Zdravím jsem úplnej noob a potřebuji pomoct. Na nexusmods jsem stáhl soubory nezbytné pro počeštění Skyrimu:
podle popisu na nexusmods viz.:
vede cesta sem:
a sem by se ty soubory z prvního obrázku měli nakopírovat a přepsat tak nějaké původní. Ale jak vidíte soubory, či složky shodných jmen které by to přepsalo tu nejsou. Jsem v pytliku. Help!
Když původní složku [DATA] zcela odstraním a pak tam místo ní nahraju tu z nexusmods, tak se hra vůbec nespustí. Tak si říkám, že stále ještě přesně nechápu do které složky mám složku [DATA] z nexusmods nahrát.
stáhneme: Cestina pro SE 1.5.16 a Skyrim Default.ini
Rozbalíme a dostaneme [DATA] a Skyrim_Default.ini
Potom budeme sledovat cestu:
Program files(x86)/Steam/ateamapps/common/Skyrim Special Edition
a sem překopírujeme složku [DATA], kterou jsme získali z nexusmods(nic se nenahrazuje, ničeho si nevšímáme) pokud užíváte Total Commander, tak stačí v jednom okně levým mišítkem složku uchopit a přetáhnout ji do volného místa druhého okna)
2. Ve stejném adresáři se nachází i soubor Skyrim_Default.ini a jen a právě tento je třeba nahradit tím, který jsme ztáhli z nexusmods.
A pak by už vše mělo šlapat.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.