Ahoj na Alze i jinde jsem viděl tuhle novou (The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition) verzi jen v angličtině, nevíte jestli půjde na téhle verzi překlad, nebo zda bude někdo původní překlad upravovat (Datum vydání: spec. edice 28. října 2016) předem díky za reakce
Dle mého bude hra stále v češtině. Úpravy se mají týkat grafiky a nasvícení. Popřípadě přidání nějaké zeleně na místa, kde dříve nebyla. Pokud vím tak textů by se to nijak dotknout nemělo.
V nabídce obchodu (na Steamu) píší, že jazyk Čeština pro hru The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition není podporován, takže si osobně myslím, že oficiální cestou budeš mít smůlu. Vyjít má 28. října což je ještě dost dlouhá doba tak se třeba něco změní, ale pochybuji.
Vzhledem k tomu, že jde CZ nainstalovat i jinak než přes Steam u současné verze tak bych si s tím vůbec starost nedělal.
Už se to sosá, jako samostatná hra. Původní hru mám s češtinou a obávám se, že instalace do té nové nebude identická a bude to chtít úpravy. Dva měsíce jsem hraní odkládal a čekal na tuto novou verzi. A teď se obávám, že zas budu čekat, než bude čeština.
A jak se vám vlastně "nový" Skyrim líbí? Za mě osobně to zase taková pecka není. Barevnost je někdy dost přepálená a co se týče detailů textur tak tam se vlastně nic nezměnilo. A to jedu na maximální nastavení. Noci a interiéry jsou nepřirozeně světlé.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Sice vyšla, ale nenainstaloval jsem si jí a ani nebudu... Mně se líbí pořád původní verze..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Ta čeština není ani zdaleka doladěná zmizli některé překlady z knih názvy draků a spousta jiného textu po Skyrimu. Jak už jsem psal cenega upraví češtinu stávající a pokud to Bethesda dovolí tak bude čeština oficiální.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
No jako snad jediný jsem jim napsal. A nikde to nemají napsané protože ještě nevyhráli. Ještě pořád ukecávají Bethesdu. Tady o tom v diskusi píšu trochu víc. https://prekladyh...ition.290/
Upravil/a kevin36 dne 01.11.2016 10:13
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.