skoula napsal:
jinak už jsem pořešil i ten překlad na češtinu a verzi 1.4 lookup failed zmizelo ´=)
A co kdyby s to sem napsal některým kteří to ještě nevyřešili? Neříkám že mě já mam originálku ale ostatním lidem.
pardón
určo jsis všiml, že post jsem psal ráno a měl jsem ještě zalepené oko a zapoměl přiložit návod
takže:
Instalace:
1/ Spust instalátor
2/ Zadej cestu kde máš nainstalovanou hru
3/ Vytvoř si zástupce na ploše TESV.exe
4/ Spouštěj hru přez TESV.exe na ploše.
prosím Vás o radu... mám quest Lákavá pocta kde mám vziať neake dôkazy zo stola a potom sa mám vyhrážať neakemu starcovi, je to v meste Markathar. problém je v tom že ja som bol v tom meste už predtým a stráže ma chceli zatknúť tak som ish vyzabíjal a odišiel... teraz ked tam prídem tak idú stále po mne a aj ten starec ide po mne a nedá sa s ním rozprávať... ako to vyriešiť?
Máš už asi moc velkou odměnu na tvou hlavu. Zkus přijít k strážím a vyndat/zandat zbraň. Měl by naskočit dialog. Pokud ne tak už jen konzole:
paycrimegold 0 0 0002816C
když to nepomůže tak resetovat AI:
konzole, klik na postavu - vyskočí její ID, napsat resetAI
jinak máš asi smůlu
Trpazměsdto (markrath nebo jak) je buglé v tomto, takze do vezeni jit nejde...
WHOA!
Lunthatcoss: 3 Témat za den :: 136 Příspěvků/Den
Většího spammera jsem neviděl ani v zrcadle!
Zdravím. Nevíte jak vyřešit bug, když dělam cech zlodějů a vrátil sem ten klíč Noctural. Ona na mě začala mluvit, řekla že se mám napít nebo co a pak se ponořila. V úkolech mi to píše že jí mám vyslechnout, jenže se pořád nic neděje !! Je ponořená do toho jezírka a nic, nejhorší na tom je že se odsaď nemůžu dostat jinak než load, což se mi nechce, takže nemáte pls nějaký řešení ??
POKUD SI NEMUZETE KVULI BUGU KOUPIT HJERIM NAPISTE: setstage a7b33 10 ALE MUSITE MIT V INVU 12000
SEPTIMU
WHOA!
Lidi pls nevíte jak mám řešit tyhle 2 bugy?:1) Mám slova, mám duše, ale odemknout řevy nemůžu, chce to po mě duše...
2) Bouřný Hávové->Bitva o Samotu->oslovení toho důstojníka jméno teď nevím, neni tam topic o tom že hlásim svůj příchod, tudíž tam žádná bitva neni poraďte pls Ale nemám teď čas tak mi kdyžtak napiště PM díky
1) zmáčkni "R" na křiku, jenž chceš otebřít
2) najdi katapulty a odpal je ty smradlavej stormcloaku (neber jako urážku)
Upravil/a Melkor dne 18.02.2012 18:20
WHOA!
ok ok tak to nejsou bugy ale moje blbost a nejsem smradlavej Stormlcloak, je to něco jako citový pouto... hraju za Dunmera a řikám si když už sem neměl možnost ochránit Morrowind před těma Imperialistickejma hajzlama tak zkusim aspoň Skyrim
Maxator napsal:
Zdravím. Nevíte jak vyřešit bug, když dělam cech zlodějů a vrátil sem ten klíč Noctural. Ona na mě začala mluvit, řekla že se mám napít nebo co a pak se ponořila. V úkolech mi to píše že jí mám vyslechnout, jenže se pořád nic neděje !! Je ponořená do toho jezírka a nic, nejhorší na tom je že se odsaď nemůžu dostat jinak než load, což se mi nechce, takže nemáte pls nějaký řešení ??
Melkore, nebo kdokoliv a nevíte teda jak tovyřešit ?? (třena konzolí, nebo něčim takovím) prosím pomoc.
PS:Zkusil jsem teda load (zase tam došel přes půl skyrimu ) a stále se nic neděje.
mám takové mále "problemo", vždy mi šel skyrim bez problémů..ale dneska jsem vypl přes dolní lištu no pak jsem ho zapl ale když najedu na jaké koliv slovo v menu tak se skyrim vypne.. nevíte co stim?
EDIT: už jsem na to přišel.. .)) pardon
Upravil/a speedytox dne 19.02.2012 00:55
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.