Ahoj, prosím o radu: když se proměním ve vlkodlaka a pak zase zpět tak mám tu kočičí hlavu a zbytek je nord (jsem khajiit) nevíte co s tím ? jinak nebaví mě furt do konzole psát player.setrace khajiit jestli mi rozumíte...
Upravil/a Ferda532 dne 30.07.2016 01:18
S tímhle jsem se snad ještě ani nesetkal... Používáš nějaké módy? Pokud ano a není jich moc tak je zkus vypsat nebo alespoň trochu přiblížit, protože je možné, že to způsobují právě modifikace.
Jináč bych zkusil toto:
1. Ulož si hru na novou pozici (pro případ, že by se nedejbože něco pokazilo). 2. Otevři konzoli a napiš showracemenu (pokyn k otevření editoru postavy). 3. Pokud budeš mít označenou rasu NORD tak normálně přepni na Khajiita (udělej si nějaké úpravy pokud chceš) a pak postavu ulož vypnutím editoru. Pokud budeš mít označenou rasu KHAJIITA a i po otevření editoru se nezmění jeho tělo zpět tak přepni na jinou rasu a opět zpět na rasu Khajiita (zase můžeš provést nějaké úpravy pokud chceš), změny ulož a vypni editor. 4. Zkus proměnu ve Vlkodlaka a zase zpět.
Takhle bych ten problém zkusil vyřešit já, kdyby u mě nastal. Zdali to bude fungovat netuším, ale za pokus to stojí. Pokud to nepomůže tak vyčkej a určitě se objeví někdo další s nápadem nebo s osvědčeným řešením tohoto problému. Každopádně je to zajímavý bug
Pak už zbývá jen ověření integrity na Steamu jak říkal uživatel SuperHunterCZ, protože tyhle dva módy by neměli tuto chybu způsobovat. (SKSE sis nainstalovat, že? Je to požadováno u toho druhého módu s penězi)
Já sem nic tady neříkal, ale je hezký že sis na mě vzpomněl
EDIT: Jinak ověření integrity hy se dělá takhle
Krok 1
Krok 2
Říkal jsi to během naší konverzace na Steamu, ale vzhledem k tomu, že jsi se neměl k tomu to sem napsat. Tak jsem to udělal já, aby se konečně zbavil toho problému, ale nechtěl jsem si přivlastňovat zásluhu za něco co jsem nevymyslel a co mě nenapadlo. Tak jsem tě tam zmínil
Odinstaluj hru a pak pro jistotu smaž celou její složku v místě kde jí Steam nainstaloval (výchozí umíástění bývá "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps" pokud máš 64 bitovej systém)
Smaže to i módy takže je budeš pak muset reinstalovat (savy to ensmaže ty sou uložený v Dokumentech a zálohovaný na Steamu)
No ještě může zkusit prohnat hru BOSSem. Ten umí módy srovnat do optimálního pořadí načítání se při spuštění hry. Umí i doporučit, které módy je potřeba vyčistit pomocí TES5Edit, který je možno stáhnout z Nexusu. Myslím, že umí i doporučit, který mód nepoužívat, ale to nevím zaručeně a mně nikdy nic takového nenahlásil.
Jen soukromá poznámka: před BOSSem, mě módování spíš prudilo, než bavilo, ale když jsem se tu na fóru jednou náhodou dozvěděl o BOSSu, tak jsem po jeho vyzkoušení zase přišel módům na chuť. Používám ho po každém přidání nějakého módu a s hrou nemám sebemenší problém ( musim to zaklepat ) Používám BOSS i na Fallout: New Vegas. http://boss-devel...github.io/
Pokud ani to nepomůže, asi se reinstalu nevyhne, teda pokud se nenajde někdo, kdo bude znát zaručeně úspěšnou radu.
Upravil/a SeveruS dne 02.08.2016 18:07
Odinstaluj hru a pak pro jistotu smaž celou její složku v místě kde jí Steam nainstaloval (výchozí umíástění bývá "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps" pokud máš 64 bitovej systém)
Smaže to i módy takže je budeš pak muset reinstalovat (savy to ensmaže ty sou uložený v Dokumentech a zálohovaný na Steamu)
Pak hru zkus znovu nainstalovat a ozkoušej to.
Tak děkuju už mi to fachčí nakonec mě pomohla přeinstalace takže děkuji (mě ta přeinstalace napadla ale já to nechtěl dělat)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.