Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Aurelius
Budu zarytě sedět na místě, doufat, že mě jako cizince nevyvolá a raději vyvolá někoho z místních.
 
Sarako
Oba:
Zatímco jste se všichni snažili moc nevyčnívat, profesor se rozhlížel po zadních lavicích.
Profesor se nakonec podíval na Asami (padlo 3): ,,Slečno Kawano, pojďte prosím k tabuli a pokračujte tam, kde pan di Sorto přestal."
Asami váhavě vstala, nejistým krokem vyrazila k tabuli a dala se do vyprávění.
Když skončila, profesor se jí ještě zeptal na pár letopočtů, potom pronesl: ,,Slečno Kawano, máte za A. Můžete se jít posadit." a dal se do vypravování nové látky.
Aurelius
Profesor Imamura pokračoval ve svém vypravování, dokud se neozval tón ohlašující konec dvouhodinovky historie. Poté se rozloučil se studenty a opustil třídu. Někteří ze studentu si začali okamžitě balit věci a přesouvat se na hodinu Matematiky.
Upravil/a Sarako dne 28.05.2021 10:50
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Chci si promluvit s Dominigem, proto počkám až bude chtít odejít ze třídy a zastavím ho se slovy. "Potřebuju se tě na něco zeptat, jde o hledače."
 
Aurelius
„Není zač. Gratuluji k Ačku.“ odpovím s úsměvem Asami a jakmile se začnou ostatní balit, sbalím si své věci, „A teď hurá na matiku.“ zvolám nepříliš radostně směrem k Asami a Kanjimu.
 
Sarako
Tondulin:
Čekal jsi, až Dominigo bude chtít opustit třídu, jenže ten se dal do řeči s Hanako. Ostatní mezitím opustili třídu a když se po chvíli chystal opustit třídu i on, zastavil jsi ho.

Dominigo si vyslechl tvá slova, nechal jít Hanako napřed a pak se tě zeptal: ,,Snad se k nim nechceš přidat? Makoto je jen někdo, kdo hledá v grimoárech cestu k absolutní moci a ovládání ostatních namísto poznání." udělal dramatickou pauzu ,,Na neštěstí umí být neuvěřitelně přesvědčivý, takže jsem jeho přetvářku odhalil příliš pozdě. Tak o co jde?"

Aurelius:
,,To neznělo příliš nadšeně." usmál se na tvá slova Kanji, když měl taky sbaleno.
Počkali jste na Asami a vyrazili jste ke třídě.

,,Spíš mi dělá starost dvouhodinovka tělocviku." pronesla Asami cestou do třídy.
Kanji se jen usmál: ,,Protože jsme rozdělený na kluky a holky a spojený s třídou kam chodí Misuzu a její kámošky?"
,,Vždyť víš, jak uměj bejt otravný." odvětila mu Asami.
,,Neboj, bude tam Mihara a ta profesorka, takže nebudou mít příležitost." usmál se Kanji: ,,Mě spíš udivuje, jak po těch dvou hodinách v bazénu ty naše plavkyně zvládaj ještě další dvě hodiny po pauze na úklid."
,,Snad nechceš změnit klub?" zeptala se ho Asami.
,,Ani mě nenapadne." zasmál se Kanji ,,Ale vsadil bych se, že kdyby se ta nová holka zapsala do Plaveckýho klubu namísto hledačů, tak by tam hned měli spoustu novejch členů."
Asami nad tím jen mávla rukou a bez dalšího slova pokračovala v cestě do třídy.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Jde o tu novou holku, Nyu. Něco se mi na ní nezdá, připadá mi... nelidská. Chápeš jak to myslím, viděl jsem tu sukubu. Je možný, že by nějaká z těch bytostí na sebe zvládla vzít lidskou podobu? Případně znáš nějakou metodu, jak si můžu tuhle svojí domněnku potvrdit nebo vyvrátit?" Při rozhovoru zachovám chladný a klidný tón, jako kdybychom se bavili o sportu nebo o oblíbeném jídle.
 
Aurelius
„Eh... tělocvik?“ povzdechnu si, „Na ten jsem úplně zapomněl.“ přiznám, „Dnešek asi nebude zrovna radostný.“ pomyslím si zatímco budu následovat Asami a Kanjiho pryč z učebny. „Spolu s tím by, ale mohla vzrůst i úrazovost.“ dodal s nadsázkou, když zmíní novou studentku v souvislosti s plaveckým klubem. „Co vlastně takhle běžně děláte o tělocviku? Máte tu velký důraz na cvičení nebo je to spíš formou zábavy a hraní her?“ svůj dotaz budu směřovat spíš ke Kanjimu.
 
Sarako
Tondulin:
,,Na laika máš docela přehled." usmál se Dominigo ,,Sukuby jsou docela obsáhlou kapitolou. Obecně jsou řazeny mezi nižší démony. Podle některých zdrojů byla první sukubou Lilith, žena jíž potkal Adam ještě předtím, než bůh stvořil Evu, jiné uvádějí, že jsou to dcery Dagona a Lilith, ale některé zdroje se tato tvrzení snaží vyvrátit. Pokud je sukuba vyvolaná správně, nedokáže se vzepřít příkazům toho, kdo jí vyvolal. Může být i vyvolána za nějakým účelem či cílem, kterého se bude držet, dokud jej nesplní, nebo nezemře ten, kdo jí vyvolal. Sukuby se dají rozdělit do několika tříd, podle jejich schopností, čímž se dostáváme k tomu, že na sebe mohou vzít i lidskou podobu, být neviditelné, nebo umějí číst myšlenky. Liliana, ta sukuba, co jsi potkal umí být maximálně neviditelná, jinak by už na sebe vzala podobu některé z těch atraktivnějších holek, někoho by svedla, a už by o ní nikdo neslyšel. Makoto při vyvolání Liliany úmyslně změnil symboly, z oddanosti na cíl, a když jsem na to po pěti dnech přišel, neměl jsem nu to jak dokázat." zhluboka se nadechl a dodal ,,Nya může být čímkoliv. Od obyčejné holky, po avatara nějakého z prastarých bohů. Kdyby se ti povedlo udělat nějakou fotku magického kruhu, který použili pře včerejší seanci, mohl bych to určit mnohem přesněji. Koneckonců klubovnu prý včera opustili docela rychle, jenže od ní už nemám klíč a takže nevím, jestli se ti tam do dnešní pauzy na úklid povede dostat."

Aurelius:
,,Pokud se zrovna necvičí na známky, tak se něco hraje. Občas se i přátelská hra změní v souboj dvou tříd a to je pak lepší jít nadšencům pro cvičení a klukům od Róninům z cesty." odvětil ti Kanji ,,A co se cvičení na známky týče, tak to je především běhání na čas, nebo šplh po laně."

Došli jste do třídy. Asami s Kanjim si začali připravovat věci na hodinu.
Když ses však chystal posadit, uslyšel jsi Asami zvolat: ,,Ne! Počkej! Nesedej si!" čímž strhla pozornost zbytku třídy a několik spolužáků se otočilo vaším směrem.
Podíval ses na židli a spatřil jsi na ní několik připínáčků přilepených lepenkou.
,,Pozornost od namyšlených fiflen, angláne." zazubil se Kazou, který seděl hned na místě za tebou ,,Motaly se kolem tvýho místa minutu předtím, než jsi přišel. Víš jak budou zklamaný, že se snažily zbytečně."
,,To jsi nemohl Henryho varovat?" podívala se na něj Asami.
,,Mohl." ušklíbl se Kazou ,,Ale chtěl jsem vidět, jak vysoko umí Henry skákat." a potom se otočil na tebe: ,,Jen pro zajímavost angláne. Byla to Yasuka, ta malá otravná kámoška Misuzu."
Upravil/a Sarako dne 01.06.2021 14:27
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Chápu, co tak vím tak Nya se snaží sbalit snad každého kluka na kterého narazí, přijde mi, že je za tím nějaký háček. Zkusím ti sehnat tu fotku." Odpovím Dominigovi a ihned se rychlým krokem vydám najít Henryho nebo Asami.
 
Aurelius
„Díky Asami.“ poděkuji Asami poté co mě zachrání před popíchaným zadkem. „Alespoň bych se rozcvičil před tělocvikem.“ zažertuji směrem ke Kazuovi, „Každopádně díky za info.“ poděkuji mu, opatrně odstraním lepenku i s připínáčky a vyhodím je do nejbližšího koše. Poté zkontroluji ještě jednou pro jistotu lavici a pokud bude všechno v pořádku vybalím si své věci a připravím se na matiku.
 
Sarako
Tondulin:
,,Dělej jak myslíš." odvětil ti Dominigo ,,Jen si přitom dej pozor, aby tě ostatní neměli za šílence posedlýho sukubama. Stačí, co se od včerejška říká o Hideshim."
Vyrazil jsi rychlým krokem do třídy, cestou jsi minul Hanako, která ti na chvíli věnovala starostlivý pohled a následně sklopila zrak k zemi. Při své cestě jsi míjel ostatní studenty, kterým jsi nevěnoval příliš pozornosti.
Netrvalo dlouho a dorazil jsi do třídy. Henryho a Asami jsi spatřil na svých místech, jak si připravují pomůcky na hodinu.

Aurelius:
Odlepil jsi lepenku s připínáčky a potom jsi jí došel vyhodit do koše. Jelikož jsi v lavici po prohledání nenašel žádnou další nástrahu, začal jsi s přípravou pomůcek na matematiku.
,,Tady vidíš, proč se mi s Misuzu a jejíma kámoškama nechce trávit dvouhodinovka tělocviku." pronesla po chvíli potichu Asami ,,Ty tři uměj jenom znepříjemňovat druhejm život."
Kanji její slova nijak nekomentoval, ale podle výrazu v jeho obličeji bylo vidět, že s Asami souhlasí.

Do třídy vešel Chiba a vypadá to, jako byste mu ty i Asami padli do oka.
Upravil/a Sarako dne 02.06.2021 12:20
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Dojdu k Henrymu, skloním se k němu a pošeptám. "Změna plánu, rande se ruší, jdeme na vloupačku... Rychle." Pokynu mu ať jde za mnou a rychlou chůzí zamíříme ke kabinetu (Když by se na mě Henry vybodl, tak půjdu sám.)
 
Aurelius
Zaskočen tím co po mě vlastně Chiba vůbec chce zprvu budu nevěřícně koukat. „V tomhle jet nechci.“ řeknu tiše, aby mě slyšel jen Chiba a zdůrazním to i nesouhlasným kroucením hlavy. „Kouká z toho víc problémů než možného užitku.“
 
Sarako
Tondulin:
Když Henry s nevěřícným pohledem a zakroucením hlavy odmítl tvůj návrh na vloupačku, rychlou chůzí jsi zamířil ke klubovně Hledačů. U vstupu do třídy ses ještě minul s Hanako a Dominigem, kterým jsi nevěnoval příliš pozornosti.

Jen co jsi dorazil ke klubovně Hledačů, rozhlédl ses a všiml sis občasného proudění studentů na školní atrium, nebo směrem k šatnám, či ke školní kantýně a zpět ke schodišti (na to aby ses dokázal dostat dovnitř nepozorován v průběhu přestávky, budeš potřebovat někoho, kdo bude dávat pozor, případně ti "krýt záda" nebo riskuješ, že si tě přitom někdo všimne což způsobí ztrátu tvé reputace: postih -1 k charisma, budeš-li se snažit přesvědčit kohokoliv ze studentů, kromě Róninů, jejichž reputace je na tom podobně a v nejhorším případě vyhazov ze školy - uvidí-li tě někdo z profesorů, nebo členů studentského koncilu).

Aurelius:
Se zakroucením hlavy jsi odmítl Chibův návrh na vloupačku a tak se Chiba odebral pryč ze třídy, přitom se minul s Hanako a Dominigem, kteří zrovna vcházeli do třídy.

,,Co po tobě vlastně chtěl?" zeptala se tě šepotem Asami, když Chiba ve spěchu opustil třídu.
Upravil/a Sarako dne 03.06.2021 14:09
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Dementní Henry, proč je s ním všechno tak složitý." Odfrknu si a jelikož mi přijde, že je snad každý na téhle škole krom Róninů a Kaie připosránek, prostě to risknu. Když mi bude připadat, že je vhodná chvíle a nikdo nejde, pokusím se dostat do klubovny a pak za sebou urychleně zavřít.
 
Sarako
Tondulin:
Vyčkával jsi na vhodnou příležitost. A když na chodbě nebyla ani noha a neslyšel jsi žádné kroky, vytáhl jsi z batohu kancelářskou sponku, klekl sis na jedno koleno a dal ses do práce (s ohledem na to, že tvá postava nemá žádné zkušenosti s vyháčkováním zámků, ani nemá po ruce planžetu, paklíč, či šperhák, to nevypadá příliš nadějně - padlo 5 + zručnost 3 = 8, složitost zámku je 10, což znamená, že se dovnitř bez vhodných nástrojů, které ti mohou dát bonus až +3, dovnitř nedostaneš. Dveře lze vyrazit i za použití síly, ale pravděpodobnost, že si tvého násilného vniknutí dovnitř nikdo nevšimne, je nulová.).
Znenadání se ozvalo zaskřípání dveří od šaten směrem od dívčích šaten u bazénu. Instinktivně jsi vstal, postavil ses zády ke dveřím a dělal, jakoby nic. Koutkem oka jsi spatřil Misaki.
,,Ahoj Chibo." zvolala Misaki, jen co zavřela dveře. Následně ti zamávala, doběhla za tebou a zeptala se: ,,Co tady děláš? Snad ses nerozhodl zapsat k Hledačům? Včera s tebou byla docela sranda a já bych byla ráda, kdybys k nám do klubu přišel i dneska."

Aurelius:
Se zakroucením hlavy jsi odmítl Chibův návrh na vloupačku a tak se Chiba odebral pryč ze třídy, přitom se minul s Hanako a Dominigem, kteří zrovna vcházeli do třídy.

,,Co po tobě vlastně chtěl?" zeptala se tě šepotem Asami, když Chiba ve spěchu opustil třídu.
Upravil/a Sarako dne 03.06.2021 19:09
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ale to víš, zkouším obhlížet všechny možné kluby, nemám jasno v tom, ke komu se přidám. Dneska jsem chtěl zase zavítat někam jinam, to mě budeš muset přesvědčit, abych skočil zas do bazénu." Usměju se na Misaki, i když uvnitř mne sžírá vztek na hledače a tyhle zpropadené dveře a Chiba postupně začíná ztrácet trpělivost.
Upravil/a Tondulin dne 04.06.2021 00:25
 
Sarako
Tondulin:
Misaki se na chvíli zamyslela a pak spustila: ,,Ryoko tam bude taky. To sis nevšiml, jak žárlila, když ses dal do řeči s tou novou..." nastala pauza, jako by Misaki hledala další argumenty ,,Když přijdeš, budeš potom moct jít s náma do cukrárny. Maj tam nejlepší zmrzlinu v celým městě. Dneska tam jdeme já, Ryoko a Monoko. Aki se prý musí učit a Kenji se zase bude snažit dvořit Azumi. Tak co, přijdeš?" zadívala se na tebe Misaki s prosebným výrazem.

Následující dvouhodinovka výuky začne co nevidět.

Aurelius:
Se zakroucením hlavy jsi odmítl Chibův návrh na vloupačku a tak se Chiba odebral pryč ze třídy, přitom se minul s Hanako a Dominigem, kteří zrovna vcházeli do třídy.

,,Co po tobě vlastně chtěl?" zeptala se tě šepotem Asami, když Chiba ve spěchu opustil třídu.
Upravil/a Sarako dne 04.06.2021 10:11
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„V podstatě nic zajímavého.“ pokrčím rameny, „Ale začíná být trošku paranoidní mi přijde a jeho posedlost těmi okultisty nabírá docela na obrátkách.“ dodám tiše, aby mě pokud možno slyšela pouze ona.
 
Tondulin
"Ještě si to rozmyslím Misaki, každopádně už musím na hodinu, tak zatím." Dám jen neurčitou odpověď a půjdu vytrpět hodinu nenáviděné matematiky.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist