O čem to asi tak bude, co myslíte? Osobně bych řekl, že už je čas přijít na kloub tomu zmizení Dwemerů. . .
PS: Doufám, že tu tento topic ještě není. Já ho nenašel ani s vyhledáváním. Vím že se to řešilo u topicu Nové DLC ale řekl bych že si to zaslouží vlastní.
Ja si myslím že to spíš bude něco ve smyslu ,Volba Velekrále ,Válka s Thalmorem,a taky ještě záhada a tajemství Dwemerů a objasnění toho proč vlastně zmizely.
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Jo, Dwemery já rád... Ale to zmizení je někde vysvětlený (v Oblivonu nebo Morrowindu, myslím). Osobně však zastávám M'aiqovu teorii . V Morrowindu říká: "Tady žádná záhada není. Dwemeři tu byli a teď tu nejsou, to je všechno." . A co teprv říkal o ostatních věcích. Ty jeho teorie mi narozdíl od všeho odstatního zůstanou v hlavě až do smrti. A TES VI bych chtěl buď v Elsweyru (džungle) a nebo bych chtěl vidět nějakou novou sféru Zapomnění...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, jak jsem říkal v jiném topicu. Kdyby to měla být další jedna provincie tak bych nejradši viděl Valenwood. Jinak ten sněm, velekrál atd. To je otázka spíš DLCs na Skyrim. Ale člověče, něco s Thalmorem by taky mohlo být. To by nebylo zlé. A vlastně by to mohli spojit Valenwood s Thalmorama. Vždyť to je co bys kamenem dohodil :-P
Upravil/a Johny dne 06.02.2012 23:02
Hele, to sem jedinej kdo nechce aby se dwemeři vrátily? Byla to krutá rasa a je dobře, že zmizela. Vždyť se vzali pod svá ochraná křídla Falmery a potom je zradily, zotročily a mučily. Krom toho ještě strašně milovali násilí - všudy přítomná ,,kolosea" s rotujícími sekáčky. Navíc uctívaly deadry.
Elsweyr je na jednu hru malá provincie. Proto bych byl, jak už jsem psal u DLC, aby to bylo spojený s Valenwoodem, aby to bylo rozlehlejší. A o co tam půjde je mi tak nějak jedno, mně vždycky učaruje ta krajina, takže při cestách se vždy kochám faunou, florou, hledám knihy o provinciích, mytologii TES atd. Samozřejmě cestuju výhradně po svých.
hRDLA napsal:
Hele, to sem jedinej kdo nechce aby se dwemeři vrátily?
Já rozhodně nechci aby se vrátili (Merů je v Tamrielu i bez nich až až). Jen by mě zajímalo, co se s nimi tak najednou stalo. Někde na wiki jsem četl nějakou zmínku o tom, že jejich zmizení má nějakou souvislost se Shorem (nebo Lorkhanem). No prostě myslím, že je to jedna z největších záhad Tamrielu a záhady já rád :-D
Victory or Sovngarde ! ! !
Johny napsal:
No, jak jsem říkal v jiném topicu. Kdyby to měla být další jedna provincie tak bych nejradši viděl Valenwood. Jinak ten sněm, velekrál atd. To je otázka spíš DLCs na Skyrim. Ale člověče, něco s Thalmorem by taky mohlo být. To by nebylo zlé. A vlastně by to mohli spojit Valenwood s Thalmorama. Vždyť to je co bys kamenem dohodil :-P
Souhlasim s tebou, taky bych nejradsi videl Valenwood. Jak uz jsem psal v tom topicu co si tu zminoval, tak jsou lesni elfove moje oblibena rasa.
Johny napsal:
Souhlasim s tebou, taky bych nejradsi videl Valenwood. Jak uz jsem psal v tom topicu co si tu zminoval, tak jsou lesni elfove moje oblibena rasa.
To moji oblíbení jsou Nordové, takže Skyrim je pro mě něco jako hra zaslíbená. Ale Valenwood by mě ze zbylých provincií lákal nejvíce. No a potom třeba Highrock, i když tam byl asi Dagerfall ne?
Victory or Sovngarde ! ! !
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.