Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Adrian_S
"Omlouvám se, že Vás ruším, ale potřebuji s Vámi mluvit. Je to velmi důležité. Mohu?" zeptám se ho a pokud bude souhlasit, usadím se na židli, "Mrzí mě, že jsem prvně nebyl upřímný, nepotřeboval jsem, aby mistr Releth znal pravý důvod mé návštěvy. Nejsem tu kvůli výzkumu, ani studování nebo sledování osob. Jsem tu kvůli jistým... vizím. Začaly mi nedávno a Vy se v nich objevujete." a pak mu přednesu to samé, jak u Arlena.

Až zmíním oba sny, počkám si na jeho reakci.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"To dáš, kecání byla vždycky tvoje silná stránka, stejně jako moje." Usměju se na Belia. "Jedeme s Chocholákem omrknout jednu pevnost, čím dříve tím lépe... Vypadá to docela jako dobrý kup." Osvětlím náš výlet Beliovi. "Mohla by z toho kápnout pěkná základnička pro armádu."
 
Sarako
,,A vám ať pomáhá Mefala." odvětím ještě na rozloučenou Halfarovi ,,Bude-li při vás, bude mít váš poslední úder proti Thalmoru úspěch... Jen se obávám, že bratr Martinus není ten člověk, který by Mefalu o něco žádal." a s medvídětem na provaze vyrazím s Garynem zpět do Brumy, kde se vydáme rovnou navštívit Leigelfa.

Cestou do Brumy ještě prohodím ke Garynovi: ,,Vidím to na to, informovat Leigelfa a vzít si slíbenou odměnu. Když mu nastíním, co hrozí celé jeho rodině, kdyby se o těch agentech čepelí dozvěděl Thalmor, jistě se nebude zdráhat zaplatit. Každopádně tu zůstává otázka, jestli to medvídě fakt dáme jako dárek Brumské hraběnce, nebo si ho necháme?"

Upravil/a Sarako dne 12.02.2022 16:22
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 1098

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Pomalu jste začali sestupovat dolů.
„Jeden špatný krok na jsme dole mnohem rychleji...“ poznamenal Garyn, když se málem skutálel dolů po jenom nevydařeném kroku. Medvídě šlo kupodivu poslušně.

„Asi. Strach z Thalmoru by ho mohl přimět mlčet a zkousnout je tam ještě pár dní navíc. Ale s tím medvídětem nevím. Když ho dáme hraběnce jistě ji tím potěšíme... když si ho necháme. Možná bychom z něj díky nějakému solidnímu krotiteli mohli vychovat pořádného medvěda, ale jsou to starosti navíc.“ podíval se na tebe zatímco opatrně lezl dolů, „Bude potřebovat jinou péči než my... když s námi zůstane.“

Úprava (21:24, 17.2. 2022): Odstranil jsem chybný řádek, který neměl být součástí tahu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Já ti nevím. Kecání o nesmyslech a blbostech mi jde dost dobře... ale jakmile mám vymáčknout něco srozumitelného je to horší.“ namítl Belius, „Ale ono se to snad nějak poddá. Uvidíme.“ dodal vzápětí s nadějí v hlase.
„Jasně.“ zasmál se Chocholka, „Vždycky se můžeš řídit heslem: 'Úsměv a mávat!' tím nikdy nic nezkazíš.“ pokračoval s úsměvem a zastavil se vedle tebe, „Jak teda? Dáme oběd tady nebo někde cestou?“ zeptal se tě. „V tomhle asi jet můžu... se převlíkat nebudu. Nicméně bych potřeboval i tak trochu času, abych shromáždil nějaké informace o té pevnosti.“ pronesl, když si prohlédl svůj oděv. Adrianna na něj jen koukla a usmála se.

„Pošli mi pak prosím nějaké zbrojnoše. Popiš jim kde to je a já tam s nimi vyrazím a zjistím co a jak.“ promluvila k tobě Adrianna, když se nakrátko zastavila před tebou a postavila se vedle Chocholky. „Hodně štěstí.“ popřála následně a odešla z komnaty.
„Pošli s ní nějakého rytíře. Ať je sranda.“ zažertoval Belius, který se také zvedal ze židle. „Tohle mi bude chybět. To bezstarostné žití... dobrodružství.“ povzdechl si, „Jo... Mimochodem.“ koukla na tebe jako by si náhle něco uvědomil, „Kdybys mi chtěl náhodou přidělit nějakého osobního strážce... tak prosím tě... ať je to nějaká pěkná ženská. Když už se za mnou bude muset trmácet ať z toho oba něco máme.“
„Ty se pokocháš? Ale co z toho bude mít ona?“ zeptal se zamyšlený Chocholka.
„Prachy.“ řekl Belius, který zjevně lepší odpověď nenalezl. „Tak držím palce chlapy. Ať ten křeft klapne.“ dodal následně s úsměvem a také odešel z komnaty.

Uvnitř jste zůstali už jen vy dva. Ty s Chocholkou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Zenira kývla. Zaklepala si klepadlem na dveře a vyčkávala. Zenira se několikrát rozhlédla. Ulice byla i nadále prázdná. Dlouho jste čekaly. Zenira chtěla už sama znovu zaklepat, když se konečně ozval zvuk chůze a řinčení klíčů. Chvíli poté se otevřely dveře a zpoza z nich vykoukl postarší muž, kterému odhadem může být něco kolem čtyřicítky. Vlasů měl na hlavě pomálu, oblečený byl do tmavě červené košile, kterou měl značně rozšněrovanou. Delší plátěné kalhoty a byl bos. Oči měl nezvykle zarudlé.

„Zatraceně...“ vykulil zarudlé oči, když vás spatřil v kabátech stát před jeho dveřmi, „S čímpak vám můžu pomoci? Tahle pozdě večer... Dámy.“ zeptal se, přičemž vykupoval na ulici, „Už nejsem ve službě... dneska.“ dodal. Zenira se na tebe podívala neboť očekávala, že hlavní dialog s mužem povedeš ty.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Taros souhlasil. Vzal si židli a posadil se. Když si ho seznámil se svojí neupřímností netvářil se nadšeně. Přesto mlčel a pokynul ti ať vše vysvětlíš a povyprávíš. Dlouze si vypravoval o svých snech a snažil se čaroděje seznámit s jejich průběhem. Taros dlouho mlčel poté co si domluvil, podobně jako mág v hostinci i on přemýšlel a snažil si sestavit svůj výklad snů či vizí.

„Profesor Releth je můj bratranec. Svěřil bych mu vlastní život. Cokoliv co předním řeknete a týká se tohoto místa zůstane v naprostém utajení. Kdybyste mu řekl pravdu nejspíš by reagoval stejně.“ rozhovořil se nakonec Taros, „Nejsem odborník na tuhle problematiku. Zkušenost mi říká, že se vize nevyplatí podceňovat a hlavně, že nevěstí v drtivé většině nic dobrého.“ zachmuřil se, „Sem si jist, že to místo s tajemnou knihou není zde. Kdyby tu něco takového bylo... věděl bych to.“ podíval se na tebe s vážnou tváří, „Ta 'knihovna' zde skutečně je. Jedná se o nevyužitou část této věže. Bohužel...“ uchechtl se, „Tato část věže byla uzavřena nedobrovolně, protože se jednomu z mých dávných kolegů vymkl jeden experiment z rukou. Nebylo v našich silách problém vyřešit a tak jsme tuto část byli nuceni zapečetit a přestat využívat. Vzhledem k tomu, že jsem asi jediný kdo zná pravý důvod proč se do této části nechodí dává smysl, že se vašich vizích vystupuju.“ dlouze se odmlčel. Přemýšlel nejspíš nad poslední částí vize, která se zmiňovala o posledním patře věže.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Je to později večer. S oficiální částí rozloučení by se to nemělo nijak protínat. Možná se to bude krýt s hostinou... pokud bys na ní zůstal až do opravdu pozdních hodin.“ odpověděla ti Serana, zatímco si usedal za svůj stůl. „Pak už mě napadla jen Silverwoodová s Benochem, ale u nich nevím... nevím jestli jsou na divadlo a jestli vůbec nějak dávají svůj vztah najevo... myslím jako mimo Univerzitu.“ pokrčila rameny. Vytáhl si spisy z Mohyly duší, už ses chtěl začít do jednoho z nich, když se ozvalo zaklepání. (do tahu mi kdyžtak napiš jestli s spisy schoval před nově příchozím či nikoliv, může to mít vliv na reakci, znění spisu ti sepíšu v dalším tahu podle tvé reakce)

„Tak... a ruch Univerzity započal.“ konstatovala s úsměvem Serana, která také pozvedla hlavu od činnosti na stole, „Dále.“ řekla a vybídla příchozího nebo příchozí ke vstupu do komnaty.
„Omlouvám se za vyrušení.“ ozval se hlas Vivien de Peyranové (graf. vzhled - zde), která po výzvě vešla.
„Určitě nerušíte.“ ujistila ji Serana pohotově a zanechala činnosti.
„Nezdržím vás dlouho.“ ujistila na oplátku de Peyranová, „Jednak vám chci předat pozdravy od vašich příbuzných a vyjádřit jejich lítost nad tím, že jste se nemohla zúčastnit svatebního obřadu.“ směřovala své slova k Seraně, „A také sem byla požádána Beliem, abych vám řekla, že se dnes sem do Imperial City chystá Elbert.“ Vzhledem k výrazu, který Serana nasadila si nejspíš de Peyranová domyslela, že jí jméno nic neříká. „Váš bratranec, Elbert, Klargův prvorozený.“ přiblížila Elberta blíže.
„Vím... o koho se jedná.“ přikývla s povzdechem Serana.
„Belius chtěl, abych vám řekla, že to nejspíš nebudete mít snadné. Elbert prý není příliš na kloněný vašemu sňatku a nyní, když je po odjezdu Klarga de facto hlavou zdejší rodiny Arteriů vám může trošku zavařit.“ pokračovala de Peyranová s obavami v hlase, „Doporučuje vám se připravit.“
„Nepotěšila jste mě.“ přiznala nešťastně Serana.
„Ale hlavu vzhůru. Láska je vždy silná a překoná nejednu strast.“ usmála se povzbudivě de Peyranová.
„Doufejme.“ přikývla Serana.

„A pro vás Škorpiasi.“ obrátila se na tebe.
„Nechcete si sednout? Omlouvám se, že mě to nenapadlo dřív.“ nabídla ji Serana, ale de Peyranová zakroucením hlavy odmítla.
„Měla bych pro vás zajímavou nabídku. Nevím jestli jste někdy něco slyšel o mé výzkumné činnosti, ale... ale mám tu v Cyrodiilu vytipované jedno místo v němž by měl být ukryt starý magický artefakt. Ráda bych ten artefakt získala.“ přesunula se ke tvému stolu, „Slyšela jsem, že jste se vrátil z expedice a Belius na vás pěl samou chválu. Krom toho se zjevně dobře znáte s Arteriema a já k nim mám... řekněme... poměrně blízko.“ pousmála se, „Tak mě napadlo jestli byste se nechtěl podílet.“ navrhla ti poté.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 17.02.2022 22:25
 
Adrian_S
"Potřebuji se tam dostat." zdůrazním, "Je mi jedno, jaké nebezpečí se tam nachází, ale zkrátka se musím dostat k té knize. Má to jisté pojítko k Mohyle duší, která je se mnou spoutaná." i když sedím, narovnám se, "Žádám Vás, mistře, o pomoc. Pokud mi pomůžete, mohl byste se dozvědět více tajemství o Mohyle duší, nekromancii a dalších zakázaných vědomostech. Přemýšlejte, nikdo jiný o tomto neví, ani Mágská univerzita v Cyrodiilu, ani arcimág ve Skyrimu. Budete to vědět jen vy a já."


Upravil/a Adrian_S dne 17.02.2022 18:36
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Starostí máme víc než dost už teď a než starosti o medvídě bych se raději zaměřoval na to, jak vytěžit z té situace s dunmerskými uprchlíky půdu, titul a zároveň se stát hrdinou, kterého budou ti uprchlíci následovat, takže to medvídě nejspíš fakt dáme hraběnce." odvětím s úsměvem na Garynova slova, pohledem zkontroluji medvídě a pokračuji: ,,Taky bych si rád urval pozici v radě Cheydinhalského hrabství. Podle toho, v jaké jsou situaci, tam nemají schopného komořího a co se velitele vojsk týče, škoda zmiňovat... Mohl jsem si o nějakou pozici v radě říct Klargovi, nebo se stát Leyovým rádcem, ale Cheydinhal je k hojným Morrowindským démantovým, ebonitovým a adamantiovým nalezištím o poznání blíž. Až se stanu baronem a dám dohromady nějakou armádu, nebo vystřídán toho neoblíbeného hňupa co velí Cheydinhalskému vojsku, pomůžu k moci jedné z těch tří rodin, co si nárokujou Bravilský trůn a to výměnou za část území sousedícím s Cheydinhalským hrabstvím a rozšířil si tak své baronství o pěkný kus země, nebo osvobodím kus Morowindského území od argoniánů a prohlásím se tam vládcem s požehnáním Mefaly, k čemuž mám jako šlechtic nárok... Jó, máme před sebou ještě spoustu práce, ale pokud uspějem, tak to bude stát za to."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Hmm, v tom případě bych si to asi mohl vzít, budeš za to něco chtít? Třeba pozvat někdy jindy?" Zeptám se, mezitím co začnu koukat do spisů. Když uslyším zaklepání, tak spisy případně pouze zavřu, aby nebylo jisté co obsahují, ale schovávat je nutně nebudu.

"Pokud nastanou nějaké potíže, budu tam Serano. Netřeba si lámat hlavu, pokud Elbert není nakloněn, zcela jistě bude naslouchat rozumu, když si s ním osobně promluvím. Když se máte rádi, nehodlám jen tak přihlížet tomu, aby to Elbert, ať je jakýkoliv, přerušil. Byl jsem na tom trochu podobně s Lauranou, naštěstí však vše vyšlo krásně." Ujistím Seranu.

Když se pak rozhovor stočí ke mně, zaujatě se na příchozí poohlédnu. "Ale jistě, expedice mne zajímají. Pokud to nějak výrazně nespěchá, jistě se rád přidám. Jak jste slyšela správně, zrovna jsem se v podstatě vrátil a je tu opravdu mnoho záležitostí, kterým musím věnovat svoji pozornost. Ať už se jedná o výsledky expedice, rodové záležitosti nebo i záležitosti univerzity, ve kterých se nyní snad budu angažovat mnohem více. Pokud se jedná o nějaké zajímavé místo, zcela jistě se přidám. Pokud se jedná o některé ruiny, jako třeba ayleidské, či dwemerské, tak se už definitivně nemusíte ptát znovu. Mám předmět, se kterým se právě plánuji někam takhle do terénu vydat. Takže pokud je to zajímavá oblast, je to několik much jednou ranou. Ale prve mám několik otázek. O jaké místo se jedná? O jaký artefakt se jedná? A hlavně co to má co společného s Arteriema? Musíte uznat, že to jsou docela důležité otázky."Zeptám se a posečkám trpělivě na odpověď.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 1099

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Zní to pěkně.“ přiznal Garyn, „Ale musíme mít dobrý plán, protože tohle bude těžší než Chorrol nebo Anvil. V obou předchozích případech na tvé straně stála legie, když si překonával hradby. Nechci znít tak, že to bez ní nezvládneme... ale v obou případech si v podstatě bojoval na straně zákona. Čím víc nad tím do hloubky přemýšlím... Tak si likvidoval v podstatě zločince a příliš se neřešilo jak si to udělal, protože legie dosáhla svého a poté opět nastolila pořádek. Ale teď to bude asi jiné.“ obrátil se nakrátko na tebe. „Teď na naší straně zákon nejspíš nebude. Sice budeme dělat ušlechtilou věc, ale ten chlápek co tam vyvolává konflikty bude mít svoji pozici bezpochyby silně pojištěnou.“ zachmuřil se, „Kdybychom ho prostě jenom zavraždili... tak jako jsme to dělali v Morag Tong. Tak bychom sice měli o problém méně, ale bezpochyby by to někdo shodil na nás dunmery nebo jiné nelidské rasy, které jsou tam údajně utlačovány. A to by mohlo skončit kdoví jak.“ pokrčil rameny.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Já ti nevím. Kecání o nesmyslech a blbostech mi jde dost dobře... ale jakmile mám vymáčknout něco srozumitelného je to horší.“ namítl Belius, „Ale ono se to snad nějak poddá. Uvidíme.“ dodal vzápětí s nadějí v hlase.
„Jasně.“ zasmál se Chocholka, „Vždycky se můžeš řídit heslem: 'Úsměv a mávat!' tím nikdy nic nezkazíš.“ pokračoval s úsměvem a zastavil se vedle tebe, „Jak teda? Dáme oběd tady nebo někde cestou?“ zeptal se tě. „V tomhle asi jet můžu... se převlíkat nebudu. Nicméně bych potřeboval i tak trochu času, abych shromáždil nějaké informace o té pevnosti.“ pronesl, když si prohlédl svůj oděv. Adrianna na něj jen koukla a usmála se.

„Pošli mi pak prosím nějaké zbrojnoše. Popiš jim kde to je a já tam s nimi vyrazím a zjistím co a jak.“ promluvila k tobě Adrianna, když se nakrátko zastavila před tebou a postavila se vedle Chocholky. „Hodně štěstí.“ popřála následně a odešla z komnaty.
„Pošli s ní nějakého rytíře. Ať je sranda.“ zažertoval Belius, který se také zvedal ze židle. „Tohle mi bude chybět. To bezstarostné žití... dobrodružství.“ povzdechl si, „Jo... Mimochodem.“ koukla na tebe jako by si náhle něco uvědomil, „Kdybys mi chtěl náhodou přidělit nějakého osobního strážce... tak prosím tě... ať je to nějaká pěkná ženská. Když už se za mnou bude muset trmácet ať z toho oba něco máme.“
„Ty se pokocháš? Ale co z toho bude mít ona?“ zeptal se zamyšlený Chocholka.
„Prachy.“ řekl Belius, který zjevně lepší odpověď nenalezl. „Tak držím palce chlapy. Ať ten křeft klapne.“ dodal následně s úsměvem a také odešel z komnaty.

Uvnitř jste zůstali už jen vy dva. Ty s Chocholkou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Zenira kývla. Zaklepala si klepadlem na dveře a vyčkávala. Zenira se několikrát rozhlédla. Ulice byla i nadále prázdná. Dlouho jste čekaly. Zenira chtěla už sama znovu zaklepat, když se konečně ozval zvuk chůze a řinčení klíčů. Chvíli poté se otevřely dveře a zpoza z nich vykoukl postarší muž, kterému odhadem může být něco kolem čtyřicítky. Vlasů měl na hlavě pomálu, oblečený byl do tmavě červené košile, kterou měl značně rozšněrovanou. Delší plátěné kalhoty a byl bos. Oči měl nezvykle zarudlé.

„Zatraceně...“ vykulil zarudlé oči, když vás spatřil v kabátech stát před jeho dveřmi, „S čímpak vám můžu pomoci? Tahle pozdě večer... Dámy.“ zeptal se, přičemž vykupoval na ulici, „Už nejsem ve službě... dneska.“ dodal. Zenira se na tebe podívala neboť očekávala, že hlavní dialog s mužem povedeš ty.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Taros se pobaveně zasmál, „Myslíte si, že bych tu část věže zapečetil jen tak? Mám tu fůru mágů, kteří ovládají magii natolik mistrně, že by si s tímhle problémem hravě poradili... kdyby to ovšem nebyla dost atypický problém.“ povzdechl si, „Problém spočítá v tom, že monstrum, které je dole uvězněné je zcela imunní proti veškeré magii... zapříčinil to nevydařený experiment mého kolegy.“ povzdechl si nanovo, „Nemyslím si, že jste schopen něco takového přemoci. Leda byste se uměl velmi dobře ohánět něčím jiným než je magie a být znalí způsobům zabíjení monster.“ odmlčel se, „Na lovce si najmout nemůžeme, nevěřím ji, že by drželi jazyk za zuby a neohrozili naši existenci.“

„Ta část vize...“ promluvil opět po dlouhé době, „Týkající se posledního patra... to by mohlo mít buď něco společného s knihovnou, která je tam umístěna... ale spíš se domnívám, že se bude jednat o místnost v níž je ubytován náš mecenáš. Bohužel... jsem mu slíbil, že ho nebudeme rušit a o žádná setkání s ostatními obyvateli věže nestojí. Jsem kvůli tomu vystaven docela velké kritice, protože jeho přítomnost není pochuti některým obyvatelům.“ přiznal, „Ale zaplatil hodně. Jeho příspěvek nám velmi pomohl a to co zbylo pomůže i do budoucna, proto bych ho nerad rozhněval.“

„Ale...“ pokračoval, když zjevně konečně promyslel nabídku, „Jsem ochoten odpečetit dveře té nebezpečné části věže a vpustit vás dovnitř.“ rozhodl se nakonec, „Ovšem na vaše riziko. Vpustím vás dovnitř a ven vás pustím pouze pokud si budu jist, že neohrozíte ostatní. Jestli vás monstrum dostane... pak vám nebudu schopen pomoci.“ ('monstrum' o němž se Taros zmiňuje je imunní vůči veškeré magii, tudíž na něj nebudou fungovat žádná tvá kouzla a budeš se muset spolehnout především na obvyklé zbraně a lstivost, přestože si během doby strávené v Mohyle duší podstoupil výcvik boje bez magie pod vedením Arteria, nemusí tvé naučené dovednosti stačit, pokud střet s monstrem podceníš) dodal s důrazem, „Takže to dobře zvažte. Jestli je ve vašich silách ho přemoci. A setkání s mecenášem... s tím, že byste si mohl prohlédnout komnatu za těmi dveřmi. To vám sjednám pouze pokud mi na oplátku také s něčím pomůžete.“ rozhlédl se a sevřel ruce na stole, „Potýkám se s problémem, který nejsem schopen sám vyřešit. Potřeboval bych znalosti mága Obnovy, ale bohužel tu žádného, kterému bych věřil natolik, abych mu úkol svěřil nemám. A stahovat sem někoho externího nechci, protože by hrozilo odhalení naši existence. Jistě chápete... ne všichni mágové jsou otevřeni té zdejší 'volnosti'. Jednoho jsem tu měl... ale bohužel jsme se pohádali a nerozešli jsme se v dobrém.“ začal hledat správná slova, „Doslechl jsem se, že se vrátil do svého domovského města a požádal o přijetí zpět do cechu mágů. Ovšem... něco se zvrtlo a on údajně skončil v žaláři. Bohužel nevím co je na tom pravdy.“ pokrčil rameny, „Nereaguje mi na dopisy a jeho rodina mi rovněž neodpovídá, ale známý z tamního cechu mi sdělil, že Langley město rozhodně neopustil. Víc mi však sdělit nechtěl. Potřeboval bych... a jistě už víte kam mířím, abyste se odebral do Wayrestu a zjistil co se stalo s Langleyem. Pokud to bude možné přiměl ho, aby zapomněl na staré křivdy a přivedl ho ke mně. Udělal bych to osobně, ale jistě chápete... že vzhledem k mému stavu a jistým... omezením, které mi to přináší nejsem úplně otevřen vystavováním se na veřejnosti.“ opět se odmlčel, „Když to pro mě uděláte, získáte si moji důvěru a též mi pomůžete vyřešit zapeklitost, která mi brání v tom vám pomoci naplno.“ položil na stůl dopis, „V tomhle dopisu se píše, že město bylo nedávno obléháno a obsazeno. Situace tam asi nebude nejsnadnější. Ale kdybyste našel čas a prošel město. Jsem si jist, že najdete cech bojovníků, který se zabývá zabíjením monster. Možná by mohli mít nějaké rady a triky jak se zbavit monstra, které je uvnitř uzavřeno.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Ne. Nechci nic na oplátku.“ ujistila tě s úsměvem Serana. „A vážím si toho, že budeš u toho setkání s Elbertem.“ dodala vzápětí.

„Musím se přiznat, že jsem osobně ještě místo neviděla, ale jde o prastarou ruinu v níž by se měl ukrývat mocný artefakt. Vstup do ruiny před několika týdny prý objevila skupinka kopáčů, ale jednomu mému zdroji se povedlo zprávu za adekvátní obnos ututlat.“ usmála se De Peyranová, „A tak si tuto příležitost nechci nechat ujít, protože mlčenlivost není věčná a těch několik stovek Septimů se v nesprávných rukou rozkutálí nebo propije velmi rychle. V podstatě bychom se na místo mohli přesunout až dokončím přípravy. Nejprve musím obstarat vše nezbytné co je k prozkoumání takovýchto míst nutné.“ pokračovala, „Jestli jsou informace co jsem nastřádala správné... měl by se uvnitř nacházet minimálně jeden artefakt nabití magickou mocí a pravděpodobně by se též mělo jednat o velmi silné magické místo, ale to zjistíme až to uvidíme na vlastní oči.“ odmlčela se, „S Arteriovci toto konkrétní místo nemá nic společného. Jak jsem prve řekla. Jde o to, že na vás Belius pěl samou chválu a protože se mi zdá, že vás též pojí přátelství s rodem Arteriů jako mě. Tak jsem se rozhodla vám nabídnout spoluúčast.“ podívala se na Seranu a zpět na tebe, „Rozhodně tam na vás nevyskočí ze křoví nějaký nový Arterius, který by se hlásil o slovo.“ zasmála se pobaveně, „Není v tom žádná lest. Nebojte.“ ujistila tě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 20.02.2022 00:09
 
Adrian_S
"Huh... no dobrá. Tak tedy se vydám do Wayrestu. Mimochodem, co se týče toho mága obnovy, na jednoho koukáte." pronesu a dále se ho zeptám, kdy mám vyrazit a jak se dostanu do Wayrestu.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Čím dřív tím líp Chocholáku, mám dneska nabitý program.... Musím jít teď přidělit nějaké stráže Anně, tak se zatím přichystej a sejdeme se za 20 minut u stájí, dobře?" Zeptám se spíše řečnicky a vyrazím ke kasárnám rozdat rozkazy zbytku stráže.
 
Sarako
,,Bude stačit, když si vycucáme z prstu nějaké Talosovy uctívače a připravíme past na Thalmor. Mohl bych se spojit s jednou bývalou členkou odboje, která se na něco podobného specializovala a zkusit unést někoho z vedení Thalmoru a přinutit ho napsat děkovný dopis onomu veliteli s příslibem dalších dvaceti tisíc septimů, bude-li nadále podněcovat nepokoje, ale nějakému pošpinění velitelovi pověsti a nařčení ze zrady nám postačí i nějaký řadový Thalmorský inkvizitor. Taky bychom mu mohli podstrčit do postele Cheydinhalskou hraběnku a přinejhorším ho můžu zabít v souboji, nebo jeho smrt zinscenovat jako nehodu, ale třeba mě napadne i něco důmyslnějšího, až budu pracovat na vlísávání se so přízně Cheydinhalského Hraběte." odvětím s úsměvem Garynovi, zatímco budeme s medvídětem pokračovat v cestě.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 1100

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To by možná mohlo fungovat.“ kývl hlavou Garyn zatímco jste i nadále pokračovali dolů. Počasí se zdá se umoudřilo. Když jste slezli až dolů v doprovodu medvíděte, které se kupodivu i nadále ochotně nechalo vést, čekala na vás již lepší cesta směřující rovnou do města. Garyn si viditelně oddechl, protože se mu povedlo hned třikrát málem sklouznout a skutálet se z kopce dolů.

Cesta vám již utíkala rychleji a to i za přispění značného zlepšení počasí. Brzy jste tak před sebou spatřili brány Brumy a též stanové městečko dunmerských uprchlíků. Po příchodu k stanovému městečku jste spatřili hlouček dunmerů, dunmerek a dětí kolem velkého kotle z něhož skupina kněží rozdávala jídlo, pravděpodobně polévku. Na bezpečnost a hladký průběh dohlížela skupina Brumských zbrojnošů. Vše probíhalo v poklidu a tak spíše jen znuděně postávali a bavili se mezi sebou. Nakrátko jste byli nuceni uhnout z kamenné cesty. Početná skupinka dvaceti jízdních zbrojnošů v barvách hrabství se zrovna vracelo zpět do města a zjevně měli naspěch. Brána byla otevřená a stráži u ní rovněž uhýbali. Jezdce nepřimělo k zastavení ani možné riziko, že jim někdo nevědomky vběhne do cesty.

„Ženou jako by měli za zády všechny daedry.“ postěžoval si stařec s oslem, který rovněž směřoval do města a byl nucen stejně jako vy uhnout stranou. Když se jízdní oddíl prohnal branou a zmizel v ulicích města prošli jste branou. Strážní, kteří byli zjevně z příjezdu též trochu vykolejení ani nejevili snahu vás nějak zastavit. Úspěšně jste prošli branou a stanuli uvnitř města. Medvídě začalo být poprvé od započetí cesty neklidné.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Chocholka jen kývl a vyrazil si svou cestou. Sám si pokračoval ke kasárnám, svolal přítomné stráže, kteří neměli zrovna nic na práci, neplnili žádné rozkazy a ani nečekali až jim začne střídání hlídky. V hojném počtu se shromáždili před kasárnami, nastoupil též Tilbaut, který na sobě i nadále měl rytířskou zbroj.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Zenira kývla. Zaklepala si klepadlem na dveře a vyčkávala. Zenira se několikrát rozhlédla. Ulice byla i nadále prázdná. Dlouho jste čekaly. Zenira chtěla už sama znovu zaklepat, když se konečně ozval zvuk chůze a řinčení klíčů. Chvíli poté se otevřely dveře a zpoza z nich vykoukl postarší muž, kterému odhadem může být něco kolem čtyřicítky. Vlasů měl na hlavě pomálu, oblečený byl do tmavě červené košile, kterou měl značně rozšněrovanou. Delší plátěné kalhoty a byl bos. Oči měl nezvykle zarudlé.

„Zatraceně...“ vykulil zarudlé oči, když vás spatřil v kabátech stát před jeho dveřmi, „S čímpak vám můžu pomoci? Tahle pozdě večer... Dámy.“ zeptal se, přičemž vykupoval na ulici, „Už nejsem ve službě... dneska.“ dodal. Zenira se na tebe podívala neboť očekávala, že hlavní dialog s mužem povedeš ty.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Nechci se vás dotknout. Obávám se, že nejste natolik zkušený, abyste si dokázal s problémem, kterému čelím poradit. Potřebuju někoho staršího s dlouholetou zkušeností.“ odpověděl ti Taros bez otálení, „Vyrazit můžete ihned jak uznáte za vhodné. Zajistím vám teleport. Ovšem s cestou nazpět to bude horší...“ zamyslel se, „Pokud byste ho nenašel.“ podíval se na tebe, „Buď si smluvíme nějaké místo kde se sejdete s mým kontaktem, pokud nebudete úspěšný v hledání a domluvíme se skrze něj na dalším postupu. Nebo bych s vámi mohl někoho poslat...“ zamyslel se, „Buď Jeru nebo S'Radirra.“ navrhl poté, „Oba se vyznají alespoň trochu ve Wayrestu. Oba tam alespoň jednou byli a něco pro mě plnili. Ovšem...“ povzdechl si, „Jera se tam příliš dobře nezapsala.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Ne. Nechci nic na oplátku.“ ujistila tě s úsměvem Serana. „A vážím si toho, že budeš u toho setkání s Elbertem.“ dodala vzápětí.

„Musím se přiznat, že jsem osobně ještě místo neviděla, ale jde o prastarou ruinu v níž by se měl ukrývat mocný artefakt. Vstup do ruiny před několika týdny prý objevila skupinka kopáčů, ale jednomu mému zdroji se povedlo zprávu za adekvátní obnos ututlat.“ usmála se De Peyranová, „A tak si tuto příležitost nechci nechat ujít, protože mlčenlivost není věčná a těch několik stovek Septimů se v nesprávných rukou rozkutálí nebo propije velmi rychle. V podstatě bychom se na místo mohli přesunout až dokončím přípravy. Nejprve musím obstarat vše nezbytné co je k prozkoumání takovýchto míst nutné.“ pokračovala, „Jestli jsou informace co jsem nastřádala správné... měl by se uvnitř nacházet minimálně jeden artefakt nabití magickou mocí a pravděpodobně by se též mělo jednat o velmi silné magické místo, ale to zjistíme až to uvidíme na vlastní oči.“ odmlčela se, „S Arteriovci toto konkrétní místo nemá nic společného. Jak jsem prve řekla. Jde o to, že na vás Belius pěl samou chválu a protože se mi zdá, že vás též pojí přátelství s rodem Arteriů jako mě. Tak jsem se rozhodla vám nabídnout spoluúčast.“ podívala se na Seranu a zpět na tebe, „Rozhodně tam na vás nevyskočí ze křoví nějaký nový Arterius, který by se hlásil o slovo.“ zasmála se pobaveně, „Není v tom žádná lest. Nebojte.“ ujistila tě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 22.02.2022 14:25
 
Sarako
Bez dlouhého otálení zamířím k Leigelfovu domu, kde zabuším na dveře a počkám, až mi přijde otevřít.

Jakmile mi otevře, předám medvídě Garynovi a naznačím mu, aby na mě počkal s medvídětem venku. Poté se mu s dekretem od Brumské hraběnky vtlačím dovnitř, zavřu dveře a nepříliš nahlas se na Leigelfa osopím: ,,Za koho mě sakra máte? Jestli jste si myslel, že pro Vás budu zabíjet agenty čepelí, tak jste na omylu. Dovedete si představit, kolik dobrodruhů kvůli vám mohlo zbytečně přijít o život?" zhluboka se nadechnu a dál budu pokračovat již o něco mírnějším tónem: ,,Každopádně tuhle zakázku můžete považovat za splněnou. Ti agenti, co tam připravují atentát na jednoho z Thalmorských hodnostářů do týdne odejdou. Dostal jsem slovo jejich mistra, výměnou za své slovo, že Vás přiměji sundat ty Vámi vylepené plakáty s odměnou, co visí ve městě a doufám, že tak i učiníte... Ale teď k odměně. Věřím, že umíte ocenit práci diplomata a nepokusíte se mě urazit nějakou směšně malou částkou. Velmi nerad bych si vybíral zbytek odměny od Thalmoru." načež nastavím ruku vyčkám, kolik septimu od něj dostanu.

Upravil/a Sarako dne 22.02.2022 22:34
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
"Jestli mi chcete někoho dát, tak to nechám na vás. Ostatně by bylo dobré mi říct, kde se tato hláska nachází, pakliže se mám vrátit zpět. Udělejte jinak, co je potřeba, já jsem připraven." pronesu a počkám si na další reakci.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
Houknu na vojáky, abych si získal jejich pozornost a zpravím je o dnešním programu. "Doufám, že jste si už všichni všimli naší nové hierarchie a víte, do jakého oddílu patříte... Kdo na to zatím neměl čas tak se koukne do kasáren, kde jsou jednotlivé oddíly rozepsány po jménech."

"Hrabství se uvádí do pohybu, v několika následujících dnech budou probíhat rekonstrukce nejen města, ale rovněž odlehlejších částí, takže často bude naším úkolem doprovázet řemeslníky a zaručit jejich ochranu. Pro dnešek potřebuji Tilbautův oddíl, pět dobrovolníků od Zelenáčů a pět od Svištělínů." Usměju se. "Zbytek bude na hlídkách, podle rozpisu, prozatím rozchod."

Až se většina rozejde a zůstanou pouze ti, které jsem požádal, dám instrukce Tilbautovi. "Včera to byla skvělá práce v Melbrandově hlásce, pro dnes budete mít snad mnohem jednodušší úkol. Vezmeš svoje hochy a doprovodíte řemeslníky do dolu, který jsme včera vyčistili. Budete dohlížet na jejich bezpečnost, usídlili se tam vyznavači daeder a je možné, že se někteří z nich pokusí vrátit. Vybral jsem vaši skupinu hlavně proto, abyste také získali nějaké plusové body u obyčejného lidu .Přece jenom jste pro ně cizinci a musí vidět, že tu jste zejména pro jejich ochranu a mohou vám důvěřovat. Je to tedy i taková napůl diplomatická mise na zlepšení vztahů. Vím, že to nezní jako to největší dobrodružství, ale je to potřeba vykonat. Když na vás uslyším slova chvály, dostanete příště určitě nějakou zajímavější prácičku. Nějaké otázky?" Počkám, jestli Tilbaut bude chtít nějaké doplňující informace nebo něco namítat, pokud ne, tak se rovnou vydám se svými dobrovolníky směrem ke stájím.
 
Aurelius
→ Tah 1101

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vyrazili jste rovnou k domu muže, který si vás najal. Zabouchal si na dveře a vyčkával až se otevřou. Nemusel si čekat dlouho, brzy si uslyšel kroky a následně odemykání dveří. Brzy poté se ukázal Leigelf. Změřil si tě pohledem a též si prohlédl medvídě, které si předal Garynovi, aby ho pohlídal.

Vytáhl si dekret a než stihl Leigelf cokoliv říci zatlačil si ho nazpět do domu. Nekladl žádný odpor, přičemž si prohlížel listinu, kterou si držel v rukou. Zprvu byl překvapený ze tvé reakce.

„Jak mám asi vědět, že jsou to agenti Čepelí?“ vrátil ti důrazně, „Ale jestli jsou to Čepele... pak jsme všichni v prdeli.“ zhrozil se, otočil se k tobě nakrátko bokem a chytl za hlavu, „A ještě v mé pevnosti. Do hajzlu.“ zanadával nanovo, že musel být slyšet po celém domě. Nervózně pochodoval po malé místnosti a poslouchal tvá další slova. „A ještě připravují atentát?“ hlesl ještě víc zděšeně, „Tohle...“ zastavil se na místě, „Je průser. Všechny ty plakáty musí zmizet, okamžitě. Protože jestli... jestli udělají atentát.“ projel si vlasy nanovo a nejspíš si jich několik i vytrhl. „A poserou to, někoho z nich chytnou... Jakmile se dozví, že byli schováni v mé pevnosti... zaklepe mi Thalmor na dveře. Bude to konec můj i mé rodiny.“ držel se za hlavu Leigelf, „Oni si došlápnou na kohokoliv. Mají k tomu moc i prostředky. Mé přátele také dostali... a to stačilo, aby poskytli krátký nocleh nějakému uprchlíkovi po němž šli.“ odmlčel se a snažil se uklidnit.

„Tady...“ odepl si z opasku měšec, „Vezměte si ho a odejděte. Tahle vaše diplomacie bude stát život spoustu nevinných.“ hodil ti měšec, chytl si ho, váhu měl. „Thalmor bude trestat a Čepele trest bezpochyby mine, protože oni utečou.“ zakroutil nespokojeně hlavou, „Kéž by to byli obyčejní bandité. Mohl být klid.“ posteskl si, „Je to zhruba pět set Septimů.“ informoval tě nakonec o obsahu měšce Leigelf, „Já půjdu napsat dopis bratranci ze Skyrimu, protože život své rodiny riskovat nebudu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Rozdal si rozkazy. Tvoji svěřenci mlčeli a vyslechli si je, včetně tvého projevu. Jakmile si jim dal rozchod, aby vyplnili rozkazy a přesunuli se vyplnit zadané úkoly se svými nadřízenými, zůstala stát před jen tvá skupinka a skupinka, kterou sis připravil pro Adriannu. Tilbaut neměl žádné otázky a byl mezi prvními kdo vyrazil rozkaz vyplnit.

Po rozchodu si zavelel desetičlenné skupině, aby se pod tvým velením pomalu přesunuli ke stájím. Mladík, který měl nejspíš dnes dozor nad stájí postával o opřený o ohradu a díval se na ustájené koně. Spokojeně si je prohlížel.
„To jsou koně.“ rozplýval se, „Ta Vysokoskalská rytířská pakáž má čuch na dobré koně.“ prohlásil žertovně a odstoupil od ohrady. Poukazoval tak na rytíře, kteří již odváděli své koně. Nejednalo se o rytíře, které bys někam poslal, ale o rytíře, které pravděpodobně zaúkoloval Elbert.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Zenira kývla. Zaklepala si klepadlem na dveře a vyčkávala. Zenira se několikrát rozhlédla. Ulice byla i nadále prázdná. Dlouho jste čekaly. Zenira chtěla už sama znovu zaklepat, když se konečně ozval zvuk chůze a řinčení klíčů. Chvíli poté se otevřely dveře a zpoza z nich vykoukl postarší muž, kterému odhadem může být něco kolem čtyřicítky. Vlasů měl na hlavě pomálu, oblečený byl do tmavě červené košile, kterou měl značně rozšněrovanou. Delší plátěné kalhoty a byl bos. Oči měl nezvykle zarudlé.

„Zatraceně...“ vykulil zarudlé oči, když vás spatřil v kabátech stát před jeho dveřmi, „S čímpak vám můžu pomoci? Tahle pozdě večer... Dámy.“ zeptal se, přičemž vykupoval na ulici, „Už nejsem ve službě... dneska.“ dodal. Zenira se na tebe podívala neboť očekávala, že hlavní dialog s mužem povedeš ty.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Bylo.“ přikývl, „Ale potřebuji vám věřit. V sázce je příliš mnoho.“ dodal Taros, „Splňte tento 'úkol', který jsem vám zadal a budu vědět, že vám mohu věřit. Pak vám sdělím mnohem víc o této věži a její poloze.“ přislíbil, „Pošlu s vámi Jeru.“ rozhodl se nakonec, když si mu dal najevo, že ti může přiřadit kohokoliv. „Dám ji vědět, aby se připravila. Máte nějaké vybavení? Nebo je tohle vše co u sebe máte?“ zeptal se tě, když si tě znovu prohlédl. „Mohl bych vám něco málo poskytnout z našich zásob, ale není to nic extra.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Ne. Nechci nic na oplátku.“ ujistila tě s úsměvem Serana. „A vážím si toho, že budeš u toho setkání s Elbertem.“ dodala vzápětí.

„Musím se přiznat, že jsem osobně ještě místo neviděla, ale jde o prastarou ruinu v níž by se měl ukrývat mocný artefakt. Vstup do ruiny před několika týdny prý objevila skupinka kopáčů, ale jednomu mému zdroji se povedlo zprávu za adekvátní obnos ututlat.“ usmála se De Peyranová, „A tak si tuto příležitost nechci nechat ujít, protože mlčenlivost není věčná a těch několik stovek Septimů se v nesprávných rukou rozkutálí nebo propije velmi rychle. V podstatě bychom se na místo mohli přesunout až dokončím přípravy. Nejprve musím obstarat vše nezbytné co je k prozkoumání takovýchto míst nutné.“ pokračovala, „Jestli jsou informace co jsem nastřádala správné... měl by se uvnitř nacházet minimálně jeden artefakt nabití magickou mocí a pravděpodobně by se též mělo jednat o velmi silné magické místo, ale to zjistíme až to uvidíme na vlastní oči.“ odmlčela se, „S Arteriovci toto konkrétní místo nemá nic společného. Jak jsem prve řekla. Jde o to, že na vás Belius pěl samou chválu a protože se mi zdá, že vás též pojí přátelství s rodem Arteriů jako mě. Tak jsem se rozhodla vám nabídnout spoluúčast.“ podívala se na Seranu a zpět na tebe, „Rozhodně tam na vás nevyskočí ze křoví nějaký nový Arterius, který by se hlásil o slovo.“ zasmála se pobaveně, „Není v tom žádná lest. Nebojte.“ ujistila tě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 27.02.2022 12:28
 
Adrian_S
"O mne si nedělejte starosti." zamyslím se, "Víte co? Počkám venku před věží. Aspoň se nadýchám ještě čerstvého vzduchu.".

Jestli to bude vše, co mi chce, tak půjdu. Až tam dorazím, zamyslím se nad dalšími kroky a počkám na Jeru.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"V tom případě bych se klidně rád připojil. Pokud chcete, můžu to dnes na hodině navrhnout studentům, kteří by měli zájem se také účastnit. Skvělá praxe do mého vyučování ... tedy pokud samozřejmě neplánujete vše držet v absolutní tajnosti."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Pokud máte strach o rodinu, doporučuji Morrowind. Sice to tam po rudým roce a s ohledem na argoniánský nájezdy není nic lukrativního, ale je to jediná provincie v Tamrielu, kde Thalmor nemá žádnou moc." odvětím na Leigelfova slova a rozloučím se s ním slovy: ,,Osmička vám pomáhej."

Poté opustím jeho dům, vezmu si od Garyna medvídě, dám mu váček se septimy od Leigelfa se slovy: ,,Půlku dej tý ženský, co vede cech bojovníků a vyřiď jí, že je zakázka splněna. Z té druhý půlky zaplať mým jménem nocleh a něco k jídlu pro naše poddané a zbytek si nech." a pak se s medvídětem vydám na Brumský hrad za hraběnkou.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Vás pět." Ukážu na vojáky z jízdní jednotky. "Budete dnes asistovat dvorní čarodějce Adrianně Arteriové, měli by jste jí najít v sídle.... Řekněte jí, že vás posílám... Zbytek vám vysvětlí sama." Zaúkoluji je, vyberu koně pro naši skupinu a budeme vyčkávat na příchod Chocholáka.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist