Nevím, jestli už to tady někdo psal...ale pokud děláte quest se psem Barbasem, tak když ho neřešíte, Barbas jde pořád s vámi a nedá se zabít, tzn. že vám to hodně ulehčuje situaci při bojích, a někdy dokonce vyřídí několik nepřátel ani o tom nevíte.:-))
Editovaní názov
Upravil/a MrDragonborn dne 01.03.2012 17:56
No ja som na toho psa natrafil vcera a snazim sa urychlene dokoncit ten Q pretoze mi riadne ide na nervy. Ked mierim strka do mna, lezie do rany ale aspon tankuje dobre.
Parrot napsal:
Vynikající Tank, ale jinak je mě tak S****, že se z toho vždycky můžu POS***.
Drká, strká ( obzvlášť, když jste v plížení a míříte lukem
Dokonce mě jednou i shodil ze skály !!!
Nenávidím toho psa !!!
to same je kdyz udelate en quest v morthalu ze nekomu shorel dum tak potom tam nejaka bab byla zavrazdena a jeden typek za vama jde dokud nepomstite tu babu
helio napsal:
já sem si v tom guestu s barbasem rači vzal tu sekeru a toho s******* psa sem zabil.
Tá sekera je pomalá a nepočíta sa ani do achivementu a lahko si vyrobíš na boj lepšiu,ale tá helma je naj čo sa týka cien pri predaji + presvedčovanie a vypadá tiež fajn.
za mnou zaz lezl někdo od vlkodlaku ikdyž sem snima nic neměl tak sem vlezl do bíleho prusmiku a on za mnou běžel s mečem v ruce a zabít nešel hajzl to byl myslím ten fal něco a ten vilkas nebo jak ten zas když sem je potkal na misi ve skupině po 3 tak po mě šla šavlozuba čičinka a ja ju kilnul ale od te doby za mnou bhal jak ocas
nic není pravda,vše je dovoleno
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.