Ahojte, potřebuji pomoc.
Jsem takový malý, hodný Khajiit, hraju v Legendary Edition.... ale mám problém.
Mám jako následnovníka Kharja, ale vždycky když ho pošlu pryč, není ani v karavaně, ani v domcích. Chci mít na jednu misi Sarenu a střídat to...
Nevíte kde by mohl Kharji být?
Jaký je cheat na více společníků? DÍK
FOR GLORY OF THE EMPIRE !!!!
Stáhni si z nexusu mód "Amazing follower tweaks", který ti umožní mít až 3 společníky zároveň + další drobnosti (například úprava jejich stylu boje, nesení břemen, různých póz, jak mají postávat či chování atd..).
Problémem je však ten, že AFT je v angličtině a není na něj český překlad (doposud ho zatím nikdo neudělal... myslím).
K otázce s Kharjem: Zkus zajít domů, třeba tam bude posedávat. Popř. zkusit se podívat ještě jednou do khajiitských karavan (Ma'dranova karavana putuje z Riftenu do Jitřenky, takže tam bych to zkusil)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Pokud máš Nexus mod manager, pak tvé starosti jsou zbytečné. Je to skvělý program, který ti nainstaluje stažené módy lehce..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.