Umělec který se podílel na FNW a udělal mnoho zajímajících spoře oděných zbrojí pro ženy si rozhodl pohrát i ze Skyrimem... pokud jste realiste tak si ho neinstalujte protože zbroje na ženách opravdu jsou spíše na dívání než na boj...pokud ale chcete koukat na spoře oděné amazonky nuže hurá do toho :
U tohoto modu mě vznikl problém s koženou zbrojí ještě si nejsme jistý s čím se to hádá takže opatrně .. mám ai aktivních sto modu takže to bude trvat poznáte to hned na začátku když vás vedou ke špalku že není něco v pořádku ( pokud je tak vám gratuluji )
Upravil/a Barbar dne 01.03.2012 09:53
tenhle mod mám velice rád, přidává do Skyrimu pěkných řádku zbraní které ne jen že pěkně vypadají ale jsou i účinné. doporučuji sběratelům, megalomanům a nebo prostě co chcou zkusit :
Barbar napsal:
Umělec který se podílel na FNW a udělal mnoho zajímajících spoře oděných zbrojí pro ženy si rozhodl pohrát i ze Skyrimem... pokud jste realiste tak si ho neinstalujte protože zbroje na ženách opravdu jsou spíše na dívání než na boj...pokud ale chcete koukat na spoře oděné amazonky nuže hurá do toho :
U tohoto modu mě vznikl problém s koženou zbrojí ještě si nejsme jistý s čím se to hádá takže opatrně .. mám ai aktivních sto modu takže to bude trvat poznáte to hned na začátku když vás vedou ke špalku že není něco v pořádku ( pokud je tak vám gratuluji )
některé se mu teda šeredně nepovedly...
jiné vypadají dobře...
http://skyrim.nex...hp?id=1002 odsud jsem to manuálně stáhl, a přes NMManager nainstaloval a normálně to frčí. Dal jsem si na to i češtinu. Mám verzi hry 1.4.
Victory or Sovngarde ! ! !
Mohl bys popsat podrobný postup, jak jsi postupoval? Já jsem to stáhl pomocí Nexus manažeru a nainstaloval, taktéž češtinu (ta byla jen ve verzi 11, ale ve hře to nemám.
Normálně jsem to stáhl do PC. Potom jsem v Nexus Mod Manager dal "Přidat mód ze souboru" (nebo tak nějak. A označil ten mód a dal "aktivovat mód". A šlo mi to. Prostě jak jakýkoliv jiný mód.
Johny napsal:
Ne, jsou to jen kovatelné zbraně. Maximálně je můžeš dát svým společníkům. A myslím, že když se k NPC připlížíš a dáš mu do inventáře zbran lepší než je ta jeho, tak že ji taky bude používat, ale nevím to jistě. Každopádně bys to musel všechno vyrobit a rozdat.
zloděj-dobroděj, zvyšuující obranyschopnost obyvatelstva
Ne, jsou to jen kovatelné zbraně. Maximálně je můžeš dát svým společníkům. A myslím, že když se k NPC připlížíš a dáš mu do inventáře zbran lepší než je ta jeho, tak že ji taky bude používat, ale nevím to jistě. Každopádně bys to musel všechno vyrobit a rozdat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.