrot napsal:
Hmmm, Zaklínače mám rád ( knihy ), ale ty hry... no nevím nevím ...
Ale jo, dvojka se povedla !
je to sice úplně mimo, ale Sapek píše prý novou knihu ze světa Zaklínače tak doufám, že to nebude něco na styl wárkraftovek nebo diablovek, tj. přepis hry do knižní podoby
Tib3rian napsal:
Co se tyce bossu, tak Skyrim je na tom o hodne lepe nez jeho predchudci. Ja jsem hlasoval za trpaslici samohyby, protoze mne tak celkem prijemne vylekal ten velky dwemersky robot, co stal v pozadi v takove urne. Ti se mi libi nejvic. Spolu se spriggans a nemrtvymi lordy co maji takove helmy. Pak samozrejme draci. Ale mam rad i zver, dotvari dobre atmosferu divociny. Ruzne prizraky a duchove jsou taky cool.
jj se samohybama máš pravdu obzvlášť ty setníci mistři
Mám velice rád různé přírodní příšery. Částečně snimi soucítím.. nerad je zabíjíma ale musím.. jinak zabijí oni mě. PS: Obři jsou super :-) kéž by snima šlo komunikovat
BadWolf napsal:
Vy fakt nikdo nemáte rádi pavouky?
To je jako se zeptat, jestli ma nekdo rad vyberciho dani ...
Já myslím že samotný výběrčí daní a nějací ti politici ho mají rádi
Vždyť pavouci jsou roztomilý
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Praha by byla ideální.. takový střed. Případně není problém zajistit dopravu, kdyby se sraz konal například na oné Vysočině nebo v Brně. Hlavní přece je že se uskuteční
Lunthatcoss napsal:
Praha by byla ideální.. takový střed. Případně není problém zajistit dopravu, kdyby se sraz konal například na oné Vysočině nebo v Brně. Hlavní přece je že se uskuteční
Jaká Praha ?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lunthatcoss napsal:
Jaká Praha ?
Mno preci -ta- Praha, oblibena to prisera
We who are strong ought to bear with failings of the weak, and not to please ourselves.
Lunthatcoss napsal:
Lunthatcoss napsal:
Jaká Praha ?
Mno preci -ta- Praha, oblibena to prisera
Neříkej
Překlep, napsal jsem to do jiného tématu no to se stává
Ad pavouci, ano, jsou narozdil od kone udelani fakt pekne, ale roztomily teda fakt nejsou. Jak bylo receno vyse, je skoda ze i toho velkyho hajzlika das od levelu 20 jednou ranou ... nebo kdyz mate vsechny ohnivy slova, staci fouknout a je grilovanej.
We who are strong ought to bear with failings of the weak, and not to please ourselves.
El Burro napsal:
Ad pavouci, ano, jsou narozdil od kone udelani fakt pekne, ale roztomily teda fakt nejsou. Jak bylo receno vyse, je skoda ze i toho velkyho hajzlika das od levelu 20 jednou ranou ... nebo kdyz mate vsechny ohnivy slova, staci fouknout a je grilovanej.
Takže... srovnáváš pavouky s koňmi a pavouky griluješ, to znamená.... ty griluješ koně! Ty zloduchu! Máš grilovat JENOM koně, pavouky negriluj!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.