Ahoj tak tu píši znovu a to s dotazem jestli je silnější upír nebo vlkodlak (když by byli vylepšení na plno, měli by zkrátka všechny ,,perky" dovednosti). Je mi jasný že vlkodlak je fyzická postava a upír spíše magická ale kdo je silnější ? Zkoušel to někdo ? Napište mi prosím protože mám právě na výběr mezi tima dvouma a nevím kterého si vybrat jinak many mám hodně (400) a života mám 510 a výdrže 170
P.S vím že se to tu asi už probíralo ale nikde sem to nemohl vyčíst...
To je těžké.. Já sám jsem často hrál za vlkodlaka, jen dvakrát (4. hra a teď, současná) za upíra..
Prozatím se mi víc líbí vlkodlak, možná má slabé drápy, ale když se rozmáchne, jakýkoli nepřítel odletí pár metrů a je na pár vteřin omráčen.. Skvělá šance na něj zaútočit nebo vzít do zaječích.
Upír je dobrý hlavně v magii. Když se převtělíš, vysátí duše je velmi silné kouzlo a nestojí tolik.
Hádám, že hraješ DLC "Dawnguard" a jsi poprvé na Volkiharu, že? Proto to rozhodování.. hrát za upíra změní celkově příběh.
Pro mne osobně, být tebou bych šel do vlkodlaka.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No poprvé to nehraji ale ještě nikdy jsem nehrál za upíra a chci to zkusit (jinak clkově sem Skyrim LE dohrál tak 4. ale za upíra jsem to nezkoušel nidky tak proto jsem se ptal)
Upravil/a Ferda532 dne 04.08.2016 00:34
Tady jsem ti našel už založené témata ve kterém se také toto rozhodnutí probírá. Zkus to omrknout a třeba najdeš další informace a pomůžou ti rozhodnout
ODKAZ z článkům na webu: Vampirismus- neobsahuje nejnovější info o DG, ale přesto tam najdeš základní info o schopnostech upírů. Vlkodlaci
Já dříve preferoval Vlkodlaka, protože mi přišel o proti Upírovi "pohodlnější". Zkrátka nemusel jsem si neustále hlídat jak moc má postava hlad a mohl bezstarostně plnit úkoly, když bylo třeba přišla proměna a pak zase zpět. U upíra musíš řešit denní světlo a hlad. V DG už je ten hlad minimální problém, když se pořádně nasytíš na Volkiharu tak postava vydrží i nějaké delší cestování přes mapu, ale stejně tomu neunikneš...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.