koniaash napsal:
Hele taky vám tak chybí "bossové" na konci alespoň některých dungů? Nemyslím šéfy banditů tebo nekrošů, ale pořádné velké vobludy vobludné, se kterými by jste museli trochu přemýšlet, ne vběhnout booflí a pak klanie-porubanie a konec?
Alduin by moh vystupovat v Kouzelné školce místo Františka. Vím že Skyrim je spíš o bitkách pár proti pár ( a co se týče reality je to správně ), ale prostě mi chybí ten pocit jako jsem měl třeba u BG II, když jsem sejmul Firkraaga nebo v dragonage tu čarodějnici...
na to jsou mody, ale stejně to moc nepomůže. Draků míň, ale epický bitvy. To by bylo ono. Ve Skyrimu je draků jak v chomutově, no víš koho, a absolutně se ztrácí takový to- já zabil draka, johoho, to jsem ale pašák. M9sto toho nastupuje- sakra, další drak, hmmm. A Lýda ani já už kosti neunese, no co, nechám to ležet, vlci to sežerou...
Prostě taková ta příprava na bitvu. Teď udělám tohle, teď zas támhleto... a pak o chvíli pozdějš obluda padne a člověk si řekne: " vítězství Ducha nad Hmotou" "D
koniaash napsal:
Prostě taková ta příprava na bitvu. Teď udělám tohle, teď zas támhleto... a pak o chvíli pozdějš obluda padne a člověk si řekne: " vítězství Ducha nad Hmotou" "D
koniaash napsal:
To mi připomíná Zaklínače 2 na šílené obtížnosti.
zaklínač II byla nejlepší hra posledních let a to neříkám jako ( a to jsem!) zavilý Sapkowskofil. Kajran... peklo! A Leto v té elfské komnatě... Přes dvě hodiny
Co tak koukam tak si tu kazdy stezuje jak jsou draci slabi. To mne teda neprijde ani nahodou, nevim na jakou hrajete obtiznost ale ja hraju na velmistra mam 56lvl Vraha.
Stale nosim zbroj slaviku protoze se my neskutecne liby, a starobili draci mne sundavaj na jednu ranu a ohen by mne vetsinou zabil tak 4x kdybych nechlastal potiony. Mam neco kolem 360hp a asi 400armor. Na velmistra pro mne tedy plati ze pokud si mne nekdo vsimne driv nez ja jeho tak sem mrtvej.
Jinak moje nejoblibenejsi NPC je Sheogorath a Barbas a druh NPC asi Upiri a Draugirove.
koniaash napsal:
To mi připomíná Zaklínače 2 na šílené obtížnosti.
zaklínač II byla nejlepší hra posledních let a to neříkám jako ( a to jsem!) zavilý Sapkowskofil. Kajran... peklo! A Leto v té elfské komnatě... Přes dvě hodiny
JJ přesně přečetl jsem všechny Zaklínače 3-krát a oba díly hry proletěl několikrát.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.