Trochu jsem si pohrál v Adobe Flash a uklohnil jsem v celku snesitelnou animaci (ale původně měla být delší a s pointou - co na tom záleží )... Každopádně tady je můj "experiment". Určitě tohle klišé už všichni znáte
Tak jsem si zase po dlouhé době udělal revizi Skyrim videí (ale i jiných)... Takže tu jsou, určitě jste už jich hodně viděli, ale kdo se na ně rád nepodívá
První dvě videa se týkají fenoménu zvaného Nyan Cat, kdo ho nezná, tak pravděpodobně nechodí na youtube, každopádně se Skyrimu týká až to druhé, ale co...
Následující dvě videa se týkají nedořešeného plížení a hlášek co po něm následují.
Tohle video vyšlo den před vydáním Skyrimu a myslím, že už název to naprosto vystihuje "Co budu zítra dělat?" Možná vám to bude připomínat jeden obrázek
Další video je podobného ražení... "Moje reakce na Skyrim"
Následující videa se zase dotýkají známých chyb... Myslím, že komentář vlastně ani není potřeba...
Tato tři videa jsou trochu rozsáhlejší a komplexnější, u druhého jsem se opravdu nasmál
No a poslední video je tak trochu uklidňující... Buďme rádi, že tak Skyrim už vypadat rozhodně nebude...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.