Ahoj tak už mam tu originalku a začnul jsem od znova a mam Seranu ALE když bojujeme tak se najednou zasekne a nejde dá (zasekne se tak že s ní nejde ani hnout a pořád stojí a vysává tím jejím kouzlem i když tam nikdo není..)l musím tedy jít z mohyly (např) ven a zase zpátky a je v pohodě ,ale nevíte jak tuhle chybu vyřešit ?
Upravil/a Ferda532 dne 10.08.2016 19:04
Mně se to samé přihodilo v Mohyle duší. Zabil jsem kostlivce, ale Serana do něj pouštěla to své vysávání a i když už nikde nebyl nepřítel, tak pořád vysávala...
Nechal jsem to být, stačilo pak zajít do dungeonu a opět se vrátila do normálu..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Mně se to samé přihodilo v Mohyle duší. Zabil jsem kostlivce, ale Serana do něj pouštěla to své vysávání a i když už nikde nebyl nepřítel, tak pořád vysávala...
Nechal jsem to být, stačilo pak zajít do dungeonu a opět se vrátila do normálu..
Přesně to musím dělat no ale je to akorát k naštvání.... a to máš hádám taky originál že jo ?
Adrian_S napsal:
Přesně to musím dělat no ale je to akorát k naštvání.... a to máš hádám taky originál že jo ?
Jistě..
Ale, tak Serana mi to udělala jen jednou.. pak stačilo jít do jiného dungeonu v Mohyle duší (jsou jen 2 možnosti) a přestala.. Takže zkus fakt jen "přijít/odejít" a nebo udělej jinou věc:
Zapni konzoli, klikni na Seranu a napiš: disable a hned enable. Serana ti zmizí a zase se objeví a snad už by se měla uklidnit.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Jistě..
Ale, tak Serana mi to udělala jen jednou.. pak stačilo jít do jiného dungeonu v Mohyle duší (jsou jen 2 možnosti) a přestala.. Takže zkus fakt jen "přijít/odejít" a nebo udělej jinou věc:
Zapni konzoli, klikni na Seranu a napiš: disable a hned enable. Serana ti zmizí a zase se objeví a snad už by se měla uklidnit.
Zkusím dík ale to jí zmizí i věci co sem jí dal ne ? byla by škoda Deadrickýho brnění a sekery... Jinak mě to děla když zabije 3-4 nepřatelé tak se sekne..
Upravil/a Ferda532 dne 12.08.2016 19:28
Nemělo by jí to zmizet. Kdyžtak si to předtím savni..
To je divné.. pak už zbývá posl. možnost a to "starší save"..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.