Ahoj píšu to zde po druhe za což se omlouvám ale prvni tema zustalo v zapomeni ....No proste mam anglistinu misto cestiny a mam originalku skyrim sem zapnul po dlouhe dobe.....Nevite co s tim chci se vyhnou reinstalaci
Vlídná matko.vlídná matko pošli své dítě zamnou jelikož hříchy nehodných musí být pochřtěni krví a strachem
Jelikož se mi Skyrim velmi líbí, chci si objednat originálku. A tak mám upřesňující dotaz:
Jak je to s češtinou do hry? Budu ji muset někde stahovat a importovat do hry nebo je to už přes STEAM nějak vyřešeno?
Mám skoro ten stejný problém, akorát že v tom výběru jazyků češtinu nemám :/ Hru mám koupenou přes steam a už jsem zkoušel většinu tipů , prosííím pomozte !!! ^^ Předem děkuji za vaše odpovědi .
Dreak napsal:
Mám skoro ten stejný problém, akorát že v tom výběru jazyků češtinu nemám :/ Hru mám koupenou přes steam a už jsem zkoušel většinu tipů , prosííím pomozte !!! ^^ Předem děkuji za vaše odpovědi .
Jak jsi to koupil přes steam ? Já to tam nemám, pro ČR to tam není, protože jistí distributoři to v ČR zakali aby skásli více penízek
Upravil/a BigNord dne 20.07.2012 08:07
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.