Ahoj já sem se rozhodl udelat novou postavu ale nevim jáký class/character udelat z toho důvodu jsem založil tuto anketu aby ste mi jakobi pomohli v rozhodování můžete napsat proč hrajete za to co hrajete....
Vlídná matko.vlídná matko pošli své dítě zamnou jelikož hříchy nehodných musí být pochřtěni krví a strachem
Hraju za dýkaře samozřejmě,že musíš mít plížení na 100,aby to mělo vůbec cenu k tomu mám,ale ještě lukostřelbu na 100 a používám luk dost.
Takže já hraju kombinaci dýkaře a lučištníka
Upravil/a Tondulin dne 22.01.2012 21:56
ted me ješte napadl bojovník+mág dohromady )
Vlídná matko.vlídná matko pošli své dítě zamnou jelikož hříchy nehodných musí být pochřtěni krví a strachem
no já tak nak přemýšlim nad mágem ale magi rád nemam a nevim proc
a jaky brnko light nebo heavy asi light že ? )
Stealth warrior - podřezáváš a střílíš ze zálohy, a když tě načapaj, tak se z toho vysekáš. Kouzla jsou na nic... Jediný dobrý kouzlo je Transmutace železa na stříbro a pak zlato :-D
Prý že je mág na prd? CHA CHA! Ničení na 100, proměny na 100 a nikdo nemá šanci. Pokud ovšem víte, jaká kouzla či kombinaci kouzel v dané chvíli použít. Proti většímu počtu nepřátel není nic lepšího, než kouzlo hromadná paralýza a následná blesková bouře. No, a proti jednomu nepříteli - obyč. paralýza a kulový blesk. Takže, mág je na nic jen pro toho, kdo za něj neumí hrát...
Já právě pracuju na kombinaci zloděj - čaroděj (plížení, iluze jako hlavní, jako zbraně kouzlo + dýka/meč). Pak plánuju něco jako ochrana/tank čaroděj (blok, destrukce, obnova, do rukou štít + kouzlo/hůl) jestli to bude fungovat .
Upravil/a Tial dne 22.01.2012 23:47
Wabbajack him!
Ligos napsal:
Prý že je mág na prd? CHA CHA! Ničení na 100, proměny na 100 a nikdo nemá šanci. Pokud ovšem víte, jaká kouzla či kombinaci kouzel v dané chvíli použít. Proti většímu počtu nepřátel není nic lepšího, než kouzlo hromadná paralýza a následná blesková bouře. No, a proti jednomu nepříteli - obyč. paralýza a kulový blesk. Takže, mág je na nic jen pro toho, kdo za něj neumí hrát...
Souhlasim! Taky jedu mága a musim říct že libovka!
no já nejradši hraju za svého heavy armor, obouruční sekyra redguarda - cokoliv co se ke mě příblíží nemá šanci přežít,
pak mě ještě chytl bojový lučistník (light armor a luk - ale důležitý je ten perk co můžete běhat s nataženým lukem rychleji a pak ještě rychlé natahování) prostě je uběhám
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.