toto je mapka mého fantasy světa- Aurora mám na ten svět vymyšlenou historii, mytologii, rasy... prostě vše a nedivte se že některé názvy jsou z tolkiena a jiné z TES
jsem šampion Daeder a vlkodlak z Jorrvaskru. Také jsem Dovahkiin. FUS RO DAH!!
Pěkná mapka.. čistě ze zvědavosti, k čemu je? Ke knize, DrD??
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
nn kdysi jsem psal jednu povídku a ona měla celkem úspěšná... a tak jsem k tomu světu vymýšlel další a další příběhy až se to nedalo stíhat. tak jsem si o tom světu začal vše zapisovat(mytologii, náboženství, rasy, města, provincie, krále, dějiny prostě vše) a k tomu začal dělat tyhle mapky :DDDD ovšem jestli nějaký názvy či nápady chceš použít do DrD tak klidně můžeš :D
Upravil/a ARAGORN666 dne 12.03.2015 22:45
jsem šampion Daeder a vlkodlak z Jorrvaskru. Také jsem Dovahkiin. FUS RO DAH!!
Ne ne.. Zatím ne.. DrD jsem nehrál už pěkných pár let (kámoši se rozutekli po světě) a na vlastní příběhy mám své názvy..
Ale díky za nabídku, mapka vypadá pěkně (natož, že je ručně dělaná)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Mitic napsal:
Má tady někdo něco vyrobené ze Skyrimu? nebo se alespoň snažil vyrábět nějaké reálné věci? např. dýku, jako já?
* potlesk
Krásná dýka! Já jsem sice kromě bábovek neudělal nic jinadšího, ale tohle je fakt luxus..
Dost dlouhou dobu jsem byl v dílně a taky jsem se pustil do výroby. A dnes jsem zhotovil konečný výsledek! Posuďte sami!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.