Ahoj, hraje někdo z vás ještě vůbec Skyrim? Já chci teď zas začít a zajímá mě, zda jsem jediná?
A pokud si někdo chcete psát o Skyrimu, koho máte rádi, koho ne, zbraně, zbroj, rasy atd. Nebo si vyměňovat info o vlastních postavách, tak mi napište soukromou zprávu!
Ale nemám ráda Hávy, takže pokud vy ano, asi si nebudeme rozumět. (to je vtip, napište i tak, fakt bych s někým chtěla pokecat )
Upravil/a Milena dne 03.04.2017 17:21
Díky Skyrimu jsem začal psát povídky a rozšířil si obzory ohledně Fantazy.
pokud by sis chtěla popovídat o Skyrimu, nejsem proti. Požádej moderátora Aurelia, aby ti udělil heslo k fóranskému chatu a přijď
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Já znova začala je to po delší době, takže mě to zatím baví
A klidně pokecám, ale asi nesplňuji tvé požadavky. Ale napíšu ti. Ale normálně, heslo do chatu, jak tu někdo píše nemám a ani nevím, že to tu je.
Já se ani už moc nepřihlašuji sem, jen se sem nepřihlášeně kouknu, ale viděla jsem tvůj dotaz tak jsem se přihlásila. Ale málem jsem si nevzpomněla na heslo.
Takhle, heslo se nedává všem... Chat není součástí skyrim.fóra, pouze tu "hostuje" a byl vytvořen starými fórany, kteří se o něj starají.
Já sice mám přístup na chat, ale nemohu udělit nikomu heslo. O to musíte požádat moderátory (nejlíp ze všeho Aurelia).
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
-A napsal:
Já znova začala je to po delší době, takže mě to zatím baví
A klidně pokecám, ale asi nesplňuji tvé požadavky. Ale napíšu ti. Ale normálně, heslo do chatu, jak tu někdo píše nemám a ani nevím, že to tu je.
Já se ani už moc nepřihlašuji sem, jen se sem nepřihlášeně kouknu, ale viděla jsem tvůj dotaz tak jsem se přihlásila. Ale málem jsem si nevzpomněla na heslo.
Snad nemáš ráda Hávy? Ale i tak i napiš SZ
KinimodLP:
To i knížky na maturitu jsou oproti Adriho povídkám nic (v množství) Grin Jsou super, odkazy na ně má v podpisu..fóra, pouze tu "hostuje" a byl vytvořen starými fórany, kteří se o něj starají.
Já sice mám přístup na chat, ale nemohu udělit nikomu heslo. O to musíte požádat moderátory (nejlíp ze všeho Aurelia).
Aha, dobře. To nevadí. Alespoň větší výběr.
Adrian_S:
Takhle, heslo se nedává všem... Chat není součástí skyrim
V pohodě, mě stačí klidně SZ
Upravil/a Milena dne 03.04.2017 17:46
Když už tu mluvíš o Hávech a Legii. Podle herního hlediska je Legie dobrá volba, ale podle rozumu jsou Hávy lepší. Hrál jsem Skyrima několikrát, pokaždé za jinou stranu (celkem 4x za Hávy a 4x za Legii) a nic nemění na tom, že ať už si vybereš jakkoli, obě strany jsou zlo. Obě mají pro i proti.
Osobně jsem jinak pro Hávy.
Mimochodem, četl někdo z vás tu novinku od M'aiqa, o konci série TES?
Co na to říkáte?
Já jsem byl vždycky spíš zastáncem Legie, ale upřímně, celá Občanská válka je jedna z těch nejdnudněji udělaných questových linií v celý hře (dost možná i když počítám generovaný questy typu Přines osobě X předmět Y z lokace Z ), takže se většinou přidám k Legii jen abych si odnesl uniformu
Technicky vzato, Bouřňáci vyhrávají v morální stránce věci (svoboda jejich země), zatímco Legie vyhrává ve stragické stránce věci, a já vždycky nenáviděl Thalmor, takže jsem proto byl spíš pro Legie.
Skyrim už dlouho nehraju, ale TES mám pořád v srdíčku (první lore který jsem se učil, a věděl jsem toho docela dost!), takže se klidně jakkékoli diskuze či povídání účastnit budu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mam dotaz jestli nekdo hraje ps3 verzi.. Protoze se mi vubec nehejbou stromy,nejaka ta trava kolem jo ale stromy se ani nehnou. Vim ze je ps3 verze nejhorsi,ale v celkem zalesnenem Skyrimu mi to prijde jako dost podstatny nedostatek...
MikeWalker73 napsal:
Mam dotaz jestli nekdo hraje ps3 verzi.. Protoze se mi vubec nehejbou stromy,nejaka ta trava kolem jo ale stromy se ani nehnou. Vim ze je ps3 verze nejhorsi,ale v celkem zalesnenem Skyrimu mi to prijde jako dost podstatny nedostatek...
Skyrim je hra bez jakékoliv propracované fyziky. Stromy se ti ve hře nikdy hýbat nebudou, trávu a rostliny možná rozhýbeš modifikací (v tvém případě, protože máš PS verzi a ta modifikace nepodporuje, tak ani to ne).
Já taktéž pořád ještě hraju.
TES V: Skyrim = 1.194 hodin, tři aktivní postavy.
TES V: Skyrim Special Edition = 41 hodin, zatím jen jedna aktivní postava.
Jen už nehraji tak často, protože jsem přišel na to, že je i spousta jiných zábavných her, no a já Bohům žel mám jen jedny ruce a navíc se musím živit docházkou do zaměstnání, která jak většina z nás ví, člověka okrádá o notnou porci času.
Mam ten samy problem.Je tolik her ktery mam rozehrany a tak malo casu.A Skyrim je zrovna ta hra u ktere zacnete rano a skoncite klidne nadchazejici rano..
MikeWalker73 napsal:
Mam ten samy problem.Je tolik her ktery mam rozehrany a tak malo casu.A Skyrim je zrovna ta hra u ktere zacnete rano a skoncite klidne nadchazejici rano..
... 3. dne.
Nazdarek
Mam si jit k Solitude pro rozkazy od Ulfrica a kdyz prijdu ke Katla's farm zasekne se mi totalne hra. Nejde to nijak obejit,fast travel nepomaha no proste pru*** . Hraju na PS3,save ma kolem 8 mb.. Je to prvni velky glitch za 70 hodin.. Nevite nekdo prosim co s tim ??
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.