Ahojte chtěla jsem se zeptat co máte radči upíra nebo vlkodlaka? Nemůžu se rozhodnout vlkodlak je super protože je rychlý a miluju jeho surovost ale upír je zas pohodlnější co se týče hraní. A ještě se chci zeptat kdybych byla např. ten upír můžu být i vlkodlak nebo se mi jedno vyruší? Kdyby jo popřípadě jak jde zařídit abych měla oboje?
Bohužel být obojím nelze, když jsi upírka a uděláš quest pro družníky tak se ti to vlkodláctví aktivuje a zruší upírství. Osobně mám raději upíra, potom co je ve hře dawnguard, tak upírskej gameplay je docela cool, když tedy započítám tu možnost přeměny v upířího lorda samozřejmě. Ačkoliv jsem vždycky proti upírům, tak bych řekl že upír je zajímavější než vlkodlak.
Nevím, jestli všechny, ale rozhodně musíš mít hotové úkoly Hircinovy totemy. Ty jsou dostupné, potom co splníš úkol Sláva mrtvým. Ty totemy se ti pak zobrazí na podstavcích v Podsvětní kovárně (v té, kde z tebe udělali vlkodlaka), a když na ně klikneš, tak se zaktivuje požadovaná schopnost.
to je docela tezka otazka v morru sem poprve zkusil upira ,byl fak super a pridaval dost veci ,jen byla nevyhoda v tom ze kdyz vysel na svetlo tak umrel ..ani nesmrtelnost nepomohla pak tu byl blood moon a konecne promena v krvelacne zvire coz sem si taky dost uzival ..kazdopadne ve skyrimu jedu zatim jen za vlkodlaka i kdyz uz premenu vubec nepouzivam ,kdyby me porad npc nerikali ze tu smrdi mokrej pes nebo me lezou chlupy z usi tak bych si na to ani nevzpomel ...kazdopadne nebyla i moznost premeny v Werebears nebo neco takoveho ? ted nevim jestli diky datadisku nebo modu
Readyxx napsal:
to je docela tezka otazka v morru sem poprve zkusil upira ,byl fak super a pridaval dost veci ,jen byla nevyhoda v tom ze kdyz vysel na svetlo tak umrel ..ani nesmrtelnost nepomohla pak tu byl blood moon a konecne promena v krvelacne zvire coz sem si taky dost uzival ..kazdopadne ve skyrimu jedu zatim jen za vlkodlaka i kdyz uz premenu vubec nepouzivam ,kdyby me porad npc nerikali ze tu smrdi mokrej pes nebo me lezou chlupy z usi tak bych si na to ani nevzpomel ...kazdopadne nebyla i moznost premeny v Werebears nebo neco takoveho ? ted nevim jestli diky datadisku nebo modu
Werebear přeměna by měla být možná v tomto módů. Akorát je pochopitelně vyžadováno DLC Dragonborn.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.