Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Tondulin
Lehce zatnu pravou pěst a pocítím zaškubání v oku, poté co začne Kazou mluvit. Naštěstí si vzpomenu co říkala matka o tom, že bych neměl vyvolávat problémy. A už vůbec ne po první hodině. "Je divná, stejně jako každá jiná holka." Řeknu svým obvyklým klidným a nezaujatým hlasem. (Pokud už oba dva nebudou chtít dále rozmlouvat, vydám se za ostatními do fyziky.)
 
Sarako
Tondulin:
,,Vidíš." zazubil přihlouple se Kazou a opustil třídu. Dominigo si sbalil věci a bez dalšího slova opustil třídu.
Vstal jsi a zamířil jsi do učebny Fyziky.

Když jsi dorazil učebny Fyziky a Chemie, většina studentů už byla na svých místech, při podobném zasedacím pořádku jako v předchozí učebně, Hanako zde ještě nebyla, stejně jako Mihara a pár dalších jedinců. Kolem lavice, kde seděla Asami, bylo hodně veselo. trojice dívek z jiné třídy s ní něco probírala, smála se a nakonec se jedna z těch dívek naklonila k Henrymu, a na něco se ho zeptala.

Aurelius:
V učebně Fyziky a Chemie jsou stejné lavice jako v předchozí třídě, zato katedra je odlišná. Táhne se téměř z jednoho kraje třídy na druhý, na polovině blíž ke dveřím má zabudovaný dvojdřez a na samém konci u okna je klasický stolní počítač. Ze stropu visí projektor, směřující k bílé tabuli na stěně za katedrou. Skříně stojící u zadní stěny učebny jsou oproti předchozí třídě prosklené, takže jsou vidět všechny pomůcky uvnitř a to zkumavkami a baňkami počínaje a Van de Graaffovým generátorem konče.
,,A prý se na u vás na škole platí lidé na uklízení. Je to pravda?" optal se po tvých slovech se zájmem Kanji.

Do učebny vstoupila trojice dívek z jiné třídy, chvíli se rozhlížely a zamířily rovnou k vám.
,,Představíš nám nového spolužáka, Asami?" zeptala se první z nich.
,,Henry Duncan, j-je z Anglie." odpověděla Asami.
,,Takže tohle je ten cizák, kterému tvoje rodina poskytuje azyl." ušklíbla se druhá z dívek.
,,Henry je u nás v rámci výměnného pobytu s mým bratrem." snažila se oponovat Asami.
,,Vážně?" ušklíbla se první z dívek ,, A prozradíš nám, jaké je to mít u sebe doma úplně cizího kluka?"
Když se druhá a třetí z dívek začali smát, červení zalitá Asami už se nezmohla na jediné slovo.
,,Misuzu, Akari, Yasuko, okamžitě přestaňte!" vložil se do toho Kanji, kterému se zjevně nelíbilo, jak si dívky dobírají jeho kamarádku.
,,Ale vždyť jí nic neděláme." usmála se Misuzu, zatímco se její kámošky skvěle bavili.
,,Prostě s tím hned přestaňte a běžte pryč." odvětil Kanji.
,,Ale no tak, ještě nám neodpověděla na naší otázku." nenechala se odbít Misuzu a podívala se na tebe ,,Tak co, řekneš nám alespoň ty, jak se ti líbí u Asami doma?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Sednu si na stejné místo jako předtím, když všichni dodržují zzasedací pořádek. Nasadím sluchátka a počkám, dokud se neobjeví Hanako či náš vyučující.
Upravil/a Tondulin dne 27.12.2020 22:34
 
Aurelius
„Líbí.“ odpovím trojici dívek, a kouknu krátce na Asami, „Chovají se ke mně hezky a jsem spokojený.“ zhodnotím následně.
 
Sarako
Tondulin:
Po chvíli tvého čekání se sluchátky na uších, k to tobě přišla Aki Nishimori v doprovodu Kenjiho Yamada a Ryoko Nakagawa a zeptala se: ,,Podle tvé postavy soudím, že ses v minulosti věnoval nějakému sporu. Nechtěl by ses zapsat k nám do plaveckého klubu?"
,,Jedinou podmínkou pro vstup do našeho klubu, je umět plavat." doplnil jí s přihlouplým úsměvem Kenji.
,,Nemusíš odpovídat hned. Stačí, když se odpoledne zastavíš u školního bazénu. Za vyzkoušení nic nedáš." dodala pohotově Aki.

Koutkem oka jsi si všimnul, jak Hanako vešla do třídy, jenže jen co spatřila trojici dívek postávající u Asaminy lavice, objevil se v její tváři zděšený výraz, otočila se a snažila se vytratit ze třídy dřív, než si jí trojice dívek všimne.


Aurelius:
,,To ráda slyším." usmála se Misuzu, podívala se opět na Asami a ironicky se usmála: ,,Líbí se mu u Vás."
,,Tak už se jí zeptej, jestli se jí líbí a jestli se nechtějí dát dohromady." pronesla Yasuko o něco tišeji k Misuzu, přičemž se Asami začervenala ještě víc.
,,Ale no tak, právě jsi mě připravila o tu nejlepší část." usmála se Misuzu, zatímco se Akari skvěle bavila při pohledu na Asami, které toto téma bylo zjevně nepříjemné.
,,Přestaňte!" procedil mezi zuby Kanji.
,,A proč bychom měli?" ušklíbla se Misuzu ,,Stojíme u zrození největší Love Story na škole a ty bys nám bránil být u toho." a podívala se znovu na tebe: ,,Řekneš nám, jestli se ti Asami líbí? Nás to totiž hrozně zajímá." přitom koutkem oka sledovala Asami, aby jí neuniklo, jak se po tvé odpovědi bude tvářit.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Možná." Odpovím a nebudu nově příchozím věnovat extra velkou pozornost. "Dám vám vědět." Nepřítomně dodám a budu spíše pozorovat jak se vyvine situace kolem Hanako a oné trojice holek.
 
Aurelius
Zatvářím se otráveně nad směšnou reakcí trojice dívek, která by mě za normálních okolností pravděpodobně nechala chladnou a neměl bych snahu se zapojovat do zbytečného konfliktu. Jenže nyní je to něco jiného, neboť je do konfliktu zatažen i někdo jiný, a to kvůli mně, což mi příliš příjemné není, a proto se odhodlám k ráznějšímu kroku.

„Víš jak ses mě ptal na kluby?“ otočí se na Kanjiho, „Vlastně jedna parta je na spoustě školách hojně zastoupena. Je to parta trapek, takové ty pitomé fifleny co prudí ostatní, protože sami nemají žádný kloudný osobní život a většina kluků by si o ně neopřela ani kolo.“ pohlédnu směrem na trojici dívek, „Koukám, že nechybí ani tady.“ usměji se na trojici dívek.

Upravil/a Aurelius dne 29.12.2020 01:07
 
Sarako
Tondulin:
,,Ty pitomej angličáku!" rozeřvala se první z trojice dívek na Henryho, čímž strhla pozornost tvojí i zbytku třídy ,,Já jsem Misuzu Otsuka, nejúžasnější holka na týhle škole! Kdo jsi myslíš, že jsi, abys mě mohl takhle urážet?" zvedla hlavu nahoru a aniž by čekala na jeho odpověď, otočila se a uraženě vyrazila pryč ze třídy.
,,Baka!" utrousila ještě druhá z dívek na Henryho účet, šťouchla do své kámošky, která doposud zaraženě stála na místě, a přiměla jí tak následovat Misuzu.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
Misuzu chvíli stála s otevřenou pusou a pak se na tebe rozervala se z plných plic: ,,Ty pitomej angličáku!" čímž strhla pozornost celé třídy ,,Já jsem Misuzu Otsuka, nejúžasnější holka na týhle škole! Kdo jsi myslíš, že jsi, abys mě mohl takhle urážet?" zvedla hlavu nahoru a aniž by čekala na tvou odpověď, otočila se a uraženě vyrazila pryč ze třídy.
,,Baka!" utrousila ještě na tvůj účet Yasuka, šťouchla do Akari, která doposud zaraženě stála na místě, a přiměla jí tak následovat Misuzu.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
,,Jdi mi z cesty ošklivko!" strčila Misuzu do Hanako, když procházela kolem ní.
Hanako zavrávorala, upadla, a většina věcí z její aktovky, kterou doposud držela v ruce, se vysypala na podlahu. Misuzu, ani její kamarádky už si Hanako dále nevšímaly a vyrazily pryč ze třídy.
Upravil/a Sarako dne 29.12.2020 19:21
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Nevzali to asi moc dobře…“ konstatuji nevzrušeně po jejich reakci a otočím se opět čelem vpřed ke katedře a tabuli, rukou si porovnám své věci na stole a pootočím se na Asumi, „Hádám, že je to nějaký zdejší kult těch důležitých?“ optám se.
 
Tondulin
"Ach jo, každá škola je stejná." Pomyslím si a udělám první rychlý pohyb dnešního dne a urychleně vstanu z lavice. Jen co dívky odejdou ze třídy vydám se rychlým krokem za nimi. "Hej ty, počkej." Zvýším hlas na Misuzu, za předpokladu že tak učiní k ní dojdu svým klasickým pomalým cool tempem.
Upravil/a Tondulin dne 29.12.2020 22:55
 
Sarako
Tondulin:
Rychlým krokem jsi vyrazil za Misuzu ze třídy a zavolal jsi na ní.
,,Co je?" zareagovala podrážděným tónem Misuzu a otočila.
,,Není to ten další nový student?" zeptala se jí její kamarádka.
,,To je mi fuk." mávla rukou Misuzu ,,Dám mu chvíli a pak se uvidí."
Třetí dívka vše sledovala, aniž by pronesla jediné slovo.

Aurelius:
Asami byla ještě zticha a tak se místo ní ujal slova Kanji: ,,Misuzu je nejlepší kámoškou Kirari Suzune a rodina Suzune je jednou z nejbohatších rodin z celého ostrova Hokkaidó. Ty dvě se prý znají už od dětství, protože Misuzin otec se dobře znal s otcem Kirari. Na škole není moc lidí, co by se chtěli dostat do nějakého sporu s rodinou Suzune, proto se mnozí snaží přehlížet to, jak se tu tyhle Kirařiny patolízalky chovají."
Asami se střídavě podívala na Kanjiho a na tebe po chvíli mlčení ze sebe dostala: ,,Promiňte, je to celé moje chyba."
,,Co to povídáš?" podivil se nechápavě Kanji ,,To Misuzu se navážela do tebe."
,,Tak jsem to nemyslela." zakroutila hlavou Asami ,,Kdybych se s Misuzu vůbec nepouštěla do toho rozhovoru, tak jsem se nemusela dostat do téhle situace."
Kanji se nadechl, jako by chtěl něco říct, ale raději neřekl nic, jen zakroutil hlavou.
Asami se otočila k tobě: ,,Henry, slib mi, že o tom neřekneš mamce."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Aha… No… to není dobré na první den.“ konstatuji, „Znepřátelit si někoho tak vlivného, ale co se dá dělat.“ pokrčím rameny, „Co přesně máš na mysli?“ podívám se na Asami, „Ale samozřejmě, že tvé mamce nic neřeknu.“ dodám následně, „Nejsem moc sdílný o svých zážitcích ze školy ani u nás.“
 
Tondulin
"Nevím co jsi řešila s těmi nerdy vepředu, ale chápu že dokážou člověka vytočit. Jsou to loseři do jednoho. Jsem tu první den a posadili mě vedle té popálené holky, chápu že se ti nelíbí a nesahá ti ani po kotníky v kráse, ale teď vedle ní sedím já. Potřebuji projít tímhle ročníkem a k tomu mi skvěle poslouží nějaký šprťák. Nech ji být, myslím že máme ve třídě spoustu dalších terčů na vysmívání a holka jako ty si nemá potřebu něco dokazovat na někom tak podřadném." S ledovým klidem popíšu situaci a strčím ruce do kapes, přitom budu svým odkrytým okem stále udržovat přímý oční kontakt s Mizuko (většinu času mám účes přesně jako na obrázku, jedno oko zakryté delšími vlasy)

"Můžeme spolu uzavřít takovou malou dohodu? Necháš být mojí sousedku sousedkou a já ti za to pomůžu, když bude potřeba. Z mé minulé školy, mě nevyhodili jen kvůli prospěchu, řekněme, že jsem pár bakarayou seslal k zemi." Po poslední větě se mi na tváři dnes poprvé zkřiví lehký úsměv.

Ať už Mizuko přijme nebo odmítne mojí nabídku, pouze kývnu nasadím sluchátka na hlavu, otočím se na patě a půjdu zpět do lavice.

Upravil/a Tondulin dne 30.12.2020 00:56
 
Sarako
Tondulin:
,,O žádnou dohodu s někým, jako jsi ty, nemáme zájem. My si můžeme dělat co chceme a komu chceme." spustila po tvých slovech druhá z dívek.
,,Počkej Yasuko." přerušila jí Misuzu a se škodolibým úsměvem se podívala na tebe: ,,Já bych na tvojí dohodu přistoupila, ale jen za podmínky, když zítra přijde ten novej angličák do školy s monoklem. To by pro někoho, jako jsi ty neměl být problém, že ne."
,,A co když to dělá jenom proto, že se mu to strašidlo líbí?" zauvažovala nahlas Yasuka.
Misuzu vybuchla smíchy: ,,Cha cha chá! To se ti povedlo. Ta připálenina si kluka nikdy nenajde. Chi chi chi."
Poslední z trojice dívek též přepadl záchvat smíchu, ale nic nekomentovala.
,,A ty mu fakt věříš, že to dělá jen proto, že hledá nějakou šprtku, co mu pomůže prolízt?" snažila se prosadit svůj názor Yasuka.
,,Je mi jedno, jestli touží zjistit, jestli je ta ošklivka spálení i tam dole. Hlavní je, že ten anglán dostane lekci a nás to nebude stát ani jediný jen." rozhodla Misuzu a podívala se na tebe: ,,Tak co, máš na to udělit tomu angličákovi lekci?"

Aurelius:
,,Děkuju." usmála se po tvých slovech Asami ,,Já jen, že je mamka hrozně starostlivá. Dostali by jsme dlouhou přednášku, nebo by to šla řešit do školy, což by všechno jenom zhoršilo."
,,Misuzu je mrcha. Nejspíš se ti to pokusí nějakým způsobem vrátit." konstatoval Kanji.

Do třídy vstoupila černovlasá dívka s brýlemi z první řady a zamířila rovnou k tobě ,,Promiň, že jsem to nestihla dřív, ale měla jsem na starost ještě pár věcí." a podala ti klíček s visačkou, na které bylo vyražené číslo 41 ,,Je od tvojí šatní skříňky. Jinak, já jsem Mihara Kouguchi, členka studentského koncilu. Kdybys potřeboval s něčím pomoc, můžeš přijít za mnou."
,,To nebude potřeba, Asami už mu všechno potřebné vysvětlila." pronesl Kanji k Mihaře.
,,To je dobře." usmála se Mihara ,,A pozvali už jste Henryho do vašeho klubu."
Kanji jen protočil oči a odvětil: ,,To se ví, jenže Asami říkala, že by ho měla na přání své mámy nejdřív trochu provést po okolí."
Mihara se podívala na tebe ,,Naše město sice není tak velké, ale máme tu v okolí spoustu zajímavých míst. Třeba šintoistický chrám na kopci za městem. Nebo památník ..."
,,Jestli máš odpoledne čas, můžeš se odpoledne přidat k Asami a Henrymu. Henry jistě ocení zkušeného průvodce s obsáhlými znalostmi historie, Miharo." přerušil jí Kanji.
,,Mamka myslela jen okolí kousek od domova, aby Henry věděl, kde se dá co koupit. Ne historickou prohlídku města a okolí." ozvala se Asami.
,,V tom případě mě nebude třeba." usmála se Mihara na Kanjiho a vydala se ke své lavici.

,,Zbláznil ses?" zašeptala po chvíli Asami ke Kanjimu.
,,Proč?" podivil se Kanji.
,,Jít někam s Miharou, je jako jít na výlet s někým z učitelů. Je schopná nahlásit každou pitomost řediteli." odvětila potichu Asami, aby jí Mihara náhodou nezaslechla.
Upravil/a Sarako dne 30.12.2020 21:53
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Nevzpomínám si, že bych se tě na něco ptal prcku, bavím se s Misuzu." Poznamenám otráveně, poté, co Yasuko začne kazit moji dohodu. Když se dozvím o tom, že výměnou mám dát lekci angličanovi pouze se pousměju a odpovím: "To není žádný problém, máš moje slovo." Uzavřu dohodu a ihned zamířím vláčným krokem zpět do třídy na svoje místo.
 
Aurelius
„Nic se nestalo.“ odpovím na Mihařin pozdní příchod, „Díky.“ poděkuji za klíče a uschovám je do kapsy svého oděvu.

„Aha…“ reaguji s povzdechem, když Mihara odejde a Asami s Kanjim mě upozorní na donašečské schování spolužačky. „Dám si přední pozor jazyk… díky za upozornění. Ale možná by nebylo na škodu navštívit někdy později nějakou zdejší památku a celkově si udělat nějakou historickou procházku.“ poznamenám následně.
 
Sarako
Tondulin:
,,Výborně." usmála se po tvých slovech Misuzu, prohodila ke svým kamarádkám: ,,Jdeme." a celá trojice dívek se vydala pryč.

Jen co jsi dorazil zpět do třídy, spatřil jsi Dominiga, který vešel do třídy chvíli před tebou, jak pomáhá Hanako se sbíráním jejích rozsypaných věcí. Na chvíli se podíval směrem k tobě, ale nic neřekl.

Usadil jsi se na své místo, a po chvíli se ozval zvuk ohlašující začátek hodiny.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
,,Památek je tu v okolí dost, a hory za městem mají taky své kouzlo. Když ti nebude vadit delší výšlap, termální prameny, jsou místem, kde člověk může vysadit a užívat si klidu." poznamenal na tvá slova Kanji.
,,Tak daleko do hor mě mamka nepustí." odvětila Asami ,,Ani nevím, jak bych jí to řekla."
,,A pustila by tě mamka, kdyby jsme podnikly v neděli s ostatními spolužáky z našeho klubu menší výlet po památkách?" zeptal se jí Kanji.
,,To nevím." pokrčila rameny Asami.
,,Tak se jí zeptej. Aspoň bude o důvod víc, přivést Henryho do našeho klubu, aby mohl poznat i zbytek našich kamarádů." snažil se Kanji přemluvit svou spolužačku.

Znenadání se ozval zvuk ohlašující začátek hodiny.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
,,Dobrý den, profesorko Taniguchi." pozdravili vstávající studenti profesorku, když vešla do třídy.
,,Dobré ráno třído." odvětila na pozdrav profesorka Taniguchi ,,Můžete se posadit."
Mihara vstala ze své lavice a se slovy: ,,Tady paní profesorko." jí podala třídní knihu.
,,Děkuji slečno Kouguchi, pozorná jako vždy." usmála se profesorka na Miharu.
Poté se profesorka Taniguchi podívala a když se dívala na zasedací pořádek, do kterého nejspíš profesorka Madana doplnila i vaše jména, na chvíli se zadívala na Chibu (Tondulin), jako by se jí na něm něco nezdálo a pak zahájila dvouhodinovku Fyziky.
Tondulin

Po dvou hodinách se pomalu chýlila dvouhodinovka Fyziky ke konci.
,,A abych na to nezapomněla, příště se píše test, takže se nezapomeňte náležitě připravit." připomenula profesorka Taniguchi ještě na závěr hodiny.

Zazněl tón ohlašující začátek přestávky a většina spolužáků se začala zvedat ze svých lavic, zatímco pár jedinců vytáhlo krabičky s obědem a pustilo se do jídla.
Aurelius

Upravil/a Sarako dne 01.01.2021 13:49
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Po konci nepříjemné hodiny fyziky jen nasadím sluchátka, pustím muziku a spořádám jídlo z domu.
 
Aurelius
Zapřemýšlím nad Kanjiho slovy, zatímco si budu balit své pomůcky ze stolu do aktovky. „Tak jo.“ souhlasím na konec, „Půjdu s vámi na střechu… Na té jsem ještě neobědval.“ dodám s úsměvem, poberu své věci a budu je následovat.
 
Sarako
Tondulin:
Se sluchátky na uších jsi se za poslechu hudby pustil do jídla. Ve třídě kromě tebe obědvali Kanna Setozaki, Kai Kazamatsuri a Tomona Isobe.

Když už jsi měl skoro dojedeno, přišel za tebou Kai, otočil si židli v lavici hned před tebou, tak aby si mohl sednout čelem k tobě, posadil se a spustil: ,,Ahoj, já jsem Kai Kazamatsuri, pro kámoše Rudej drak. Mihara mě sice představila, ale dávám přednost vlastnímu představení." usmál se Kai a pokračoval: ,,Ty už znáš profesorku Taniguchi z dřívějška, nebo jsi jí jen nepadl do oka? Nějak mi nemohlo uniknout, jak se na tebe dívala, jako bys jí právě přeházel všechny štítky na zkumavkách."

Aurelius:
Vydal jsi se společně s Asami a Kanjim školními chodbami a po schodech nahoru na střechu.

Z trojpodlažní školní budovy se ti naskytl výhled na město a moře za ním na jedné straně a na horské panoráma na straně druhé. Po kraji slunečním světlem zalité ploché střech byla něco přes metr vysoká zídka s občasnými nápisy upozorňující studenty, aby si na ní nesedali.
,,Támhle jsou Midori a Yuna." zvolal nadšeně Kanji a spolu s Asami jste zamířili rovnou ke dvojici dívek, které tu seděli na jedné z lavic a zrovna si vybalovali krabičky s obědy.

,,Kdopak je ten nový student?" optala se dívka s červenými vlasy.
,,To je Henry Duncan, ten nový výměnný student z Anglie." představil tě Kanji a potom se otočil k tobě: ,,Tohle je Yuna Tsukimiya, vůdkyně našeho školního klubu a ví o anime a manze snad úplně všechno, ..." Yuna se jen přátelsky usmála ,, ... a tohle je Midori Suzuhara, ráda čte mangu, sleduje anime a umí vytvářet úžasné kostýmy pro cosplay."
,,A-Ahoj." pozdravila Midori a zahleděla se na tebe: ,,Jsem ráda, že ses rozhodl přidat do našeho školního klubu. Doufám, že se tu u nás bude líbit."
,,Počkej Midori." zarazil jí Kanji ,,Henry se ještě nerozhodl, jestli se k našemu klubu přidá."
Midori se začervenala, jako by řekla něco, co neměla, sklopila zrak a pak řekla o něco tišeji: ,,To je škoda... vlastně, promiň Henry." přitom na ní bylo vidět, jakoby na chvíli zpanikařila.
Upravil/a Sarako dne 02.01.2021 13:26
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4203 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8233 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5706 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4855 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12729 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7512 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6638 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6368 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7558 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist