Whirt napsal:
...Ale líbilo by se mi, kdyby se tahle hra objevila na mobil - to by nemuselo být až zas takový fiasko , no co, toho se ale asi nedočkáme :/
Já sem roschodil Arenu na Nokii 5800 přes DosBox pro Symbian. Sice to jde jen bez zvuku, ale i tak je to úspěch .
Taky mě to napadlo, ale se svým Nokia 2700 moc úspěchů slavit nemůžu ... No co, stačí mi Elder Scrolls Travels - na stařičkou Arenu si většinou najdu čas, když už mě žádná nová hra nebaví, nebo mě Morrowind s Oblivionem na malý okamžik přestane bavit
Kromě toho, že jsem Arenu dohrál v 95 na své 486/DX120, jsem ji znovu rozehrál na Intel E8400, 2GB RAM, Ati 3870, přes dosbox verze 0,72 obraz i zvuk bez problémů, ve vězení jsem se pohyboval tak dlouho, dokud jsem neudělal 8 lvl, pak jsem se portnul pryč, ještě ve vězení jsem si z nalezených pokladů nasyslil ebony set, pak to bylo mnohem lepší...
Pokud mohu pomohu rád.http://forum.bonu...amp;t=7632
Ve jménu Areny a [CENZUROVÁNO] žádám aby toto téma bylo obživeno
Tak... Sakra, začátky mi nikdy nejdou
Sakra, teď jsem zjistil, že jsou tu 2 téma na Arenu
Jinak, stal jsem se na Areně závislý. Ne, počkat, to já vlastně být nemůžu
Zatím to jedu za Válečníka Norda jménem Soral Harahsonn, a i když jsem si zatím vůbec nevyzkoušel kouzla, zatím mi to vyhovuje. Ovšem nečekejte svatého rytíře, pokud mám náladu klidně vás zabiju jednou ze svých 6 zbraní
A dostal jsem epický nápad. Já si udělám něco jako rodokmen.
Takže, to máme v Àreně Norda Sorala Harahsonna, a v Daggerfallu máme Redguarda Jehož Jméno sem právě zapomněl. Takže ten Redguard bude asi bratranec toho Norda (asi je ten Redguard z části Nord). Takže, pak až se ve svém TES maratónu dostanu k Morrowindu, tam bude... Asi si to dám za Nordku, která bude potomkem bratra/sestry Sorala. A nebo... že by jsme přidali další křížení a dali tam Dunmerku ? Mno, možná. V Morru bude bratr/sestra Nerevarina... A ve Skyrimu bude asi přímý potomek našeho slavného Sorala Harahsonna
Asi to pak načrtnu v malování...
Co říkáte? Je to epický nápad, že Akorát nevím, jestli dám v Morru Nordku (logičtější, vzhledem ke krátké době mezi Arenou a Morrowindem) nebo Dunmerku (zajímavější, víc úchylnějsí ) To mi musíte poradit vy... Jen škoda, že v Oblivionu vypadají Dunmeři jak vyžvýkaná žvýkačka s borůvkovou příchutí, které narostly divné vlasy a óbr nos.
(BTW, my máme nového smajlíka : ? To je určitě Whirt )
Upravil/a BadWolf dne 14.11.2012 17:48
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
(BTW, my máme nového smajlíka : ? To je určitě Whirt )
Toho smajlíku sis všiml brzo
Mimochodem jsem po-x-té zase rozjel Arenu a neskutečně si ji užívám.
Jsem (zase) Dunmer, Bojový mág. Ta magie se v Areně docela často hodí - například jsem se nemohl dostat k určitým dveřím, protože okolí bylo zatopené, tak jsem zničil tři zdi a dostal se do kýžené místnosti svým způsobem
Včera sem taky získal Skeleton Key, u kterého jsem nakonec zjistil, že je mi k ničemu, protože všechny dveře buďto rozrazím svým Mithrilovým mečem (už sem ho musel několikrát opravovat, protože se o ty dveře ztupil ) a nebo na ně použiju svoje kouzla... No uvidím, aspoň nebudu třeba utrácet za opravy u kováře a za magické lektvary, jestli ho budu používat
Každopádně od včerejška hledám Oghma Infinium... Nikdo mi nechtěl říct žádné zvěsti - žebrák neustále mluvil o Skeleton key a o tom, že královna je kanibal a ta lehká děva u hospody se zase neskutečně těší na jeden svátek...
Pak jsem si uvědomil, že informace o Oghma Infinium nemůžu získat v Hammerfellu, ale jenom ve Skyrimu nebo Vallenwoodu Dvacet pět minut kecání s okolím k ničemu
Já jsem ale...
Zapomněl jsem, že Artefakt můžu vlastnit jen jeden. Tedy přesněji, mohu vlastnit jen jeden, ale můžu jich mít víc, pokud dám ten, který aktuálně mám, opravit a půjdu si sehnat quest na další artefakt
Arcimág? O tom nevím že by existoval, jen Mág v MG říká že ho zabije když z něj vytřískám nejnižší možnou cenu
BTW, zrovna se bavím tím že okrádám Kováře a pak mu ty věci zpátky prodávám
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 17:13
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Kuja, já už chcu Oghma Infium! Ve Skyrimu nic, až skončí svátek jedu do Valenwoodu..
Ono je těžké to z nich vymámit. Ale pokud vím, tak se ty informace dají získat i v jiných provinciích, jen pak plníš ten quest ve Valenwoodu a Skyrimu... Nejsem si tím tak jistej, ale myslím, že to tak je.
Lol, vydělávám si děsně moc prachů tím že prodávám Ebonový nákrčníky co jsem ukradl z MG
EDIT: Mám asi 25 000, teď poslední challenge - vykrást královský hrad
EDIT: Řekli mi o artefaktu, o nějakým Nekromantským amuletu ! ALe já chcu Oghma Infium..
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 17:29
Hej, lidi, pomoct, mám získat nějakou věc z městečka a mám ji získat od Dark Brotherhood, ale lidí se na něj zeptat nemůžu, tak jak je v tom městě mám najít?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.