Ahoj lidi. mám problém - hraji mod upiri a nějak jsem se zasekl ve hrě. plním úkol hledání luku, mám vsechny pergameny a mám je přečíst v jeskyni. když do ní vejdu dole je takový oltář zněho vezmu nůž, poberu kůru pak 7x skupinku motýlů a tak dál. přečtu pergameny a chci odejít z jeskyně a tu je ten problém je tu mříž a nevím jak ji otevřít úplně jsem se zasekl a nevím co dál - díky zaradu
Pokud si to pamatuji dobře, tak by ti tam mělo přijít několik nepřátel. Pokud hraješ za upíry, tak dawnguardi a opačně. Teoreticky by se ti ta mříž měla otevřít až všechny zabiješ. Ale možná se mýlím
Tohle se mi možná taky stalo, ale nepamatuju si, jak jsem to řešil. Pokud budeš už zoufalej a ani loadnutí nějakýho předchozího savu nepomohlo, tak zkus do konzole (pouští se ";" pod esc) napsat "tlc" tím se dá procházet skrze stěny ... pak se to zase vypne tím, že to napíšeš znovu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.