Ahoj, opět přicházím s radou.... prosím o nějaký mod, kde budu mo mít více dokončovacích.... movies
Našel jsem mod Violens, jenomže prý budu muset hrát hru od znova, což nechci... máte nějaké rady?
FOR GLORY OF THE EMPIRE !!!!
Dokončovací ukázky... myslíš ta "bojová zakončení", která se ti spustí, když dorazíš nějakého nepřítele? (takovej "kritickej zásah")??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Co třeba tenhle mód? Znám ho, ale doposud jsem nezkoušel (podle videa to musí být něco skvělýho)
http://www.nexusm...ds/10906/?"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
The Dance of Death je více méně to a samé jako VioLens, ale starší. VioLens je modernější a aktuálnější. Ale je to alternativa samozřejmě. Každopádně k tomu aby VioLens fungovalo nový save nepotřebuješ.
Nejprve musíš mít nainstalované všechny módy, které mód vyžaduje. Takže musíš stáhnout všechny co se ti zobrazí při kliknutí na Download. V případě módu co posílal Adri je to:
Tyto dva módy musíš mít nainstalované předtím než se pustíš do instalace módu s dokončovacími animacemi. Bez nich ti mód nebude správně fungovat a nebo ti nepůjde vůbec. SKSE musíš nainstalovat ručně s tím ti NMM nepomůže, ale zbytek už lze nainstalovat klasicky přes NMM. Jestli to hodláš instalovat manuálně tak napiš já ti doplním návod co kam máš vložit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.