Jak si představujete první DLC ke Skyrimu ? Já osobně Cyrodil a arénu
Upravil/a MJ95 dne 04.02.2012 10:15
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Ja bych chtěl aby odkaždého přidali kus, protože skoro vše ve Skyrimu je nedodělané. Taky by se hodila nová obtížnost protože se mi hra zdá pořád stršně jednoduchá.
Možnosť úplne zneškodniť Bourne Hávy a útok na Thalmorov. Určite vylepšiť a pridať nové možnosť ku vzťahu s opačným pohlavým, možnosť aby koň neútočil na nepriateľa alebo ešte skôr ešte ejden poriadný PATCH ktorý by opravil chyby v hre.
jo takhle...
Mně ani ne, je to lepší si to zjišťovat ve Skyrimu, pomocí rozhovorů, knížek a tak.
Další díl bych chtěl na Summer Isles !!! Jako za Thalmory...
Dobrej nápad ne ?
Hrát za Thalmory ! To leda kdybych je mohl zevnitř zničit! Bylo by zajímavý podívat se do nějaké sféry Zapomnění, zatím známe jen dvě (když tak mě opravte) a bylo by to zajímavé .
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Taky si myslim že by to lide odsoudili...Hrat za thalmory v dalším díle ?? Další Díl by mohl být z celeho Tamrielu ovšem čim novější RPG tim měnší svět :/
Dovahkiin Sirion napsal:
Ja bych chtěl aby odkaždého přidali kus, protože skoro vše ve Skyrimu je nedodělané. Taky by se hodila nová obtížnost protože se mi hra zdá pořád stršně jednoduchá.
no, jako první DLC by se mi líbilo rozšíření některé z dějových linií (univerzita v Ledohradu, Temné bratrstvo atd.), ale bylo to celkem na nic s tím, že tohle všechno už mám projeté. takže spíš ňáká nová řada questů nebo třeba jeden quest ale fakt promakaný, dlouhý, epický, strhující. prostě něco dějového a dechberoucího, to by bylo super.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.