Flecheete napsal:
A jak jí tu tretku dáš??? Já jí nemůžu dávat žádné dárky. Vím, že těm, co mě doprovázejí, můžu dávat věci a oni (ony) je pak nosí, ale já nemám manželku, která by mě uměla doprovázet. Obchoduju s ní, vaří mi jídlo, a to je vše.
no ono to jde.... skoro... jedné slečně jsem kdysi koupil řetízek, ale nakonec jsem ho šel prodat do zastavárny a za získané finance se ožral jak zvíře neměla radost, holka
ja se taky pridavam ale hraju za khajita a hledam si zenu nevite kde sezenu? a musi mit rada deti a musi byt rasa khajit
Upravil/a Collinsss dne 09.02.2012 22:43
koniaash napsal:
nebo si nějakou Khajiitku vem přes konzolu... Ach jo, kdyby tak někdo udělal nějakej slušnej mod na svatby... pár Q, ne amulet a hotovo...
nevidím důvod proč tu máriáš vůbec beseda dělala- takhle je to úplně zbytečný a plytký. Kdyby ti aspoň manželka dávala generický Q- zajdi pro maso ze srkavce, chci dělat guláš, ach jo, ty mi nekoupíš nic na sebe atd.
koniaash napsal:
nevidím důvod proč tu máriáš vůbec beseda dělala- takhle je to úplně zbytečný a plytký. Kdyby ti aspoň manželka dávala generický Q- zajdi pro maso ze srkavce, chci dělat guláš, ach jo, ty mi nekoupíš nic na sebe atd.
jj. Když je tvojě žena, nebo kompanion jen další z tisíce plochejch, blbejch NPC, ke kterejm si při nejlepší vůli nemůžeš vypěstovat žádnej vztah, tak je něco špatně.
koniaash napsal:
jj. Když je tvojě žena, nebo kompanion jen další z tisíce plochejch, blbejch NPC, ke kterejm si při nejlepší vůli nemůžeš vypěstovat žádnej vztah, tak je něco špatně.
Jj četl jsem si ten rozhovor s Toddem Howardem.Prej propracovaný vztahy mezi NPC.Ale jinak SKYRIM good game.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.