Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
Já taky brečela, byli mi 4 roky... Taky mi bylo líto Willieho ale na konci je Hoborg znovu oživil. Bill byl úžasnej, jak měl toho modrého méďu kterému utrhli hlavu
Dodnes mám neverhood v počítači i když ho už nerozjedu
A Chell: co je to The Neverhood? Hra mého dětství, kolikrát byla na seznamu nejlepších her a stejnak ji nikdo neznal. Dodnes si někdy broukám melodii z hrací skříňky a když vydím muchomůrku, vzpomenu si na tří minutovej krkanec
V Neverhoodu byl úžasnej soundtrac... Asi si neverhood stáhnu, cédo je poškozený a píše mi to chyba při instalaci. I tak mám na ploše tu poškozenou ikonku
Vzpomínáte na willieho video?
"Hello! Me Willie... Me Willie Trombone"
nebo
"I tell you a TRUE story. Story about good, story about bad."
Nejvíc jsem se při neverhoodu bála, když jsem procházela takovým tmavým tunelem a najednou se ozval Claugův hla "Heyyyyyy! Claymaaaaaan!" to jsem tenkrát fakt hnojila kytičky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.