Zdravím mam takí problém. Plním misie týkajuce sa cechu zlodejov.Som z karliah a s tým elfom v ledohrade v sklepe. Keď ten elf preloží ten text tak mi ukáže šípku na karliah, mam s ňou urobiť rozhovor no a tam je problém. Mne neukazuje že sa s ňou môžem rozprávať. (Viem že už to tu bolo riešene akurát že on s ňou rozhovor mohol urobiť a až potom mal problém s tým že ho nenasledovala). Moc prosím o radu.
Jakmile Enthir přeloží text a zmíní se o Soumračné hrobce, Karliah ho zastaví a poděkuje mu. Pak by tě měl odchytnout ENTHIR, jenž ti jako důkaz vděčnosti nabídne odkupování kradeného zboží v Ledohradu.
Pak, až si tohle vyjasníte, měla by si tě odchytit KARLIAH, která tě seznámí s dalším úkolem.
Pokud ani jeden z nich nepromluví, zkus odejít z místnosti a zase přijít (nebo rovnou z hospody, třeba to pomůže)
Upravil/a Adrian_S dne 05.03.2017 16:53
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Prosim Vás. Jak bych mohl přeskočit tu část, kdy se s Karliah vracím do Riftenu, aby to vysvětlila tomu cechu ?? Vím, že by to šlo přes konzoli. Bohužel jsem projížděl fórum a nedokázal jsem najít nějaký kód pro nebo takhle pro tu nadcházející misi.. Mohl by mi to sem někdo prosím vás pěkně napsat??
setstage tg06 70 Posouvá quest do okamžiku, kdy je potřeba promluvit s Karliah. setstage tg06 200 Posouvá na konec questu.
Pokud to stále nezabírá: setstage tg07 10 Posouvá do následujícího questu, do okamžiku, kdy se U prasklého džbánu znovu setkáváte s Karliah a informujete Brynjolfa o Mercerově zradě.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.