Nevim jak vy, ale ja si tu holku proste oblibil, patral jsem tedy jak bych se s ni mohl ozenit, a jde to, samozrejme, ..
takze pro vsechny komu ta holka prirostla k srdci - konzole - addfac 00019809 1 + target Lydie (ID = 000a2c94)
hotovo, v nabidce se ti objevi nove tema hovoru
P.S. mej na sobe Maarin amulet
Upravil/a mara72 dne 11.01.2012 15:55
ja bych tu holku naopak majzl mečem přez hlavu když mám luk tak mi ta blbá pipina leze do rány když du smečem tak skoro nic nedela a když zacnu utiat tak mi zablokuje cestu..
Vlídná matko.vlídná matko pošli své dítě zamnou jelikož hříchy nehodných musí být pochřtěni krví a strachem
jo no to je někdy fakt já ji mám větinou spíš jako mulu na nošení věcí ale ted sem ji hodil na krk čepelím a mam ji zkrku
nic není pravda,vše je dovoleno
Mollocr0 napsal:
ja bych tu holku naopak majzl mečem přez hlavu když mám luk tak mi ta blbá pipina leze do rány když du smečem tak skoro nic nedela a když zacnu utiat tak mi zablokuje cestu..
Jak se prosím přesně napíše ten příkaz? Nejde mi to zadat. Pořád mi to píše chybu. Díky moc za odpověď.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Takže jsem na to už konečně přišel. U mě fungovalo nejdříve kliknout na Lydii, aby se objevilo její ID a pak už jen napsat addfac 19809 1 zmačknout enter a po nasazení Maarinova Amuletu se v konverzaci objeví nabídka k sňatku.
Upravil/a skeve dne 16.01.2012 16:46
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Já to píšu trochu jinak. Otevřu konzoli kliknu na dotyčnou osobu (může to být kdokoli) a napíšu "addfac 19809 1" stisknu enter a napíšu nový příkaz (osobu mám pořád kliklou) "setrelationshiprank player 4". Vše bez uvozovek. Samozřejmě musíte mít amulet. Pěknou svatbu !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Já to píšu trochu jinak. Otevřu konzoli kliknu na dotyčnou osobu (může to být kdokoli) a napíšu "addfac 19809 1" stisknu enter a napíšu nový příkaz (osobu mám pořád kliklou) "setrelationshiprank player 4". Vše bez uvozovek. Samozřejmě musíte mít amulet. Pěknou svatbu !
kua napíšu to jak mám i amulet mám a po příkazu do konzole se nic neděje... zadám to addfac... entr a nic se nestane napíšu zbytek entr a taky nic... ani žádná chybová hláška nic
Rene napsal:
hele kdo maze vsechno co napisu uz me to stve
Uděláš pro nás něco? V pravém horním rohu je odkaz "LOGIN", klikni na něj a vyber "Odhlásit". Pak už ti nikdo příspěvky mazat nebude a všichni si přijdeme na svý .
Rene napsal:
hele kdo maze vsechno co napisu uz me to stve
Uděláš pro nás něco? V pravém horním rohu je odkaz "LOGIN", klikni na něj a vyber "Odhlásit". Pak už ti nikdo příspěvky mazat nebude a všichni si přijdeme na svý .
noo tak to si zabil
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.