Nevi nekdo prosím kde je chyba ? Kdyz projdu dvermi do mistnosti kde Mercer krade oko tak hra zamrzne, nemuzu se hybat. a Behem toho se mi napise upozorneni ze muj nasledovnik me nemuze nasledovat :-)
Napadlo me, pokazde kdyz prolezu takovymi dvermi spusti se aut. ulozeni to se vsak nestane, cili bych se chtel zeptat jestli to nemze byt problem vzhledem prekroceni poctu savu, protoze zase jedu od 001 dekuji
hmyzlej- buglej. Nevím, tady jsem potíže neměl... Zkusím se na to mrknout, jestli mám ještě někde poblíž save ( už hraju úplně jinou postavu) a zkusím poradit
Chtel bych podekovat Dawery za pomoc, v druhem linku byl presne ten problem posany a uveden prikaz konzole , ktery jej uvede do chodu, skoda ze jsem se na forko nepodival driv , nahral sem save o par hodin pozdeji a a udelal cely cech znova .-/ ... ale Aspon uz to je :-) Kdyby mel nekdo stejny problem tak az projdete dvermi prikaz je : setstage TG08B 40 (pockejte az rekne aby kryl dvere) .. pak uz to bezi vse jak ma.
Upravil/a Tomash dne 26.01.2012 19:50
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.