Ahoj chci se zeptat poprve jsem si musel neco dat pres konzoli. A to svitek Predku, protoze mi ten puvodni nefungoval. A prijde mi ze od te chvile dela hra cimdal vic bugu. Je to mozne nebo se mi to jen zda a hra proste tolik bugu ma? Mam ted dva svitky v inventari na trvalo a nemuzu se jich zbavit, nektery questy se neplni i kdyz by meli, obcas nemuzu sprintovat jen tak divne poskakuju, nemuzu najit nektery postavy... Ja hral Skyrim hned jako novinku a proste jsem myslel ze ted uz jsou vsechny chybi vychytany. Hraju na PC pres steam.
Pokud se chceš zbavit Svitku předků v inventáři, otevři konzoli a napiš:
removeitem 0002d513 1 (pokud se jedná o "Draka" )
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
jj to me napadlo. Ale slo mi spis o to jestli ty bugy tam jsou kvuli tomu nebo proste tam jsou vzdycky. Nemuzu ted treba nikde najit Israna i kdyz pri utoku na upiry neumrel. Vsichni me za nim posilaji pro praci a ja beham po pevnosti a on nikde nejni.
A skúšal si si nainštalovať Unofficial Skyrim Patch a Unofficial Dawnguard Patch, pripadne z ktorých máš DLC-čka, mne tiež niekedy vyskakovali všeliaké chyby a tieto aplikácie mi pomohli. Ovšem pozor! Neobsahujú preklady CZ, tak ti rozhádže češtinu, ale po odstránení chyby si tie patch deaktivuj (nemusíš ich odstrániť) a čeština sa vráti do pôvodného stavu.
Ak narazíš znova na chybu, tak to znova zopakuj. OK.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.