Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
SuperHunter
Po zasednutí za stůl se pokusím udělat si trochu místa pro případnou manipulaci s nalezenými dokumenty. Budu se snažit žádnou z lahví nerozbít, ale pokud se tak stane nebudu tomu věnovat moc pozornosti.

Z pravé části stolu vyndám dvojici listin podepsané velitelkou Salviovou a neoznačenou složku. Z druhé poloviny vyndám pár váčků s drogou a i placatici, které prozatím odložím stranou. Převezmu rozepsaný dopis, který ležel na stole a začnu ho procházet jestli se týká něčeho nám užitečného, pokud ne, dám ho stranou a přesunu pozornost ke dvojici hlášení, se kterými budu opakovat stejný proces. Na konec nechám neoznačenou složku, které se budu věnovat až po ostatních dokumentech.
 
Aurelius
→ Tah 1191

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Ne.“ zakroutila hlavou, „Správně reakce.“ přikývla, došli jste až k jednomu ze menších stolů na němž bylo chvíli před vaším příchodem doplněno pití, láhev vína a džbán s vodou. Z pochutin zde zůstalo několik zapracovaných mořských plodů a jednohubek.

Ritabeth si nabídla několik jednohubek a poté uchopila sklenici s vínem, jednu ti ihned podala a po další okamžitě sáhla, ale nenapila se.
„Olena už bude mít dost vypito, možná i vykouřeno.“ usmála se Ritabeth, „V tomhle stavu ji nebudou moct jen tak odteleportovat. Dost by jí to zahýbalo se žaludkem.“ konstatovala, „Ale to je dost... nepěkné téma.“ popadla další jednohubku a nabídla si.

Dvojice Císařských mágů mezitím za paravánem hovořila s Olenou. Měli jste jen částečný výhled, ale přesto jste nemohli přehlédnout muže, který od paravánu vystřelil krátce po jejich příchodu. V úprku si rovnal svůj oděv a přitom strčil do jedné z kolemjdoucích žen, které vlivem vypitého alkoholu a bujaré oslavy okamžitě ztratila rovnováhu a spadla do bazénu. Místo nějakého negativního rozruchu to spíše vzbudilo vlnu smíchu a o trochu více rozproudilo zábavu u bazénu. Muž, který měl naspěch, ale příliš dlouho na souši nezůstal. Neboť byl brzy na to též sražen do vody, jako odplata. Ritabeth situaci pobaveně sledovala, usmívala se a točila přitom s rukou v níž měla skleničku s vínem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Opatrně jsi usedla za stůl, udělala sis trochu místa pro manipulaci s nalezenou dokumentací. Tu sis rozprostřela po stole a postupně ji začala pročítat.

Nejprve ses začetla do rozepsaného dopisu:


Vážený důstojníku Govane Conelle,

děkuji za důvěru, kterou jste ve mě vložil. Na Vaši žádost jsem prověřil Vámi vytipované složky v archivu Penitus Oculatus, z let před nástupem velitelky Monetové. Z této doby se zachovalo hned několik vámi požadovaných složek, zbylé dvě byly pravděpodobně ztopeny během vedení Monetové. Zabíhal bych však do spekulací, kterým se chci nyní vyhnout. Ve výpisu pohřešovaných složek totiž obě chybí.

Salma Blackheartová ze Sentinelu bude s nejvyšší pravděpodobností člověk, kterého hledáte. Vámi zaslané informace z Vámi aktuálně vedeného vyšetřování se v mnoha ohledech shodují s tím co je psáno ve starších vyšetřování.



Zde rozepsaný dopis končil, Civello ho nedokončil. Odložil jsi nedokončený dopis a přesunul se k první z listin podepsané Salviovou. První hlášení bylo pět dní staré.


HLÁŠENÍ 48-C-S-VI

Potenciální podezřelá Varuale, altmerka ze Skingradu, služebná nižšího šlechtice z rodu Raman byla nalezena mrtvá ve své komnatě. Dvorní čaroděj Pius Sintav uvedl jako příčinu náhlého úmrtí otravu jedem. Složení jedu se doposud nepovedlo odhalit. Vyšetřování bude vedeno tamním oddílem stráže. Vzhledem k tomu, že byla zesnulá podezřelá z intrik vůči Císařské koruně, bude na vyšetřování dohlížet též námi pověřený agent. Pověřen agent Orius.

podepsán agent Angius
podepsána zastupující velitelka Salviová



Začetl ses do další listiny. Hlášení je dva dny staré.


INTERNÍ HLÁŠENÍ IH-85-C-IC-XI
Agent Constantinus Varga suspendován zastupující velitelkou Salviovou. Zahájeno Vargovo interní vyšetřování na základě závažných obvinění: obchodování s tajnými informacemi, přijímáním úplatků a zradu Tamrielského Císařství.

podepsán agent Gaius

INTERNÍ HLÁŠENÍ IH-86-C-IC-XI
Suspendovaný Varga se opakovaně scházel s vyslancem Thalmoru, Valionem Nairem. Předmětem setkání měla být výměna informací za peněžitý obnos. Konkrétní složky o něž měl vyslanec zájem však nikdy nebyly prodány. Neboť podle výpovědi Varga nebyli k nalezení v archivech Penitus Oculatus a tak nebylo možné zhotovit jejich kopii. Většina složek o něž měl vyslanec zájem se týkala našich informací o průběhu Anorské plavby.

podepsán agent Gaius

INTERNÍ HLÁŠENÍ IH-86-C-IC-XI

Vyslanec byl stažen Aldmerským spolkem na Alinor. Podle našich informací na žádost lorda Gerrika. Důkazů pro vynesení verdiktu bylo získáno dostatek.

podepsán agent Gaius

"UZAVŘENO"
podepsána zastupující velitelka Salviová



Odložila jsi listiny a přesunula se ke složce. V ní se nacházelo několik papírů, které byly očíslovány. Na každé stránce bylo několik vět, které popisovaly chování "sledovaného subjektu", který opakovaně používal krycí jméno "bloncka". Při porovnání písma s rozepsaným dopisem je jasné, že autorem je též Civello. Jednotlivé zápisy jsou pouze očíslovány. Jakékoliv určení konkrétního dnu, týdne nebo měsíce chybí.


Stručný souhrn klíčových informací od mého zdroje o sledovaném subjektu. Souhrn 1

I.
Bloncka nadále plní vzorně své povinnosti a drží se svého zajetého pracovního rozvrhu. Pouze její osobní rozvrh začíná být odchýlený od zajetých kolejí. Dnes již není pochyb, že udržuje milostný poměr s některým z bankéřů. Mému zdroji se nepovedlo doposud zjistit více.

II.
Žádná výrazná změna v plnění pracovních povinností. Kontakt s neznámým bankéřem tvrdá i nadále. Jméno stále nezjištěno. Jejich vztah je pravděpodobně posunut na vyšší úroveň, dle zdroje spolu již pomalu začínají žít.

III.
Bloncka navštívila pracovně Anvil, přestože se její návštěva měla týkat pouze zjištění tamní situace a zdraví hlavy hrabství, navštívila bezprostředně poté Caesarův vyhlášený podnik. Podle zdroje se zde zúčastnila tajného setkání. Analýza jednotlivých zúčastněných stále probíhá.

IV.
Nadále probíhá držení se pracovního rozvrhu. Zdroj identifikoval účastníky setkání v Caesarově podniku. Jednalo se o čarodějku Carinu LaRouchovou, Uriela Berneho (doposud nic bližšího nezjištěno, údajně obchodník se smíšeným zbožím) a redguardkou zvanou Safír (domnívám se, že by mohlo jít o uznávanou vražedkyni, ale pouze domněnka). Vzhledem k jednání za zavřenými dveřmi nebylo možné zjistit co bylo předmětem.

V.
Několik týdnů žádná zvláštnost. Pouze před týdnem došlo k její návštěvě Hammerfellu, konkrétně Sentinelu. Pracovní schůzka dle všeho proběhla korektně.

Po pracovní schůzce navštívila obchodníka s kořením Blackhearta. Návštěva obchodu trvala zhruba půl hodinu. Podle zdroje nic nezakoupila a v prodejně se zdržela jen zlomek času. (podezřelé?) Dále byla viděna ve společnosti vyslankyně s Vysokoskalí, která měla být v brzké době odvezena do své domoviny. Rovněž se setkala s legátem Elbertem Arteriem na jeho lodi kotvící v přístavu. (setkání s legátem nebylo v její pracovní náplni a účelem návštěvy provincie, rovněž na rozdíl od setkání s vyslankyní není zapsáno v hlášení)

VI.
Bloncka po návratu z Hammerfellu zastavila hned několik vyšetřování, která dle jejích slov dlouhodobě nepostupují a stojí nás peníze, lidi a čas. Je to vůbec její první velký zásah od "zmizení" velkého šéfa. Zbylé její aktivity probíhají podle rozvrhu. Za zmínku stojí, že se odmítla sejít jak s Valeriem tak s Arteriem. Oba žádali o mimořádnou schůzku.

VII.
Bloncka se setkala s kancléřem, debatovali dlouhé hodiny za zavřenými dveřmi. Poté bezprostředně opustila věž. Nehledě na svůj program. Byla zastoupena jedním z vyšších důstojníků. Zdroj uvádí, že se navečer téhož dne zúčastnila schůze mezi čtyřma očima. Druhý účastník zatím nezjištěn. K setkání došlo mimo oficiální prostory vyhrazené k setkáním vrcholných představitelů Penitus Oculatus. Snad zdroj brzy přinese nějaké další informace, poplatky se stále zvyšují.

VIII.
Pracovní rozvrh se vrátil do zaběhlých kolejí, žádné schůzky mimo ty oficiální, které jsou úředníkům od nás známi. Její osobní rozvrh naznal změn. Začala pravidelně navštěvovat v nočních hodinách magickou Univerzitu. Účel těchto návštěv je dospodu neznámý, ale můj zdroj na Univerzitě zjistí víc.

IX.
Podle mého zdroje z Univerzity navštěvuje bloncka Univerzitu pravidelně v nočních hodinách. Vždy absolvuje setkání buď se samotným arcimágem (Valindor Benoch), případně jeho sestrou (Selenou Benochovou). Jednou došlo i na setkání se Seranou Arteriovou. Zdroj tvrdí, že jde převážně o mágy orientující se na magii Obnovy... Výjimkou je pouze Selena. Je bloncka nemocná?

Kvestor Reman Lex coby vyslanec Císařství na Univerzitě a schopný léčitel nebyl ani jednou seznámen s těmito tajnými schůzkami.




Informace o sledovaném subjektu: Sledovaná dále jen "bloncka" je vysoce postavou důstojnicí ve službách Tamrileského Císařství. Její otec, nyní již zesnulý. Byl dvorním mágem ve službách Brumského hrabství. Po smrti nahrazen mladším. Matka před lety zemřela. Sourozence informátor nevypátral, předpokládá se, že je jedináčkem.

Již nějaký čas udržuje vztah s bankéřem Andreasem Cato. Vztah se zdá být stabilní a vážný. Andres Cato pochází z vlivné obchodnické rodiny, která má vliv na obchody v Císařském městě. Nejedná se o šlechtice nižšího původu. Žijí spořádaný život, zasvěcený loajalitě Císařství.

Podle mého informátora došlo k setkání mezi Mathiasem De Peyranem, Odette Landreau a blonckou, krátce před zasedáním mimořádného sněmu ve Vysokoskalí. Z doposud obdržených výkazů, hlášení… ovšem vyplývá, že tato schůzka nebyla oficiální. (proč by to dělala?)



Odložil jsi spis. Dopis s rozloupnutou pečetí jsi prozatím nechala bez povšimnutí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
,,Tady bude ještě dost veselo." odvětím Ritabeth a konečně se také napiju vína, ,,Je zvláštní, že ať kamkoli přijdu, tak tam často dorazí někdo z Cyrodiilu. Jako bych byl někým sledován." otočím se na redguardku a usměji se, ,,Dost paranoie. Jestli tito vyřídí svoje záležitosti co nejdříve, nastane rázem klid."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1192

https://i.imgur.com/6L30Bnf.png


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Ano. To bude.“ přikývla Ritabeth, dopřála si pár loků vína a poté se opět rozhlédla, „Už se začíná pomaličku stmívat. Zábava se přehoupne do své další fáze. Slabší kusy postupně odpadnou nebo odejdou pokorně ke svým rodinám. Zůstane jen hrstka.“

„To je Sentinelem. Sem se zatoulá leckdo z Cyrodiilu, Vysokoskalí nebo jiných provincií. Ať už pracovně, obchodně nebo soukromě. Přestože jsme obklopeni nemilosrdnou pouští, své kouzlo město zkrátka má.“ krátce se odmlčela, „Není to ani moc dlouho co v přístavu kotvilo několik lodí od Vysokoskalské legie. Přijeli si vyzvednout svoji vyslankyni. V té době se také daleko napětí ve vyšších sférách vedení města krájet.“ napila se vína, „Ale v případě Oleny je to jiné. Nedávno došlo k vraždě jejích rodičů v jedné ze čtvrtí města. Těla jsem neviděla, ale podle mého známého, šlo o brutální útok ze kterého čišela naprostá nenávist vůči zavražděným. Žádné milosrdenství...“ povzdechla si, „Olena je dobrá holka, její rodiče též patřili k těm nezkaženým... což se o mnoho přítomných říct nedá.“ ztišila hlas a naklonila se k tobě, „Nedivila bych se, kdyby v tom měl prsty někdo z přítomných.“ poté se odpět odtáhla. Poklepala prsty volné ruky po stole, „Ale jestli máte pocit, že vás někdo sleduje... Možná tomu tak skutečně bude.“ rozhlédla se, „Ale nepřikládala bych k tomu velkou váhu. Brzo se nalodíte a na lodi už vás tak snadno sledovat nebudou moct.“

„Podívejte...“ ukázala na skupinku hostů, jednu ženu a dva muže, trojice se shlukla nedaleko paravánu za nímž se momentálně nachází Císařští mágové v přestrojení a Olena. „Synové zdejšího výběrčí daní. Rozmazlení frackové... co si umanou rádi získají. Zejména ten mladší.“ v hlase byla patrná neskrývaná nenávist, „Olena se mu vždy tuze líbila. Přiostří se... až zjistí, že mu ji chtějí odvést. Ale to nás asi nemusí trápit. Belisar se... Saenou si poradí.“ upila opět trochu vína, mnoho už jí ve skleničce nezůstalo. Chvíli mlčela a sledovala oba muže, žena ji zjevně příliš nezajímala. „A co vy a ženy?“ obrátila se náhle k tobě, když ji sledování omrzelo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Opatrně jsi usedla za stůl, udělala sis trochu místa pro manipulaci s nalezenou dokumentací. Tu sis rozprostřela po stole a postupně ji začala pročítat.

Nejprve ses začetla do rozepsaného dopisu:


Vážený důstojníku Govane Conelle,

děkuji za důvěru, kterou jste ve mě vložil. Na Vaši žádost jsem prověřil Vámi vytipované složky v archivu Penitus Oculatus, z let před nástupem velitelky Monetové. Z této doby se zachovalo hned několik vámi požadovaných složek, zbylé dvě byly pravděpodobně ztopeny během vedení Monetové. Zabíhal bych však do spekulací, kterým se chci nyní vyhnout. Ve výpisu pohřešovaných složek totiž obě chybí.

Salma Blackheartová ze Sentinelu bude s nejvyšší pravděpodobností člověk, kterého hledáte. Vámi zaslané informace z Vámi aktuálně vedeného vyšetřování se v mnoha ohledech shodují s tím co je psáno ve starších vyšetřování.



Zde rozepsaný dopis končil, Civello ho nedokončil. Odložil jsi nedokončený dopis a přesunul se k první z listin podepsané Salviovou. První hlášení bylo pět dní staré.


HLÁŠENÍ 48-C-S-VI

Potenciální podezřelá Varuale, altmerka ze Skingradu, služebná nižšího šlechtice z rodu Raman byla nalezena mrtvá ve své komnatě. Dvorní čaroděj Pius Sintav uvedl jako příčinu náhlého úmrtí otravu jedem. Složení jedu se doposud nepovedlo odhalit. Vyšetřování bude vedeno tamním oddílem stráže. Vzhledem k tomu, že byla zesnulá podezřelá z intrik vůči Císařské koruně, bude na vyšetřování dohlížet též námi pověřený agent. Pověřen agent Orius.

podepsán agent Angius
podepsána zastupující velitelka Salviová



Začetl ses do další listiny. Hlášení je dva dny staré.


INTERNÍ HLÁŠENÍ IH-85-C-IC-XI
Agent Constantinus Varga suspendován zastupující velitelkou Salviovou. Zahájeno Vargovo interní vyšetřování na základě závažných obvinění: obchodování s tajnými informacemi, přijímáním úplatků a zradu Tamrielského Císařství.

podepsán agent Gaius

INTERNÍ HLÁŠENÍ IH-86-C-IC-XI
Suspendovaný Varga se opakovaně scházel s vyslancem Thalmoru, Valionem Nairem. Předmětem setkání měla být výměna informací za peněžitý obnos. Konkrétní složky o něž měl vyslanec zájem však nikdy nebyly prodány. Neboť podle výpovědi Varga nebyli k nalezení v archivech Penitus Oculatus a tak nebylo možné zhotovit jejich kopii. Většina složek o něž měl vyslanec zájem se týkala našich informací o průběhu Anorské plavby.

podepsán agent Gaius

INTERNÍ HLÁŠENÍ IH-86-C-IC-XI

Vyslanec byl stažen Aldmerským spolkem na Alinor. Podle našich informací na žádost lorda Gerrika. Důkazů pro vynesení verdiktu bylo získáno dostatek.

podepsán agent Gaius

"UZAVŘENO"
podepsána zastupující velitelka Salviová



Odložila jsi listiny a přesunula se ke složce. V ní se nacházelo několik papírů, které byly očíslovány. Na každé stránce bylo několik vět, které popisovaly chování "sledovaného subjektu", který opakovaně používal krycí jméno "bloncka". Při porovnání písma s rozepsaným dopisem je jasné, že autorem je též Civello. Jednotlivé zápisy jsou pouze očíslovány. Jakékoliv určení konkrétního dnu, týdne nebo měsíce chybí.


Stručný souhrn klíčových informací od mého zdroje o sledovaném subjektu. Souhrn 1

I.
Bloncka nadále plní vzorně své povinnosti a drží se svého zajetého pracovního rozvrhu. Pouze její osobní rozvrh začíná být odchýlený od zajetých kolejí. Dnes již není pochyb, že udržuje milostný poměr s některým z bankéřů. Mému zdroji se nepovedlo doposud zjistit více.

II.
Žádná výrazná změna v plnění pracovních povinností. Kontakt s neznámým bankéřem tvrdá i nadále. Jméno stále nezjištěno. Jejich vztah je pravděpodobně posunut na vyšší úroveň, dle zdroje spolu již pomalu začínají žít.

III.
Bloncka navštívila pracovně Anvil, přestože se její návštěva měla týkat pouze zjištění tamní situace a zdraví hlavy hrabství, navštívila bezprostředně poté Caesarův vyhlášený podnik. Podle zdroje se zde zúčastnila tajného setkání. Analýza jednotlivých zúčastněných stále probíhá.

IV.
Nadále probíhá držení se pracovního rozvrhu. Zdroj identifikoval účastníky setkání v Caesarově podniku. Jednalo se o čarodějku Carinu LaRouchovou, Uriela Berneho (doposud nic bližšího nezjištěno, údajně obchodník se smíšeným zbožím) a redguardkou zvanou Safír (domnívám se, že by mohlo jít o uznávanou vražedkyni, ale pouze domněnka). Vzhledem k jednání za zavřenými dveřmi nebylo možné zjistit co bylo předmětem.

V.
Několik týdnů žádná zvláštnost. Pouze před týdnem došlo k její návštěvě Hammerfellu, konkrétně Sentinelu. Pracovní schůzka dle všeho proběhla korektně.

Po pracovní schůzce navštívila obchodníka s kořením Blackhearta. Návštěva obchodu trvala zhruba půl hodinu. Podle zdroje nic nezakoupila a v prodejně se zdržela jen zlomek času. (podezřelé?) Dále byla viděna ve společnosti vyslankyně s Vysokoskalí, která měla být v brzké době odvezena do své domoviny. Rovněž se setkala s legátem Elbertem Arteriem na jeho lodi kotvící v přístavu. (setkání s legátem nebylo v její pracovní náplni a účelem návštěvy provincie, rovněž na rozdíl od setkání s vyslankyní není zapsáno v hlášení)

VI.
Bloncka po návratu z Hammerfellu zastavila hned několik vyšetřování, která dle jejích slov dlouhodobě nepostupují a stojí nás peníze, lidi a čas. Je to vůbec její první velký zásah od "zmizení" velkého šéfa. Zbylé její aktivity probíhají podle rozvrhu. Za zmínku stojí, že se odmítla sejít jak s Valeriem tak s Arteriem. Oba žádali o mimořádnou schůzku.

VII.
Bloncka se setkala s kancléřem, debatovali dlouhé hodiny za zavřenými dveřmi. Poté bezprostředně opustila věž. Nehledě na svůj program. Byla zastoupena jedním z vyšších důstojníků. Zdroj uvádí, že se navečer téhož dne zúčastnila schůze mezi čtyřma očima. Druhý účastník zatím nezjištěn. K setkání došlo mimo oficiální prostory vyhrazené k setkáním vrcholných představitelů Penitus Oculatus. Snad zdroj brzy přinese nějaké další informace, poplatky se stále zvyšují.

VIII.
Pracovní rozvrh se vrátil do zaběhlých kolejí, žádné schůzky mimo ty oficiální, které jsou úředníkům od nás známi. Její osobní rozvrh naznal změn. Začala pravidelně navštěvovat v nočních hodinách magickou Univerzitu. Účel těchto návštěv je dospodu neznámý, ale můj zdroj na Univerzitě zjistí víc.

IX.
Podle mého zdroje z Univerzity navštěvuje bloncka Univerzitu pravidelně v nočních hodinách. Vždy absolvuje setkání buď se samotným arcimágem (Valindor Benoch), případně jeho sestrou (Selenou Benochovou). Jednou došlo i na setkání se Seranou Arteriovou. Zdroj tvrdí, že jde převážně o mágy orientující se na magii Obnovy... Výjimkou je pouze Selena. Je bloncka nemocná?

Kvestor Reman Lex coby vyslanec Císařství na Univerzitě a schopný léčitel nebyl ani jednou seznámen s těmito tajnými schůzkami.




Informace o sledovaném subjektu: Sledovaná dále jen "bloncka" je vysoce postavou důstojnicí ve službách Tamrileského Císařství. Její otec, nyní již zesnulý. Byl dvorním mágem ve službách Brumského hrabství. Po smrti nahrazen mladším. Matka před lety zemřela. Sourozence informátor nevypátral, předpokládá se, že je jedináčkem.

Již nějaký čas udržuje vztah s bankéřem Andreasem Cato. Vztah se zdá být stabilní a vážný. Andres Cato pochází z vlivné obchodnické rodiny, která má vliv na obchody v Císařském městě. Nejedná se o šlechtice nižšího původu. Žijí spořádaný život, zasvěcený loajalitě Císařství.

Podle mého informátora došlo k setkání mezi Mathiasem De Peyranem, Odette Landreau a blonckou, krátce před zasedáním mimořádného sněmu ve Vysokoskalí. Z doposud obdržených výkazů, hlášení… ovšem vyplývá, že tato schůzka nebyla oficiální. (proč by to dělala?)



Odložil jsi spis. Dopis s rozloupnutou pečetí jsi prozatím nechala bez povšimnutí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
,,Svým způsobem je Hammerfell kouzelný. Když se na to tak podíváte, každá mladá žena sní o těch pouštních princeznách, co se vyskytují v příbězích. Poušť... vítr ve vlasech. Svalnatí a urostlí nomádi v turbanech. Myslím si, že tohle každou rozechvěje." otočím se na Ritabeth a poznamenám k paranoie, ,,Nebojím se ničeho." pohlédnu ji chladně a dlouze do očí, ,,Už jen tím, čím jsem si prošel, nebo co si respektive vybavím, mě jen tak něco nevyděsí."

,,Já a ženy?" zarazím se, ,,Tohle vždy šlo mimo mne. Ano, pár se jich vždy objevilo v hledáčku, ale nikdy z toho nic nebylo." otočím hlavu stranou, napiji se z korbele a pak po dlouhé tiché chvíli se k ní letmo otočím s otázkou, ,,Máte zájem?"

Upravil/a Adrian_S dne 31.12.2022 19:14
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1193

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Ritabeth se pobaveně usmívala během tvého líčení představ mladých žen o Hammerfellu. Přesto se k tomu nijak nevyjádřila a tvá slova nepopřela ani souhlasně nepřitakala. Nakonec se odmlčela i při tvém ujištění, že se něčeho jen tak nezalekneš. Její pozornost věnovaná tobě nakrátko zakolísala. Upřeně hleděla na dvojici mužů a ženu o nichž předtím mluvila. Skoro jakoby s napětím očekávala, že se skutečně něco vyvrbí, pohrávala si přitom s drahým kamenem zavěšeným na zlatém řetízku kolem krku. Císařští mágové v přestrojení se však stále neměli k opuštění oblasti za paravánem.

Čarodějka ti plnohodnotnou pozornost opět projevila, když ses rozmluvil o ženách. Dívala se na tebe a šibalsky se usmívala. Když ses napil a dopřál si pár loků a položil ji otázku. Nejprve dopila své víno, odložila prázdnou skleničku stranou, aby mohla popadnout další a teprve poté se nadechla k odpovědi.
„Záleží jaký zájem si představujete?“ odpověděla ti zprvu otázkou s úsměvem ve tváři, „Mé zájmy v tomhle směru bývají vždy jen krátkodobé. Nejsem stavěná na dlouhodobé vztahy z nichž by mohlo vyplynout něco více. To by jen omezilo mé ambice a sny.“ pokračovala už s vážnou tváří, aniž by ti dala prostor se vyjádřit, „Dávám přednost krátkodobým zájmům... zájmu, který si obě strany dosyta užijí a nevzejde z toho žádný dlouhodobý závazek.“ proměnila vážnou tvář s usměvavou a začala si pohrávat s plnou skleničkou vína, kroužila s ní v ruce a upřeně tě sledovala. Přestože Ritabeth ve tvé přítomnosti dopila už několikátou skleničku a před tebou jich musela mít též několik, stále na ní není příliš vidět, že by ji množství alkoholu jakkoliv negativně ovlivňovalo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >):
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]

Upravil/a Aurelius dne 03.01.2023 22:45
 
Adrian_S
,,Natož, že se známe sotva několik hodin, máte velmi zajímavé myšlenky." podotknu a kousnu se do jazyku, ,,Předpokládám, že na Vás musí myslet hodně mužů."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1194

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Snažím se mít jen zajímavé myšlenky.“ šibalsky se usmála od ucha k uchu, přičemž upila trochu vína. „Ano.“ pokračovala již s lhostejným tónem, „Některé přitahuje mé tělo, některé bohatství mé rodiny. Některé obojí.“ upila opět trochu vína ze sklenice, „Ale jak jsem řekla, preferuji krátkodobé zájmy, které neohrožují mé sny a ambice. S tímto přístupem se rázem stávám neatraktivní pro všechny ty spořádané, významné rodiny, které v okolí žijí.“ nakrátko se podívala na dění kolem paravánu a Oleny. Stále se nic zásadního nedělo. „Ovšem nejsou to jen muži. Mnoha ženám také ležím v hlavě. Některé by mě nejspíš rády vylouply oči lžící, některé by zašly možná i mnohem dál... ale takový už je život.“ pousmála se a nakrátko se odmlčela. Její oči stále směřovaly k paravánu.

„Co si myslíte o té Saeně?“ obrátila se na tebe, „Přijde vám pohledná? Atraktivní?“ zeptala se a napila se vína. Přičemž mávla na jednu ze služebných, která šla zrovna kolem. Nesla zrovna prázdné pohárky, které byly předtím používány k pití alkoholu, „Až to odneseš. Zastav se tu.“ řekla služebné.
„Ano, paní.“ kývla poslušně dívka a raději přidala do kroku, přesto si dávala pozor, aby tác nepřevrhla nebo nevrazila do jiného vrávorajícího.

Zpoza paravánů vykoukla hlava Belisara, který jakoby kontroloval situaci v okolí. Ritabeth tento pohled unikl, protože se zaměřovala na tebe, vyčkávala jak jí zodpovídáš položenou otázku. Přitom opět kroužila se skleničkou v níž už měla pouze pár malých loků.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >):
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]
 
Adrian_S
,,Nemyslím si o ní nic. Neznám ji. Navíc, pro mě osobně není důležité, kdo jak vypadá, ale co umí." letmým pohledem se podívám na Saenu, pak vrátím zrak zpět, ,,Vypadá půvabně, ale i zlaté jablko může být zevnitř zkažené."

Vypiji číši a zahledím se na Ritabeth, ,,Omlouvám se, paní Ritabeth. Nabídka na krátkodobé povyražení je velmi lákavá nabídka, nicméně si myslím, že moc tlačíte na pilu. Pro mě osobně tu jsou věci, které mají daleko větší přednost než... toto." chvilku na ní budu koukat, ,,Neuražte se. Není to nic osobního proti Vám."

Zadívám se k východu tohoto místa, ,,Jak může dlouho trvat Vašemu bratru sehnat posádku?" řeknu nahlas pro sebe, pak se otočím znovu na Ritabeth, ,,Vy s bratrem nemáte zrovna dobré vztahy, viďte? Takhle to máte odjakživa?"

Upravil/a Adrian_S dne 08.01.2023 22:18
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1195

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Ano. Máte pravdu.“ kývla hlavou, když ses vyjádřil ohledně Saeny, „Ona uvnitř zkažená bude, nutně ne po charakterové stránce, ale po fyziologické ano. Ostatně jako tomu bývá u každého mága, který dlouhodobě praktikuje runovou magii.“ shrnula následně.

„Naopak.“ usmála se po tvém odmítnutí Ritabeth, „Myslím, že jste v mých očích spíše stoupl na 'ceně'. Mnoho ostatních by se asi příliš dlouho nerozmýšlelo.“ odmlčela se a nechala tě opět mluvit.

„Dlouho.“ rozesmála se při otázce na svého bratra a jeho shánění posádky, „Jednak nemá rád má setkání, proto sem nebude spěchat a to ani kvůli vám. Ale hlavně většina jeho námořníků bydlí různě po městě, bude mu trvat než je všechny oběhá. Některé bude muset přesvědčit, jiní mu to odkývnou hned. Ty co odmítnou bude muset nahradit někým novým, bude muset do některé ze zdejších putyk u přístavu a hledat někoho solidního. Je to dlouhý proces... přestože on vám nejspíš tvrdil, že to celé bude snadné a otázka nanejvýš několika málo hodin.“ rozhovořila se, „Ale dost možná už má tohle celé kolečko za sebou a teď řeší vše kolem lodi. Odhadem soudím, že dříve než kolem půlnoci bych ho rozhodně nečekala.“ odmlčela se, „Nebylo.“ zakroutila hlavou, „V dětství bylo vše jiné, ale po studiích a vzájemném odloučení jsme se dost odcizili... Oba máme teď jiný pohled na svět, jiné záliby a celkově jiné metody jak dosáhnout svých cílů. On není nadšen z tohohle kolem... Já nejsem nadšena z jeho výletů po světě.“ opět udělala krátkou pauzu, „Protože tohle kolem se vždy jakým způsobem vrátí zpět.“ ohlédla se, „Ale některé jeho výpravy do rodinného rozpočtu mnoho peněz nepřinesly. Přínosné byly spíše pro jeho cestující.“ promnula si ruce a ohlédla se, jakoby už netrpělivě vyhlížela služebnou. Ta však stále nepřicházela.

Belisar konečně vyšel zpoza paravánů, ihned vzbudil pozornost Ritabeth a dvojice mladíků. Za ním šla Saena, která dělala oporu Oleně. Půvabná redguardka měla očividně dosti vypito a sotva se držela na zemi, vlasy měla rozcuchané, vyzývavé šaty, které na sobě měla byly polité od vína.

„Konečně. Sledujte.“ párkrát na tebe poklepala rukou a pokynula ti, abys začal sledovat co se bude dít při odchodu Císařských mágů. „Co myslíte? Měla bych zasáhnout nebo vyčkáme a užijeme si nějakou podívanou, která trošičku obzvláštní atmosféru?“ nadšeně se usmála.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >Wink:
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]
 
Adrian_S
Dám si ruce křižmo na prsa a budu mlčet, přitom hledět na Saenu s Olenou. Koutkem oka budu sledovat i Ritabeth, jak se bude tvářit. Pokud se něco stane, nijak nebudu zasahovat, ani se vyjadřovat.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1196

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Ritabeth s napětím očekávala co se bude dít. Rozhodl ses na její otázku nereagovat, zjevně ji to nijak nevadilo.

„Kam ji vedete?!“ zvolal mladík, když vstoupil procházejícímu Belisarovi do cesty.
„Domů.“ odpověděl mu stroze a chladně Belisar, který si ihned začal mladíka měřit pohledem. Musel přitom zastavit, protože se mladík nehodlal jen tak odporoučet zpět na místo. Podpořil ho v tom i jeho bratr a později i žena, která však zůstala raději několik kroků za nimi.
„Domů?“ hlesl mladík, „Olena mi slíbila tanec! Krom toho vás tu nikdo nezná...“ kroutil hlavou a přitom nakrátko zvedl hlas, aby upoutal pozornost ve svém okolí. To se mu příliš nepovedlo, protože většina v jeho okolí byla situace zcela lhostejná a raději se věnovali jiným činnostem. „Vypadáš strašně...“ promluvil náhle mladík k Oleně, která pravděpodobně příliš nevnímala, protože se nijak neohradila.
„Stůjte.“ zdůraznil rázně Belisar, když se mladík chtěl přesvědčit jak na tom dívka je.
„Nešahej na mě starouši!“ srazil ze sebe mágovu ruku mladík, „Nedovolím... Nedovolíme vám ji odvést. Kdovíco s ní uděláte za rohem.“ vyjádřil své obavy. „Zlo vám čiší z očí!“

Ritabeth se široce usmála.

„Mám jasné instrukce od jejího děda. Uhněte mi z cesty a nedělejte scény. V tomhle stavu si s vámi rozhodně nezatančí a neměla to ani v plánu. Kdyby vám šlo o její blaho... Nedopustil byste, aby dopadla takhle. Teď uhněte z cesty.“ vybídl ho s větším důrazem Belisar.
„Tenhle tón si vyprošuju!“ zvolal mladík nanovo, druhý se jen uculoval od ucha k uchu. „Víš kdo já jsem?!“ zdůraznil a ohlédl se. Pozornosti se mu opět příliš nedostalo, ale toho netrápilo. Ritabeth si nevšiml, protože tak dalece se nerozhlížel. „Můj otec je vážený hodnostář tohohle města. Když budu chtít, můžeš strávit svůj mrzký zbytek života uklízením zdejších ulic nebo leštěním mých bot. Okamžitě tu dívku pustíte a já vás nenechám zavřít za její obtěžování!“
Olena se pokusila o pár slov, ale příliš se jí to nedařilo.

„Myslím, že je pod vlivem kouzla. Olena.“ konstatovala Ritabeth, která s napětím dění sledovala. „Ale samozřejmě... mohla klidně jen trochu přebrat víno.“

Belisar se podíval na svoji magickou hůl, pár vteřin sledoval její magický hrot s krystalem. Poté pohlédl na mladíka a jeho nevyjadřující se doprovod. „Předpokládám, že tak daleko to zajít nemusí. Jsme oba hosté velmistryně Ritabeth Rahim. Nechceme vyvolávat zbytečné konflikty, které by mohli narušit její vydařenou oslavu.“ zvolil přívětivější tón hlasu. „Olena odejde s námi. Večer stráví v domu zesnulých rodičů, protože v tomhle stavu ji nelze bezpečně přepravit. Ráno ji můžete navštívit a rozloučit se s ní, protože pak odcestuje neprodleně do Imperial City za zbytkem své žijící rodiny a sem už se pravděpodobně jen tak nevrátí.“ vysvětlil své záměry Císařský mág a očekával mladíkovu reakci.
Mladík dlouze mlčel.
„Samozřejmě můžete jít s námi. Doprovodit Olenu k domovu, abyste měl jistotu.“ navrhl mu poté Belisar, když viděl, že mladík zvažuje další možnosti.
„Hmm...“ zamručel a promnul si hladkou bradu, „Seru na ni.“ rozhodl se následně, „Jsou tu i jiný a hezčí.“ konstatoval následně, čímž vyvolal na Belisarově tváři pohrdavý pohled. „Běžte.“ pokynul mu následně hlavou a udělal úkrok na stranu.
„Děkujeme.“ poděkoval s odporem v hlase Císařský mág a vykročil dál. Daleko neušli, protože mladík ihned popadl pod ramenem Saenu, která popírala Olenu.
„Ale ty bys tu mohla zůstat.“
Saena se na něj prudce podívala. V její tváři byla patrná zloba. Belisar se též zastavil.
„No tak. Staříku.“ projevil se poprvé druhý mladík, „Nemusíš mít přeci obě.“ nadhodil následně.
„Pusť mě.“ zdůraznila Saena rázným tónem.
„Dávej si pozor na jazyk.“ reagoval podrážděně Belisar, „A ty dej okamžitě svoje pracky z mé ženy!“ zval rázně na druhého. Saena se snažila mladíka setřást, ale nevedlo se jí to. Nechtěla ohrozit Olenu, která sotva stála na nohou.
„Nebo co?! Všem si tu putna. Nikdo vás tu nezná, ale nás ano.“ troufl si druhý mladík. Belisar vypěnil. Bleskově popadl mladíka a vyvolal kouzlo s jehož zablesknutím následně zmizel. Modrý záblesk upoutal pozornosti ostatních, kterým byl konflikt zcela lhostejný. Nedobrovolně oteleportovaný mladík se brzy objevil. Padal z nebe a hlasitě řval na celé kolo.

„Rychle ven! Rychle ven.“ řval mužský hlas koupající se v bazénku uprostřed atria do něhož se chytal mladík každou chvíli dopadnout. Mladší z dvojice mladíků, který stále ještě držel pod ramenem Saenu vytřeštil oči, když se k němu hbitě přiblížil Belisar. Bez jakéhokoliv zaváhaní ho udeřil do tváře svojí magickou holí. Mladík se zapotácel a než se stihl vzpamatovat dostal další úder, který ho srazil na kolena. Pozvedl hlavu, rukou se držel za krvácející nos a tvář.

„Pokračujte dál. Saeno.“ vybídl Belisar Saenu a Olenu, když si byl vědom jaké pozdvižení stihl rozpoutat. Obě ženy nyní prošly bez sebemenšího problému, žena patřící k dvojici mladíků se rozeběhla k bazénku do něhož zrovna se řevem přisál teleportovaný mladík. „Vyřiď svému otci, že může poslat klidně celý oddíl svých mužů, aby mě za tohle ztrestal.“ začal výhružně promlouvat Belisar k zraněnému, přičemž měl stále bojovně připravenou hůl. „A vy ostatní!“ rozhlédl se, „Pokračujte v hodování a neřestech. Nevšímejte si mě.“ vyzval je. Mladík si oddechl, že už je konec, ale mýlil se. Náhle pocítil jak ho magie nadzvedává ze země, byl paralyzovaný, nemohl se hýbat. za pomoci magie jej Císařský mág přesunul přímo nad bazének, následně kouzla přerušil a nechal jej dopadnout. Voda opět šplouchla.

„Vypadněte.“ zdůraznil podnapilým hostům, kteří se chytali vrátit zpět do bazénku. Belisar několikrát mávl holí a zběsile gestikuloval rukou. Brzy ovládl veškerou vodu v bazénku a začal s její pomocí nemilosrdně bojovat s dvojici mladíků. Snažili se plavat, dostat z vody ven, ale marně. Několikrát byli sraženi, obaleni vodou a připraveni o vzduch. Některým hostům se ztrestání mladíků líbilo, jásali a chtěli přídavek. Jiní mlčeli, další využili upírající se pozornosti jinam a zabrali jiná místa. Ritabeth vše pobaveně sledovala.

„To už stačí... Belisare.“ promluvila k němu, když se od tebe nakrátko vzdálila a přesunula se ke svému lehátku naproti bazénku. „Už si je trestal dostatečně a ostatní se chtějí opět bavit.“ dodala s úsměvem.
„Ano. Máš pravdu.“ opakovaně zakroutil čarující rukou a vyhodil oba mladíky na dlažbu. Dopadli tvrdě, ale přežili. Hlasitě kašlali a lapali po dechu. Hrátky s vodou, ale neustaly. Belisar sice utlumil rozbouřenou vodu, ale přesměroval její útok přímo na Ritabeth, která stála osamoceně u svého lehátka. Reakce Belisara ji překvapila, nestihla zareagovat a voda ji zlila. V tento moment utichl rázem veškerý smích, který se linul ze všech koutů atria. Pobavené výrazy strnuly a s napětím očekávaly co se bude dít.
„Máš na tom svůj podíl.“ konstatoval nakonec Belisar.

Ritabeth hleděla se ztuhlým výrazem přímo na Belisara, přestože vlna nebyla nijak silná, zlila ji od hlavy až k patě. Celé její šaty byly nyní mokré. Ztuhlý výraz velmi rychle vystřídal naštvaný, který se nejspíš mísil s nejednou myšlenkou na odplatu. Přesto k ní nedošlo. Ritabeth jen zdrženlivě kývla hlavou a Belisar se škodolibě uklonil a odporoučel pryč. Ritabeth ještě chvíli strnule stála na místě. Hosté jakoby se obávali co nastane a tak se do žádného velkého veselí nepouštěli. Dvojice mladíků se mezitím vzpamatovala z výprasku, který dostala.

„Bavte se dál.“ prolomila ticho Ritabeth a vytvořila na tváři hořký úsměv, potom se prudce otočila a snažila se najít nějaký suchý ručník, kterým by se mohla usušit.

Venku se mezitím ještě více setmělo, atrium je osvětlováno loučemi, které služebné postupně zapálily. S příchodem stmívání se též dostavilo mírné ochlazení.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >Wink:
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]
 
Adrian_S
Dál budu stát v obranném postavení a počkám, až za mnou Ritabeth přijde, třeba mi něco poví.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Rychle se porozhlédnu po místnosti zda se v ní nachází něco co by ulehčilo přepravu dokumentů, jako třeba brašna. Chvíli počkám a zaposlouchám se jestli se něco děje v místnosti, kde jsem nechala Zeniru s Civellem a poté se přesunu k poslednímu nedotčenému dopisu.
 
Aurelius
→ Tah 1197

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Když se Ritabeth povedlo najít alespoň jeden suchý ručník, osušila si tvář a otřela vlasy. Poté se rozhlédla po okolí, jakoby se chtěla ujistit, že se průběh sešlosti vrátil do starých kolejí a nikdo jí nevěnuje nadbytečnou pozornost. Když si zpozorovala, že se pozornost upíná přímo na ní, odkašlala si.

„Klidně pokračujte. Hodujte, užívejte si.“ vybídla přítomné, znovu se otřela a odložila ručník nazpět. Přítomní si její pokyn vzali k srdci a hlahol se zábavou se brzy opět naplno rozjel. Ritabeth neváhala a vrátila se k tobě. Postavila se na místo kde stála předtím.

„Zasloužila jsem si to... Svým způsobem.“ přiznala s hořkostí v hlase, „Ale asi jsem mu to neměla nechat tak lehko projít.“ dodala vzápětí a kousla se do rtu, přičemž se znovu rozhlédla. „No vida... Kdopak se vrátil.“ konstatovala, když spatřila vejít svého bratra. Ten se rozhlížel po okolí, dokud jeho pozornost neupoutala dvojice mladíků, která dostala výprask od Belisara.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Rozhlédla ses po pracovně, nenašla jsi žádnou odloženou brašnu. Z vedlejší místnosti se nelinou žádné nestandardní zvuky. Zdá se, že dozor vašeho zajatce zatím probíhá bez komplikací.

Uchopila jsi dopis a začetla se do jeho obsahu:

Dopis

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >Wink:
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]

Upravil/a Aurelius dne 21.01.2023 22:32
 
Adrian_S
Počkám na místě a budu sledovat dál, co se bude dít. Až tyjátr skončí, nebo za mnou přijde její bratr, abychom se na něčem domluvili (předpokládám, že mi bude chtít sdělit podrobnosti o jeho posádce), omluvím se buď jenom jemu (nebo i jeho sestře, jestli bude s ním chtít mluvit) a taky se konečně najím. Najdu si stůl s jídlem a pitím a dosyta povečeřím (hádám, že jsem byl celý den bez jídla a vody).
Upravil/a Adrian_S dne 22.01.2023 20:07
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1198

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Ataf chvilku sledoval mladíky, poté zakroutil hlavou a rozešel se rovnou k tobě a Ritabeth podél bazénku. Ritabeth ještě chvíli mlčky setrvala, poté se rozhlédla.
„Kde je ta služebná?“ tázala se s netrpělivostí v hlase a ještě jednou se rozhlédla, „Půjdu se po ní podívat. Ataf stejně nebude stát o moji přítomnost. Každopádně si užijte zbytek večera.“ řekla na závěr a vykročila najít služebnou dříve, než ke stolu stihl dojít Ataf.

„Co se tu stalo?“ zeptal se Ataf, když došel až ke stolu. Opřel se o něj a ohlédl se nazpět. „Možná to radši vědět nechci. Každopádně... Vypadá to, že by se mohlo servírovat něco lepšího než tohle.“ podíval se na stůl a zpět na tebe, „Vše jsem obstaral, posádku, loď a nějaké zásoby. Ráno se zastavím ještě za místní věštkyní, ale kolem desáté hodiny bychom mohli být připraveni k odplutí. Vyhovuje vám to?“ krátce se odmlčel, „Dále se chci zeptat jestli má smysl vláčet potápěčský zvon... zabírá na lodi místo a jestli ho nepoužijeme, tak by se místo něj mohlo dát o pár beden navíc. Také bych vám doporučoval udělat si dostatečné zásoby nějakých magických potřeb. Něco málo sice na lodi vozíme, ale protože moji posádku tvoří především bojovníci spoléhající se klasické zbraně a nejsou obdařeni magií. Tak tyhle věci moc nevedeme.“ opět se krátce odmlčel. „Promyslete to. Hned budu zpět.“ řekl náhle a rozeběhl se za služebnou, která na něj měla předtím dohlédnout, když ho Ritabeth zranila.

Jiná ze služebných před tebe položila talíř s pečenou večeří. Odmítl jsi a tak ti ihned podala i čisté příbory.
„Místní delikatesa. Dobrou chuť.“ popřála ti služebnou a vyrazila k dalšímu stolu. Tam však nabízený talíř s jídlem odmítli a tak musela jít hledat dál. Ataf mezitím poodešel se služebnou stranou od hlavního dění a cosi s ní řešil. Dle všeho, ale služebná příliš nadšená nebyla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Rozhlédla ses po pracovně, nenašla jsi žádnou odloženou brašnu. Z vedlejší místnosti se nelinou žádné nestandardní zvuky. Zdá se, že dozor vašeho zajatce zatím probíhá bez komplikací.

Uchopila jsi dopis a začetla se do jeho obsahu:

Dopis

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >):
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]
 
Aurelius
→ Tah 1198

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Ataf chvilku sledoval mladíky, poté zakroutil hlavou a rozešel se rovnou k tobě a Ritabeth podél bazénku. Ritabeth ještě chvíli mlčky setrvala, poté se rozhlédla.
„Kde je ta služebná?“ tázala se s netrpělivostí v hlase a ještě jednou se rozhlédla, „Půjdu se po ní podívat. Ataf stejně nebude stát o moji přítomnost. Každopádně si užijte zbytek večera.“ řekla na závěr a vykročila najít služebnou dříve, než ke stolu stihl dojít Ataf.

„Co se tu stalo?“ zeptal se Ataf, když došel až ke stolu. Opřel se o něj a ohlédl se nazpět. „Možná to radši vědět nechci. Každopádně... Vypadá to, že by se mohlo servírovat něco lepšího než tohle.“ podíval se na stůl a zpět na tebe, „Vše jsem obstaral, posádku, loď a nějaké zásoby. Ráno se zastavím ještě za místní věštkyní, ale kolem desáté hodiny bychom mohli být připraveni k odplutí. Vyhovuje vám to?“ krátce se odmlčel, „Dále se chci zeptat jestli má smysl vláčet potápěčský zvon... zabírá na lodi místo a jestli ho nepoužijeme, tak by se místo něj mohlo dát o pár beden navíc. Také bych vám doporučoval udělat si dostatečné zásoby nějakých magických potřeb. Něco málo sice na lodi vozíme, ale protože moji posádku tvoří především bojovníci spoléhající se klasické zbraně a nejsou obdařeni magií. Tak tyhle věci moc nevedeme.“ opět se krátce odmlčel. „Promyslete to. Hned budu zpět.“ řekl náhle a rozeběhl se za služebnou, která na něj měla předtím dohlédnout, když ho Ritabeth zranila.

Jiná ze služebných před tebe položila talíř s pečenou večeří. Odmítl jsi a tak ti ihned podala i čisté příbory.
„Místní delikatesa. Dobrou chuť.“ popřála ti služebnou a vyrazila k dalšímu stolu. Tam však nabízený talíř s jídlem odmítli a tak musela jít hledat dál. Ataf mezitím poodešel se služebnou stranou od hlavního dění a cosi s ní řešil. Dle všeho, ale služebná příliš nadšená nebyla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Rozhlédla ses po pracovně, nenašla jsi žádnou odloženou brašnu. Z vedlejší místnosti se nelinou žádné nestandardní zvuky. Zdá se, že dozor vašeho zajatce zatím probíhá bez komplikací.

Uchopila jsi dopis a začetla se do jeho obsahu:

Dopis

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >):
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]
 
Adrian_S
Přitáhnu si talíř blíž a začnu pomalu jíst. Do toho si usrknu z nalité číše vína a budu přemýšlet nejen nad jídlem, ale i nad cestou. Jestli si ke mně sedne Ataf, spustím, ,,Jsem velice rád, že se Vám podařilo sehnat posádku. Co se týče mých zásob, pokud mě Vaše sestra pustí k sobě, mohl bych si vyrobit několik magických zásob. Vy víte, co tam v těch vodách je, takže si Vaši radu beru velmi k srdci." podívám se na něj, ,,Nejsem si jistý, jestli bude zapotřebí se potápět. Je to na Vás. Já mám stejně jen málo věcí, takže v tomhle si nedělejte starosti.", a budu pokračovat v jídle.

A přitom se zmíním, ,,Mimochodem, Vaše sestra chtěla s Vámi mluvit. Určitě se bude vymlouvat, že nic takového nechtěla, ale věřte mi, jde o důvěrnou věc."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 1199

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Přitáhl sis talíř a pustil ses pomalu do jídla. Občas sis dopřál pár loků z číše vína. Ataf se brzy vrátil, držel v ruce svoji porci jídla. Přitáhl si židli a pohodlně se usadil.

„To si budete muset domluvit s ní.“ řekl, když polkl sousto a napil se vína, „V pracovně jen tak někoho bez dozoru nenechá. A obávám se, že mé přimluvení by vám mohlo spíš uškodit. Víte, že jsme docela rozhádaní.“ odmlčel se, aby si v klidu mohl dopřát několik dalších soust.

„Přibližně vím.“ reagoval poté na hrozby, „Riziko se kterým musíme být schopni bojovat jsou piráti a jim podobná cháska. Monstra ve vodě představují také riziko, ale většina jich je mírumilovná... pokud je neohrozíme nebo nevyprovokujeme. Ta opravdu nebezpečná jsou až hluboko v hlubinách a tam se neplánujeme vydat.“ nadechl se, „Doporučoval bych vám nejrůznější lektvary na posílení odolnosti, proti nemocem, pro dýchání pod vodou, léčení... takový ten standard.“

„Chce se vetřít na loď.“ reagoval na tvá slova o Ritabeth a důvěrném rozhovoru, který by s ní měl vést. „Je mi to jasné. Co jiného by mohla chtít?“ otřel si ústa a napil se vína a opřel zády o opěradlo, „Má smůlu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlouhodobě nezodpovězené tahy jsou k dispozici na úvodní stránce - ZDE.

Náhrada za nefunkční BB-kódy (stačí odstranit při editaci >):
[>b]text[/b], [>i]text[/i], [>i]„text“[/i], [>url=]text[/url], [>alt]text[/alt], [>spoiler=text]text[/spoiler]

Upravil/a Aurelius dne 28.01.2023 18:58
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5696 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist