Adrian_S napsal:
Neznáte někdo DOBRÝ a JEDNODUCHÝ program, který by dokázal z obrázků nebo videa vytvořit GIF animaci? Třeba, jak to někteří fórané mají v podpisu...
Zkouším různé programy, ale ani jeden nevyhovuje. Buď se mi "finální" obraz seká nebo program je virus.. :/
Já používám PhotoScape umí to fůru věcí (přesněji to co potřebuji, aby to umělo ) a je to zadarmo
Díky za tip. Zkusím to.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Aure, tvůj program mi moc pomohl! Díky!!!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Lord Rade napsal:
A můj ne? Tak to ti příště nepomůžu
Promiň, ale napsal's mi tip, když už jsem měl vyřešeno... Tak třeba příště..
Lord Rade napsal:
Ok, už se na to těším.
Hm... Měl bych napsat CTŽ. Včera mi na steamu psal SH, ale jelikož to zas bylo jen "LR? LR??" Tak jsem ho ignoroval.
Děcka mám zaracha tak tu asi nějakej ten pátek nebudu, jen aby jste se nedivili na steamu se možná o víkendech občas objevím ale nic není 100% zaručeno
Drazí fórané, opět potřebuji od vás jistou pomoc, tentokrát žádné hledání prográmku nebo módu. Nyní Vás žádám o pomoc s povídkou, ve které můžete rozhodnout o pokračování (Adriho povídky V - Osvobození).
Ti z vás, co čtou mou povídku, nemusím snad nic připomínat, ovšem nepravidelní čtenáři nejspíše nemají tušení, o co nyní jde. Ve 31. části se rozhoduje o budoucnosti nejen Skyrimu, ale celého Tamrielu! Hlavní postava se dostala do situace, ve které musí rozhodnout, k jaké straně se přikloní a naopak, které zradí.
Pokud máte aspoň pár chvil svého volného času, žádám Vás, zamiřte do mé povídky, přečtěte si příběh a podle svého uvážení vyberte možnost a odůvodněte, proč jste se takto rozhodli!
Pokud Vás příběh nezaujal, omlouvám se za "vyrušení" z mlčenlivého fóra a přeji Vám "hezký den".
Upravil/a Adrian_S dne 17.04.2016 21:21
Rade: No hele, myslím, že kdyby mu hromada lidí v tom dotazníku vyplnila, že nemají žádné sexuální touhy, a pak mu jeden dotazík vyplnil BW, stačilo by to ke statistickému vychýlení výsledků na to, aby to z celé české populace udělalo bandu úchyláků
Mop: Dobrý, mám před státnicemi
Upravil/a Tasemnice dne 03.05.2016 23:09
ne asi, je to hrozná sranda koho mainíš? já jedu McCree protože je to jediná postava za kterou nesuckuju a vím jak ho hrát. mám lvl tak 35 nebo nějak protože jsem fakt nedělala nic jinýho než hrála overwatch už od začátku té bety
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.