Dneska jsem objevil tuto zprávu. http://doupe.zive...-a-konzoleÓ Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Taky jsem to zaslechl. Ale v podstatě "nic nového".. Shrnuto: patch, který vylepší grafiku + nějaké módy
Radši bych zprávu, že se chystají na TES VI...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Otázka je, jestli se to nebude prát s ostatnímy modifikacemi.
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Já četl, že tenhle "patch" bude zdarma stažitelnej ze Steama. Takže žádné nákupy nebo tak něco. Jo, nějakou tu chvilku to bude trvat, než se to "zaktualizuje", ale jinak v tom nic jinadšího nevidím...
Pokud budou nové Q či věci, klidně to uvítám.. Spíš bych radši toužil po dalším díle, jak jsem již psal.. Třeba TES VI: Argonia.
(Už si dokážu představit začátek hry... na trhu s otroky )"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
je to jen engine upgrade + pár tweaků, pro PC hráče to je upgrade zdarma, pravděpodobně to jen rozbije tak půlku modů co máš ve hře potencionálně nainstalovaných
skeve napsal:
Otázka je, jestli se to nebude prát s ostatnímy modifikacemi.
Otázkou spíš je... Jestli NEXT-GEN verze bude mít už opraveného Esberna.
Mopidu napsal:
je to jen engine upgrade + pár tweaků, pro PC hráče to je upgrade zdarma, pravděpodobně to jen rozbije tak půlku modů co máš ve hře potencionálně nainstalovaných
Myslím, že zase až tak horké to nebude. Engine vypadá moc přepracovaně... Spíš akorát ušetříš na módech vylepšujících textury, protože ty teď budou k ničemu. Dovedu si představit, že se najdou tací co si tenhle Remaster ani nenainstalují, protože jejich namódovaná verze Skyrimu je daleko hezčí.
Řekni, že chystáte TES VI... udělej mi radost!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Spíš akorát ušetříš na módech vylepšujících textury, protože ty teď budou k ničemu.
ty jejich textury furt taky nejsou moc slavný ta hra je 5 let stará, ani nevím co s ní ještě blbnou. Aspoň nějaký jiný pěkný věci Bethesda na E3 ukázala, ale TES teda nic moc. (Prey! Prey! Prey! Prey! Prey! Prey! Prey!)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.