Čau lidi, teď jsem zjistil, že na dabingu Skyrimu se podílel i jeden půlčech (napůl čech, napůl kanaďan). Jmenuje se Vladimir Kulich, hrál např. toho vikingského bosse ve filmu Vikingové = 13th Warrior (ten velký blonďák s obouručákem co vypadal jak Arthas) :-D A ve Skyrimu mluví Ulfrika Stormcloaka. Fajný výběr. Jinak mrkněte na tento odkaz: http://www.thatso...r-scrolls. Nemůžu si pomoct, ale příjde mi jakoby vzhled postav dělali podle dabérů. Hlavně u Esberna a Arngeira je to vidět.
Mě by zajímalo kdo daboval Lydii.Já ten hlas moc dobře znám-Zoey z left 4 dead a ještě někdo na koho si nemohu vzpomenout
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.