Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Tondulin
"V poho, vrhnu se na ty lavice." Stručně odpovím a jak řeknu, tak udělám.
 
Aurelius
„Aha.“ kývnu na její odpověď ohledně nové studentky, „Tak snad si to dobře promyslela. Ona je údajně dost vybavená... Já ji teda neviděl, ale slyšel jsem to od nejmenovaného kamaráda. Takže se obávám, že tenhle fakt jen tak nepřebiješ.“ změřím si jí pohledem, přičemž budu doufat, že ji to nakrkne, protože ji nemám rád a část mé povahy mi velí být vůči ní nepřátelský, „To nepřebiješ lacinými triky, připínáčky za pár kaček nebo třeba krádeží cizího oblečení.“ namítnu s úsměvem a pokrčením ramen, „A teď se měj.“ pobídnu Kanjiho ať jdeme stranou, aby to děvče vstřebalo.
 
Sarako
Tondulin:
Dal jsi na Hanačin návrh a pustil ses do utírání prachu z lavici.
Vzhledem k tomu, aby se mi moc nerozcházela časová linka, protože se můžete s Henrym potkat, s úklidem skončíte přibližně + ve stejný tah. Zatím se můžeš pokusit vést konverzaci s Hanako, nebo Kannou, nebo se do úklidu pustit s větším nasazením a vytratit se o něco dřív.

Aurelius:
,,To nebyla žádná krádež!" vřískla na tebe naštvaná Misuzu, zatímco jsi odcházel pryč ze školního atria ,,Abys věděl, já si můžu vzít co se mi zlíbí, a od koho se mi zlíbí." a několik přítomných studentů se otočilo jejím směrem.
,,Má pravdu! Má pravdu!" přidala se k jejímu halekání Yasuka.
Jen Akari nechápavě měnila pohledy mezi tebou a Misuzu, až se jí na konec zeptala: ,,A kdy na něj budeme volat Hentai Henry? Ty kalhotky, co jsme vzaly Asami, ještě nerozložil a neukázal." čímž se ti dostalo i jasné odpovědi na to, co ti právě Misuzu předala.
Žádné odpovědi se Akari od Misuzu ale nedostalo, protože její plán na pošpinění tvé reputace selhal a Akari se navíc prořekla, a tak se jen s naštvaným výrazem odebrala pryč následována Yasukou. Akari ještě chvíli stála na místě, a pak se rozběhla za svými povedenými kámoškami.

,,Tak to bylo těsný." pronesl o něco tišeji Kanji, když jste opustili atrium ,,Misuzu tě fakt musí nesnášet. Škoda, že tam zrovna nebyl někdo ze studentského koncilu, ale ani to by nejspíš nic nezměnilo. Misuzin tatíček by to zase nějak vyžehlil u řed..."
Kanji nedokončil větu, neboť se na konci chodby ze dveří do šaten u bazénu objevila Asami a ta se sklopenou hlavou, zalitá červení, přidržujíc si lem sukně, nejistými krůčky došla až k vám dvěma a roztřeseným hláskem se vás zeptala: ,,A-Ahoj k-k-kluci. N-Neviděli jste... Neviděli jste M-Misuzu?"
Upravil/a Sarako dne 27.06.2021 13:01
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Hej... Hanako... Potřeboval bych s něčím pomoct, máš pár minut času po úklidu?" Zeptám se mimoděk, zatímco budu utírat jednu z lavic.
 
Aurelius
„Viděli. Už jsme to s ní vyřešili.“ odpovím Asami, „Takže ji raději nehledej... a to co ti vzala máme.“ poté jí předám kalhotky.
 
Sarako
Tondulin:
,,Ode mě?" podivila se Hanako a podívala se na tebe: ,,Já... Já už něco mám a... musím se se učit na zítřejší test." poté urychleně sklopila hlavu a pokračovala ve vytírání.
,,Na ten test se budu muset učit taky." zvolala přes učebnu Kanna ,,Nejdřív mě čeká trénování na vystoupení. Jestli se domlouváte na skupinovým učení, tak bych po klubových aktivitách šla s vámi."
,,Ne... V-Vážně ne." zakroutila hlavou Hanako, přitom se jí v tváři objevil poplašný výraz.
,,Nevadí." odvětila jí s úsměvem Kanna a pokračovala dál v mytí oken.

Aurelius:
,,D-Děkuji." dostala ze sebe Asami, rozhlédla se, jako by se chtěla ujistit, že se nikdo nedívá, načež si od tebe vzala své zmačkané kalhotky zpět a opatrně se vrátila zpět do šatny stejným způsobem, jakým z ní odešla.
,,Radši ani nebudu myslet na to, s čím by mohla Misuzu přijít příště. Tohle fakt Asami dělat nemusela." dodal potichu Kanji, když Asami odešla ,,Pomalu začínám přemýšlet nad tím, že bychom to Misuzu nějak oplatili."

Než jsi však stihl na jeho slova nějak zareagovat, ozval se za vámi dívčí hlas: ,,Nechcete si vzít místo postávání mop a začít s vytíráním podlahy?"
Kanji se nadechl připraven oponovat, ale když se otočil a stejně jako ty zjistil, že za vámi stála členka studentského koncilu, jen přikývl hlavou: ,,Jasně, už jdeme." a vydal se k nejbližším toaletám obstarat si mop a kýbl, přitom tě pobídl, abys ho radši taky následoval.
Upravil/a Sarako dne 28.06.2021 00:26
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Na učení už jsem se domluvil s Tamami z vedlejší třídy, ale jestli chcete, tak se můžete přidat. Víc hlav víc ví, aspoň se to říká, i když pokud jde o školu tak já toho moc nevím." Nabídnu oběma holčinám s lehkým úsměvem, zatímco pokračujeme v práci.
 
Aurelius
Budu následovat Kanjiho na toalety a pomůžu mu s přípravou věcí na úklid, abychom měli tuto nepopulární část dne za sebou a mohli se co nejdříve posunout dál.

„Také mě to napadlo, že by to chtělo nějakou odvetu.“ navážu na rozhovor, který přerušila členka koncilu.
 
Sarako
Tondulin:
,,Pokud to počká až bude po klubových aktivitách, tak půjdu taky. Případně můžu zajít za vámi, až mi skončí tráning na vystoupení." odvětila ti s úsměvem Kanna a podívala se na Hanako.
,,Já nevím. Radši bych se učila sama." pronesla váhavě Hanako.
,,Jak myslíš." usmála se Kanna a obrátila svůj zrak zpátky k tobě a začala se vyptávat: ,,Kde se budeme učit? Ve školní knihovně, tady ve třídě, nebo v nějaké kavárně, či u někoho z vás doma?"

Aurelius:
Následoval jsi Kanjiho na toalety, kde jsi s ním navázal při natáčení vody do kýble na předchozí rozhovor.
,,Asami je fajn holka. Nezaslouží si, aby jí prováděly takový věci. Jenže mě zatím nenapadá nic, z čeho by jsme potom neměli žádný průšvih." odvětil zamyšleně Kanji, přilil do kýble nějaký prostředek na vytírání a dal se do natáčení vody do dalšího kýble, do něhož následně přilil ten samý přípravek taky.
Když byly kýble připraveny, Kanji ti se slovy: ,,Do zítřka se pokusím něco vymyslet." podal jeden mop a pak si sám vzal druhý. Každý jste si vzal jeden kýbl a když jste vyšli zpět ne chodbu, zeptal se tě: ,,Chceš vytírat chodbu tady, nebo tu u šaten a hlavního vchodu?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Kam půjdeme jsme se ještě nedomluvili, tak já ti na sebe dám číslo a zavolej až ti skončí příprava." Odpovím Kanně, vytáhnu mobil a půjdu si s ní vyměnit čísla. "Nebudeme tě nutit Hanako, ale kdyby sis to rozmyslela, tak jsi zvaná." Mile se na ní usměju a nějak tak bez svého uvědomění v přítomnosti obou děvčat pookřeji.
Upravil/a Tondulin dne 29.06.2021 23:07
 
Aurelius
„Třeba nějaký menší vtípek, který nebude úplně na hraně pravidel.“ odpovím Kanjimu, „Vezmu chodbu tady.“ popadnu mop a vyrazím uklízet ať už to mám za sebou.
 
Sarako
Tondulin:
,,Díky, já ve fyzice moc dobrá nejsem." usmála se Kanna a vyměnila si s tebou číslo.
Hanako na tvá slova jen pokrčila rameny a pokračovala ve vytírání a přitom se na sebe snažila nestrhávat další nechtěnou pozornost.

Pauza na úklid se pomalu chýlila ke konci a už třída byla uklizena.
,,Pomůžeš mi s kýblem do výlevky?" zeptala se tě Kanna.
Hanako se na tebe taky podívala a bylo na ní vidět, že by se tě ráda zeptala na to samé co Kanna, jen v sobě nemohla najít odvahu.

Aurelius:
,,Potom se sejdeme v klubovně." odvětil na tvá slova Kanji vyrazil do chodby u vstupní haly.

Dal ses do vytírání a chvíli na to se na chodu vrátila Asami.
,,Promiň a děkuju." zašeptala ještě trochu nervózním hlasem Asami a doběhla si pro věci na úklid.
Jelikož na chodbě už uklízela další dvojice dívek (z nichž jedna je tvá spolužačka Tomona), vydala se Asami uklízet někam jinam. Zatímco Tomona uklízela svým pomalým tempem a s duchem nepřítomným výrazem, druhá dívka uklízela asi desetkrát rychlejším tempem a ještě si přitom s úsměvem pobrukovala nějakou melodii.

Když při své práci postoupila o něco blíž k tobě, přestala s pobrukováním oné melodie, podívala se na tebe a spustila: ,,Ty musíš být Henry, viď. Já jsem Karen. Karen Takigawa a jsem taky z Anglie. Edward mi zmínil, že tu máme nového studenta z naší domoviny, co chodí do třídy s tím dlouhovlasým klukem, co chodí do naší třídy za Yunou." změřila si tě pohledem a aniž by přestala s umýváním oken, se tě se zájmem začala vyptávat: ,,Je pravda, že bydlíš u Asami? Co tě vedlo k přestupu na naší školu? A co je nového v Anglii?"
Tomona při Karenině povídání přestala pracovat a zadívala se vaším směrem a když se tě Karen začala vyptávat, dala oči v sloup, ale to už se na chodbě objevil Makoto doprovázený menším chlapcem a na něco se jí zeptal a ona na jeho otázku přikývla hlavou. Makoto se poté vydal do klubovny Hledačů. Neuniklo ti, že se na podlaze jejich klubovny nachází namalovaný kruh s deseticípou hvězdou, která měla v každém rameni namalovaný symbol a v jejím středu se nacházela magická pečeť.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Souhlasně kývnu na Kannu. "Nemusíte se s tím tahat, odnesu to." Vezmu kýbl jak od Hanako tak od Kanny a půjdu je vylít. (Pokud bych je neunesl naráz, tak půjdu nadvakrát.)
 
Aurelius
„Zajímavé... tohle by měl vidět Chiba.“ pomyslím si při pohledu na podlahu jejich klubovny, ale potom ji dostanu z hlavy a obrátím se na Karen, „Ano. Bydlím u Asami a jsem ten Henry o kterém ti říkal Edward.“ zareaguji s menším zpožděním na její otázky, „V Anglii je asi všechno při starém, žádné velké změny... počasí furt stejné.“ dodám s úsměvem a budu pokračovat v úklidu.
 
Sarako
Tondulin:
Pomohl jsi Kanně i Hanako a vzal jsi k výlevce oba kýble.
,,Děkujeme." usmála se na tebe Kanna.
,,Děkuji." poděkovala o něco tišeji Hanako, a s mopem v ruce tě následovala až k toaletám stejně jako Kanna, která se postarala o odnesení hadrů.
Když byly oba kýble vylité a uklizené, Kanna se s tebou rozloučila slovy: ,,Tak za dvě hodiny." a rozběhla se ke klubovně Dramatického klubu.
,,Ještě jednou moc děkuju... a... ahoj." dostala ze sebe Hanako, pokusila se o úsměv a vyrazila ke školní knihovně.

Aurelius:
,,Jasně, takže doma je vše při starém." usmála se Karen a nespouštěla z tebe zrak ,,A víš, že se docela podobáš těm princům, co občas kreslí Midori od nás ze třídy o přestávkách, ale od včerejška je začala kreslit ve školních uniformách a když jsem se jí dneska zeptala, koho kreslí, začervenala se a rychle schovala svůj blok se skici do aktovky." na chvíli se odmlčela, vymáchala si hadr a pokračovala: ,,No nic, kdyby sis chtěl popovídat se mnou, nebo s Edwerdem, máme třídu ve druhém podlaží v pravém křídle a kdyby ti nestačila dnešní hodina tělocviku, tak tě můžu vzít do Sportovního klubu, kam chodím, teda za předpokladu, že nechodíš do žádného dalšího klubu a nemáš v plánu jej změnit." načež ti věnovala další úsměv, přesunula se k dalšímu oknu a pokračovala v pobrukování oné melodie, zatímco ty jsi pokračoval ve vytírání chodby opačným směrem.
Ozvalo se cvaknutí dveří, když onen menší student něco dořešil s Tomonou a vešel do klubovny Hledačů za Makotou a zavřel za sebou.

Netrvalo dlouho a skončil jsi s vytíráním chodby. Vylil jsi vodu z vytírání do výlevky, uklidil jsi kýbl a mop.
Upravil/a Sarako dne 01.07.2021 12:57
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Počkej Hanako." Zastavím jí ještě předtím než zmizí. "Vezmi si na mne taky číslo... kdyby sis to náhodou rozmyslela a chtěla se učit s kámošema. Nebo kdyby ti někdo chtěl ubližovat, jsem dobrej v mlácení lidí." Mírně se pousměju, dám Hanako svoje číslo a vyjdu ven před školu hledat Tamami.
 
Aurelius
„Aha...To jsem nevěděl.“ odpovím překvapeně na Karenina slova o Midori a jejích kresbách. Její slova o klubovně ponechám bez reakce. Pokud už je má povinnost úklidu u konce, zkontroluji si své věci, abych něco nezapomněl a odeberu se k naší klubovně.
 
Sarako
Tondulin:
Hanako se po tvých slovech zastavila a ty jsi jí předal svoje číslo. Chvíli mlčela, jako by váhala nad tím, co na tvou nabídku říci, ale nakonec jen potichu a nejistě utrousila: ,,Díky." a odebrala se do školní knihovny.

Když jsi sešel do prvního podlaží, přezul ses a došel jsi na smluvené místo, Tamami tam ještě nebyla.
,,Jestli čekáš na Tamami, tak bude mít menší zpoždění." ozval se za tebou škodolibý hlas za tvými zády. Otočil ses a spatřil jsi onu povědomou tvář jednoho z Róninů, který byl zároveň jeden z těch kluků, co se vydali šmírovat k bazénu při dnešní hodině tělocviku, jak postávají s Kazouem a zrovna si zapálili cigaretu. Shigeru se škodolibě usmál: ,,Na chodbě jí totiž zastihla menší přeháňka." udělal dramatickou pauzu ,,Nebo to spíš byla konev s vodou." načež smějící se Shigeru nastavil ruku a Kazou si s ním plácnul.
Z Róninů tu krom těhlech dvou nikdo další není.

Aurelius:
Vydal ses nejbližší cestou přes školní atrium a následně po schodech nahoru ke klubovně.

Dveře byly pootevřené a tak jsi s vědomím, že tu nejspíš budou Yuna s Midori končit s úklidem a vstoupil dovnitř. V klubovně si proti paprskům slunce spatřil obrys dívčí postavy s menšími démonickými křídly. Hlavou ti proběhla myšlenka na nedávné setkání se sukubou. Postava přišla ladným krokem blíž k tobě, a ty jsi poznal, že je to Midori. Midori v převleku za sukubu tě jednou dokola obešla, pohladila tě po tváři a spustila: ,,Vítej smrtelníku. Já jsem Casandra, vládkyně sukub. Právě jsi vstoupil do mého království a já... já..." její zrak se střetl s tvým a ona v tu chvíli jakoby vypadla z role a jen zůstala mlčky stát zahleděná do tvých očí.
Midori se po chvíli začervenala, sklopila hlavu a zaryla pohled do země.
,,P-Promiň." dostala ze sebe Midori, přitom na ní byla opět znát její přehnaná nervozita ,,J-já jsem... S-Snažila jsem se... ehm... Yuna říkala, ž-že pokud chci na někoho udělat d-dojem, měla bych t-tomu... tomu dotyčnému ukázat to, v čem... v čem jsem dobrá." zklamaně svěsila ramena a sklesle dodala: ,,Teď už vím, ... že nejsem dobrá ani v tomhle. Já... Já..."
Na Midori bylo vidět, že se hodně přemáhá, aby zase nezpanikařila a neutekla pryč.

https://vzajetinadprirozena.webnode.cz/_files/200000132-6464564647/700/Midori%20001.png

Upravil/a Sarako dne 02.07.2021 20:08
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Doufám, že máte aspoň nějakou fotku." Usměju se, jako bych měl radost z toho, že jí něco provedli a budu skrývat svoje vnitřní znepokojení. "Kde se teď schovává? Slíbil jsem jí falešné rande, to teprve bude rána." Opravdu chladně se usměju a budu doufat, že Róninové nejsou nejbystřejší a neprohlédnou skrz mojí lež.
 
Aurelius
Zprvu se budu tvářit zděšeně, když spatřím postavu připomínající sukubu, nakrátko mi prolétne hlavou pomyšlení na útěk z klubovny a rozbuší se mi srdce. Když však rozeznám, že se jedná o Midori oddechnu si, ale i tak zůstanu zaraženě stát na místě a přemýšlet nad tím jak mám adekvátně reagovat.

„M-Midori...“ vykoktám ze sebe, zatímco se chytnu za srdce, které se mi v tu chvíli bude uklidňovat z vědomí, že se nejedná o skutečnou sukubu. „To... to je nesmysl si.“ zakroutím hlavou, „Určitě v tomhle jsi dobrá. Vždyť mi zatuhla krev v žilách, když jsem otevřel dveře spatřil sukubu...“ přiznám, „Ale sluší ti to... a dojem si určitě udělala pozitivní.“ dodám s úsměvem, „Hlavně prosím neutíkej.“ podívám se na ní.

Pokud je to možné nenápadně se očima přesvědčím, že ta křídla nejsou skutečná.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist